Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει?
Αν και θα δείχνει αρκετά ετεροχρονισμένη πια αυτή μου η απάντηση
(μετά από τόσα διαφορετικού θέματος posts), θεωρώ ότι οφείλω να σου απαντήσω έτσι όπως το θέτεις.
Να ρωτούσε κάποιος άλλος,που δεν είχε καταλάβει το ερώτημά σου να το καταλάβω, να ρωτάς όμως και εσύ :FSGSFGS4::FSGSFGS4::FSGSFGS4:
Δηλαδή,
τί ακριβώς σου έκανε τόσο εντύπωση; Το γιατί δεν ήμουν σίγουρος τί ακριβώς εννοούσες έτσι όπως μου είχες απαντήσει βρε icman μου;;;!!!
Μια ξεκάθαρη ερώτηση είχα κάνει ο κακομοίρης
(και μάλιστα με διάφορους τρόπους) για το
ποιο φορμάτ παίζει και ποιο όχι μεταξύ των ANSI & Unicode και όταν τελικά κατάλαβες τί ρώταγα και έκανες το σχετικό τέστ, μου απάντησες αυτολεξεί: "
Δυστυχώς δοκίμασα και δεν παίζουν!!!"
Δηλαδή ποιός άλλος στη θέση μου θα καταλάβαινε με βεβαιότητα το τι εννοούσες με αυτό που μου είπες; Όχι αλλά αν οποιοσδήποτε άλλος έχει παρακολουθήσει το σχετικό διάλογό μας από την αρχή, ας πάρει θέση μήπως και κάνω λάθος! Απλά σε ξαναρώτησα λοιπόν
(υποθέτοντας βέβαια τι εννοείς) για σιγουριά!
Τέσπα πήρα ένα αρχείο srt σε ANSI, το έσωσα σε UNICODE και το έβαλα (μαζί με το σχετικό avi) να παίξει στο PCH... αποτέλεσμα;; δεν έπαιξαν οι υπότιτλοι σε UNICODE ....
Τι άλλο να πω!
Τώρα είσαι σωστός! Αυτή είναι απάντηση! Δεν χρειαζόταν
να πεις τίποτα παραπάνω από την αρχή που το είχες διαπιστώσει αυτό!
Όπως και να 'χει πάντως, εγώ
σε ευχαριστώ θερμά για άλλη μια φορά, που μπήκες στον όποιο κόπο να το δοκιμάσεις
(ειδικά τη στιγμή που δε σε αφορούσε και προσωπικά το θέμα) και να μου απαντήσεις τελικά, δεδομένου ότι μόνο εσύ ασχολήθηκες!:a0210: