Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Καλά, έτσι από περιέργεια δεν έχει κατεβάσει κανένας τις ταινίες που αναφέρω να δει αν του κολλάνε;

Αν προλαβω , θα βρω μια ταινια να κατεβασω να σου πω .

Εχω καιρο να κατεβασω κατι σε HD . Σιγουρα παντως ειχα δει το "No country for old men" σε HD , mkv file και οι υποτιλοι ελληνικοι σε ξεχωριστο file . Δεν θυμαμαι να ειχε προβλημα ..αφου την ειδα μεχρι τελος
icon7.gif
.

Αν το εχω ακομα το file θα το ελεγξω με το Mediainfo για να δω ακριβως τα στοιχεια του αρχειου .Οτι οντως ειναι σε αναλυση 1080p , μηπως ηταν 720p και δεν το θυμαμαι .

Μακης

Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ενσωματώσεις τους ελληνικούς υπότιτλους σε ένα και μόνο vob αρχείο?

Ναι σε vob ή mpg (καλύτερα βέβαια σε mpg). Αρκεί να επιλέξεις LOAD Subtitles from SRT και Large Subtitles .. και θα έχεις αρχείο με ενσωματωμένους υπότιτλους...

Large subtitles γιατί?
Αν τους αφήσω όπως είναι ενσωματομενει στο mkv αρχείο δεν θα παίζουν καλά?
τέλος το xbox360 πάντως ΔΕΝ μπορεί να διαβάσει τα vob αρχεία που υποτίθεται είναι αρχεία των απλών dvd.

Large subtitles γιατί?
Αν τους αφήσω όπως είναι ενσωματομενει στο mkv αρχείο δεν θα παίζουν καλά?
τέλος το xbox360 πάντως ΔΕΝ μπορεί να διαβάσει τα vob αρχεία που υποτίθεται είναι αρχεία των απλών dvd.

Στο mkv2vob αν κάνει το αρχείο σου Vob ή mpg μπορείς να αφήσεις τους υπότιτλους σε srt ώστε να είναι selectable.
Αν τώρα κάνεις transcode μαζί με τους υπότιτλους (Load subtitles from SRT) δεν θα είναι selectable αλλά θα εμφανίζονται συνεχώς..
Large Subtitles βάζω πάντα γιατί αν δεν το βάλεις οι υπότιτλοι εμφανίζονται πολύ μικροί..
Αυτά... Για περισσότερα κοίτα
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=131782

Μπορει να εξηγησει καποιος γιατι μου γραφει απ τις 16 του μηνα
>>> UPS could not locate the shipment details for your request. Please verify your information and try again later.

Σκέφτομαι να το αγοράσω μιας και μόνο 720p .mkv με ενδιαφέρουν τα οποία από ότι φαίνεται τα παίζει απροβλημάτιστα. 2 ερωτησούλες.

* Γνήσια DVD τελικά δεν κάνει playback από Usb DVD-Rom;

* DVD από USB σκληρό δίσκο μπορεί να κάνει playback;

* O πιο συμφέρον τρόπος αγοράς είναι μέσω του επίσημου site;

plz reply...

Last edited:
ξεκινησε το ταξιδι και το δικο μου συμφωνα με το σαιτ της ΕΜS china .

Μια ερωτηση σχετικα με τα αρχεια mkv που εχουν ηχο dts η μονη λυση ειναι ο ενισχυτης που υποστηριζει τετοιο φορματ ?

ξεκινησε το ταξιδι και το δικο μου συμφωνα με το σαιτ της ΕΜS china .

Μια ερωτηση σχετικα με τα αρχεια mkv που εχουν ηχο dts η μονη λυση ειναι ο ενισχυτης που υποστηριζει τετοιο φορματ ?

οχι υπαρχει προγραμματακι στο forum που το μετατρεπει σε AC3 (θεμα 5 λεπτων) και παιζει μια χαρα....

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Convert_DTS_to_AC3

Last edited:
Σκέφτομαι να το αγοράσω μιας και μόνο 720p .mkv με ενδιαφέρουν τα οποία από ότι φαίνεται τα παίζει απροβλημάτιστα. 2 ερωτησούλες.

* Γνήσια DVD τελικά δεν κάνει playback από Usb DVD-Rom;

for non-css encrypted DVD only

* DVD από USB σκληρό δίσκο μπορεί να κάνει playback;

συμφωνα με το wiki μεσα απο το community του pch forum παιζει

* O πιο συμφέρον τρόπος αγοράς είναι μέσω του επίσημου site;

ναι

:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Last edited:
Μπορει να εξηγησει καποιος γιατι μου γραφει απ τις 16 του μηνα

Από ποιό site το πείρες? Αν είναι από το non-European έχεις κάνει κάτι λάθος, γιατί δεν έρχεται με UPS...αλλά με EMS

Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

οχι υπαρχει προγραμματακι στο forum που το μετατρεπει σε AC3 (θεμα 5 λεπτων) και παιζει μια χαρα....

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Convert_DTS_to_AC3

Ναι μπορεί να το κάνει σε 5 λεπτά αφού σου βγάλει την πίστη στις ρυθμίσεις πρώτα.
κάτι ποιο απλό δεν παίζει?

Από ποιό site το πείρες? Αν είναι από το non-European έχεις κάνει κάτι λάθος, γιατί δεν έρχεται με UPS...αλλά με EMS
απο το popcornhour.com εννοειτε...... η πολιτικη του site δν ειναι για ελλαδα default EMS?? ΤΙ να εκανα λαθος? Επισης γνωριζω πως το tracking για ups εχει καποιο delay (εως και 1 μερα) αλλα 5 μερες παει πολυ

Last edited:
Εμένα με shipment 16 του μήνα άρχισε τα ταξίδια (προσωρινά μέσα στην Κίνα)....

Μολις με πηραν τηλ απο Αθηνα.. Μου λεει οτι εχει φτασει ενα δεμα και ηθελε να της περιγραψω τι ειχε μεσα (σαν να ηθελε να με ψαρεψει ) .. τελος παντων κατι της ειπα μ λεει περιμενε 4 λεπτα και μετα οταν το 3ανασηκωνει μου λεει 170 euro για να μου το εκτελωνισουν σπιτι μ (βολος btw) ή αμα εχω δικο μ ανθρωπο στην αθηνα αν ειναι να μ το παρει αυτος για μενα :slapface: ..... no comment....
Μπορει να μ ε3ηγησει καποιος γιατι αλα3ε το ΕΜς σε UPS αφου το EMS ηταν default για ολες τις παραγγελιες προς Ελλαδα? Επισης γιατι 170 ευρω?? με concord θα μου ερθει στην πορτα? Αμα παω και το παρω στο χερι (που δν το βλεπω) θα με χρεωσουν για την πλακα τους??
:slapface:

Re: Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Ναι μπορεί να το κάνει σε 5 λεπτά αφού σου βγάλει την πίστη στις ρυθμίσεις πρώτα.
κάτι ποιο απλό δεν παίζει?

κι εγω μαζι σου ..
κατι απλο για τον ηχο που μετατρεπει τον dts σε ac3 ??
για μας τους ασχετους δηλαδη που παμε βημα-βημα....:bigcry:

ελα βρε παιδια, ειναι τυφλοσουρτι ο οδηγος.....

Aν σου πω οτι δεν εβγαλα ακρη.....
Κατι λαθος κανω.Υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να ανεβασεις ενα οδηγο...
οποτε μπορεις:worshippy: