ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Καλά, έτσι από περιέργεια δεν έχει κατεβάσει κανένας τις ταινίες που αναφέρω να δει αν του κολλάνε;
Καλά, έτσι από περιέργεια δεν έχει κατεβάσει κανένας τις ταινίες που αναφέρω να δει αν του κολλάνε;
Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ενσωματώσεις τους ελληνικούς υπότιτλους σε ένα και μόνο vob αρχείο?
Large subtitles γιατί?
Αν τους αφήσω όπως είναι ενσωματομενει στο mkv αρχείο δεν θα παίζουν καλά?
τέλος το xbox360 πάντως ΔΕΝ μπορεί να διαβάσει τα vob αρχεία που υποτίθεται είναι αρχεία των απλών dvd.
>>> UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later.
ξεκινησε το ταξιδι και το δικο μου συμφωνα με το σαιτ της ΕΜS china .
Μια ερωτηση σχετικα με τα αρχεια mkv που εχουν ηχο dts η μονη λυση ειναι ο ενισχυτης που υποστηριζει τετοιο φορματ ?
Σκέφτομαι να το αγοράσω μιας και μόνο 720p .mkv με ενδιαφέρουν τα οποία από ότι φαίνεται τα παίζει απροβλημάτιστα. 2 ερωτησούλες.
* Γνήσια DVD τελικά δεν κάνει playback από Usb DVD-Rom;
for non-css encrypted DVD only
* DVD από USB σκληρό δίσκο μπορεί να κάνει playback;
συμφωνα με το wiki μεσα απο το community του pch forum παιζει
* O πιο συμφέρον τρόπος αγοράς είναι μέσω του επίσημου site;
ναι
Μπορει να εξηγησει καποιος γιατι μου γραφει απ τις 16 του μηνα
οχι υπαρχει προγραμματακι στο forum που το μετατρεπει σε AC3 (θεμα 5 λεπτων) και παιζει μια χαρα....
http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Convert_DTS_to_AC3
απο το popcornhour.com εννοειτε...... η πολιτικη του site δν ειναι για ελλαδα default EMS?? ΤΙ να εκανα λαθος? Επισης γνωριζω πως το tracking για ups εχει καποιο delay (εως και 1 μερα) αλλα 5 μερες παει πολυΑπό ποιό site το πείρες? Αν είναι από το non-European έχεις κάνει κάτι λάθος, γιατί δεν έρχεται με UPS...αλλά με EMS
Απο το ups το κανεις track??Εμένα με shipment 16 του μήνα άρχισε τα ταξίδια (προσωρινά μέσα στην Κίνα)....
Ναι μπορεί να το κάνει σε 5 λεπτά αφού σου βγάλει την πίστη στις ρυθμίσεις πρώτα.
κάτι ποιο απλό δεν παίζει?
ελα βρε παιδια, ειναι τυφλοσουρτι ο οδηγος.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.