Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Τάσο, απ' ότι κατάλαβα, το 4.1 αναφέρεται στον τρόπο κωδικοποίησης του mkv (profile) και όχι στο μέγεθος.

Αυτό είναι κακό. Σημαίνει ότι δεν είναι συμβατό με όλα τα mkv που κυκλοφορούν. Θα τολμούσα να πω μάλιστα ότι αν ισχύει, είναι ασύμβατο με τα περισσότερα. Είναι η ίδια ιστορία με το hardware acceleration που μπορεί να επιτευχθεί με τις κάρτες γραφικών των PCs, που και πάλι λειτουργεί σε συγκεκριμένα mkv.

Εννοείται ότι έχεις δίκιο. Εγώ το είδα στην πράξη. Από τις 20 ταινίες mkv σε περισσότερες από τις μισές κάποια στιγμή θα κάνει χοντρά κολλήματα με διακοπές στον ήχο σε σημείο που να μην βλέπεται...λες κι έχεις βάλει δισκάκι χιλιογρατζουνισμένο.

Γι αυτό μου κάνει εντύπωση και ερωτώ αν κάνει το ίδιο και σε άλλα παιδιά...

Αυτά είναι τα περιβόητα media streamers; για mp3 και για jpg είναι;

Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Οι υπότιτλοι μια χαρά. Είναι λίγο δεξιά, αλλά μιλαμε για 5 πόντους από το κέντρο. Φοβόμουν ότι θα είναι πολύ δεξιά.
Το tilt δουλεύει μια χαρά και μπαίνουν οι υπότιτλοι μέσα στην ταινία MUST για όσους έχουν αμιγώς 2.35:1 οθόνη.

Τα mkv σε 1080p από το pc μέσω 100 wired δίκτυο τα παίζει αλλά όχι όλα σωστά. Ενώ μια ταινία σε 1080p (Batman begins) την έπαιζε τζάμι, κάποιο άλλο (Into the blue) έκανε σπασίματα. Περίεργο. Και τα δύο 1080p.

Φυσικά η καλύτερη και ανώδυνη λύση είναι να του κοτσάρετε έναν εξωτερικό σκληρό με usb και θα είστε 100000% σίγουροι.

Πολύ ωραία και εφφετζίδικα τα web services.

Θα ήθελα πιό γρήγορη απόκριση στο menu. Και φυσικά καλύτερη απόκριση στο τηλεκοντρόλ που ως συνήθως όπως όλα τα china πρέπει να κοιτάει τελείως την συσκευή για να πιάσει.

Για την αποκριση στο τηλεκοντρολ , κανε μια δοκιμη και βγαλε τελειως το τζαμακι(μαυρο) που εχει μπροστα (εκει που ειναι και ο σενσορας) . Λογικα θα δεις διαφορα και οτι "πιανει" απο μεγαλυτερη γωνια χωρις κεντραρισμα .
Αν σου δουλεψει , μπορεις να ξεβαψεις λιγο περισσοτερο το χρωμα που εχει μπροστα απο τον σενσορα στο τζαμακι , για να το ξαναβαλεις .
Εγω το εχω κανει και εχω δει σημαντικη βελτιωση .

Μακης

Ακριβώς...profile 4.1 εννοούσα. Το λέει και στις προδιαγραφές του.
Το καλό είναι ότι ίσως βελτιωθεί η κατάσταση με αναβάθμιση.
Εμένα τα παίζει όλα όσα δοκίμασα σε 1080p ακόμα και σε αυτά που είχα πρόβλημα σε HTPC. Στο die hard 4 είχα χοντρό πρόβλημα με αποσυγχρονισμό ήχου.
Μόνο ένα δε παίζει. Κάνει χοντρό macroblock και σπασίματα.

Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Εμένα τα παίζει όλα όσα δοκίμασα σε 1080p ακόμα και σε αυτά που είχα πρόβλημα σε HTPC.

Μπαρντόν; είχε πρόβλημα στο pc και το έπαιζε τζάμι το "καλαμπόκι"; :eek:

Μιλάμε πάντα για mkv που είναι 1080p έτσι; όχι απλά να δηλώσεις στο tv out 1080p ανάλυση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Για την αποκριση στο τηλεκοντρολ , κανε μια δοκιμη και βγαλε τελειως το τζαμακι(μαυρο) που εχει μπροστα (εκει που ειναι και ο σενσορας) . Λογικα θα δεις διαφορα και οτι "πιανει" απο μεγαλυτερη γωνια χωρις κεντραρισμα .
Αν σου δουλεψει , μπορεις να ξεβαψεις λιγο περισσοτερο το χρωμα που εχει μπροστα απο τον σενσορα στο τζαμακι , για να το ξαναβαλεις .
Εγω το εχω κανει και εχω δει σημαντικη βελτιωση .

Μακης

Σ' ευχαριστώ Μάκη. Εχουμε άλλα σοβαρότερα θέματα τώρα....

Μάλλον δεν έχει περαστεί η αποστολή ακόμα. Υπομονή.
[SIZE=+1]Your order has shipped![/SIZE]
Jun 16 Full shipment - Popcorn Hour has shipped your order.
Track UPS package #UPS-H787909xxxx
Jun 16 Tracking data added - Popcorn Hour has added new tracking data to your order.
Track UPS package #UPS-H787909xxxx
Jun 10 $224.00 charge - Your credit card (VISA xxx-xxxx) was charged for $224.00. "GOOGLE *Popcorn Hour" will appear on your credit card statement. Jun 5
Jun 5 Order received - Popcorn Hour received your order.
Jun 5 Order placed - Your order was placed with Popcorn Hour. A confirmation email was sent to you by Google.

μεχρι τωρα

">>> UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later. " γραφει.... .... :BDBDG54:

Last edited:

τι βομβα ειναι αυτη Τασο πρωινιατικα?

:worshippy:

Τι βόμβα; για διάβασε τα παραπάνω post μου. Υποτίθεται ότι αυτά τα μηχανάκια βγαίνουν για να αντικαταστήσουν το htpc, να "πατάμε ένα κουμπί και να βγαίνει μια χοντρή" όπως συνηθίζω να λέω. Ναι ή όχι;

Μπορεί να πατάμε ένα κουμπί, αλλά βγαίνει η χοντρή και μας βαράει στο κεφάλι τελικά.

Δεν ξέρω τι κάνει με τα σαβουροavi αρχεία του ενός GB, αλλά για mkv 1080p το μηχανάκι είναι ο ορισμός της αστάθειας. Και για να μην νομίζετε ότι υπερβάλλω, για μπείτε στο φόρουμ του λίγο και διαβάστε.

Τι βόμβα; για διάβασε τα παραπάνω post μου. Υποτίθεται ότι αυτά τα μηχανάκια βγαίνουν για να αντικαταστήσουν το htpc, να "πατάμε ένα κουμπί και να βγαίνει μια χοντρή" όπως συνηθίζω να λέω. Ναι ή όχι;

Μπορεί να πατάμε ένα κουμπί, αλλά βγαίνει η χοντρή και μας βαράει στο κεφάλι τελικά.

Δεν ξέρω τι κάνει με τα σαβουροavi αρχεία του ενός GB, αλλά για mkv 1080p το μηχανάκι είναι ο ορισμός της αστάθειας. Και για να μην νομίζετε ότι υπερβάλλω, για μπείτε στο φόρουμ του λίγο και διαβάστε.

επειδη δεν το εχω το μηχανακι αλλα εχω διαβασει διαφορα ...λεω ....μα καλα κανεις δεν αναφερει τιποτα για τα αρχεια του των 1080p?

ολα τελεια παιζουν?
και φυσικα δεν παιζουν!!

ευχομαι να μην ειναι hardware το προβλημα και να λυθει με καποιο update,για τους ηδη κατοχους λεω.

υ.γ φυσικα και σε παρακολουθησα απο την αρχη Τασο που αρχισες να ρωτας διαφορα-bye-

Last edited:
Ε μα λέω κι εγώ... με 180 δολλάρια βγήκε το θεϊκό μηχανάκι; Διαβάζοντας εδώ μέσα 300+ posts αυτή την εντύπωση εξέλαβα.

ΟΛΟΙ έχουν πρόβλημα.

Ο άλλος στο φορουμ, λέει μετατρέπει τα mkv με .ts και τα παίζει εντάξει.

Πήγα να του πω σιγά ρε μεγάλε μην πάμε Κόρινθο μέσω Θεσ/νίκης....

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να βαλει usb - dvdrom αν ναι τι αποτελέσματα είχε στα 1080p mkv files ?
Τέλος το πρόβλημα με τα 1080p mkv files τώρα το είδατε!!!!!
Εγώ σκέφτομαι αν αγοράσω κάτι τέτοιο να του βάλω ένα εξωτερικό dvdrom καθότι ΟΛΕΣ μου τις ταινίες που είναι σε mkv files τις έχω χωρίσει σε απλά δισκάκια dvd(single layer) με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους.
Εν ολίγης θα το κάνω κάτι σαν φορητό multimedia player
Λέτε να έχω πρόβλημα?

http://www.networkedmediatank.com/v...days=0&postorder=asc&highlight=1080p&start=30

Here's a recent guide from another user on mkv playback compatability:

For full compliant profile L4.1
Full 720p - max ref.frames 9
Full 1080p - max ref.frames 4

Anything above is profile L5.1 but may still play if video is cropped
1280x544 - max ref.frames 10
1920x816 - max ref.frames 5

Anything above this is a very big maybe, and in most cases a nogo.

Interestingly the Tvix 6500, another 8634 player more than twice what the PCH costs but with DTS license but without webservices etc, does NOT claim to be [email protected] compatible any longer only HP@L4 so it is pushing the PCH to the limit.

You can get the file information from avinaptics listed in the apps sticky thread.

Run both through and post the results.

You can also try using TSMuxerGUi to go to a TS stream as playback only involves hardware whereas mkv playback uses both software and hardware and is more taxing on the PCH. Again link to it in apps sticky.

Γιατί πιστεύεται ότι το istar ή το tvix είναι καλύτερο αφού έχουν το ίδιο chipset αποκωδικοποίησης και χρησιμοποιεί σχεδόν το ίδιο λογισμικό(Μόνο το istar).

Last edited: