Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Λοιπόν,ψάχνοντας βρίσκεις πολλά.

Αφού εγκατέστησα το τελευταίο myihome(5.1.3) είπα να ξαναδοκιμάσω να δω τι γίνεται με τα ελληνικά.

Στους πρώτους φακέλους που άνοιξα τα ελληνικά φάνηκαν κανονικά.Έπειτα όμως έπεσα σε κάποιους στους οποίους αντί για ελληνικά μου έβγαζε τετραγωνάκια.Τους άνοιξα στον υπολογιστή και διαπίστωσα ότι οι τίτλοι των τραγουδιών περιείχαν παύλες (-) ή παρενθέσεις (()).
Αφαιρώντας αυτά τα σύμβολα,τα αρχεία φάνηκαν κανονικά μέσω του myihome στα ελληνικά.

Συμπέρασμα.Το myihome δεν "αγαπάει" τις παύλες και τις παρενθέσεις στους τίτλους με ελληνικά στοιχεία και ίσως και άλλα σύμβολα που δεν τα δοκίμασα.Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις τελείες.

Ένα άλλο μείον του είναι που δεν μου βγάζει info (ούτε τον τίτλο) για το τραγούδι την ώρα που το παίζει, όπως βγάζει όταν το παίζει κανείς απ' ευθείας.Αν έχει ανακαλύψει κανείς κάποιο τρόπο,ας μας τον υποδείξει,γιατί θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Με τις παρενθέσεις δε πρέπει να έχει πρόβλημα πάντως δεδομένου ότι σε αρχεία που τις έχουν τα δείχνει μια χαρά!

Στην καθαρά προσωπική μου εγκατάσταση πάντως, τα μόνα πλεονεκτήματα που έχω εντοπίσει να μου προσθέτει το myihome είναι:
α) Το ότι μου προσφέρει ευχέρεια αναπαραγωγής σε τυχαία σειρά των περιεχομένων ενός φακέλου.
β) Το ότι μου προσφέρει ευχέρεια αναζήτησης αρχείων μέσα από έναν φάκελο.
γ) Το ότι μπορείς να γκρουπάρεις φακέλους παρόμοιου περιεχομένου ανά myihome κατηγορία, ακόμα κι αν δεν τους έχεις γενικότερα ορίσει ως κοινόχρηστης χρήσης από το λειτουργικό.
δ) Το ότι παίζει παρουσίαση εικόνων, ακόμα και επιλεγμένων φακέλων, κατά την αναπαραγωγή μουσικής.

Σαφώς έχει κι άλλα πλεονεκτήματα που όμως απλώς εμένα δε μου προσθέτουν κάτι, δεδομένης της εγκατάστασής μου.
Ελπίζω ωστόσο, να μην τα έχω βρει όλα ακόμα!...

Με τις παρενθέσεις δε πρέπει να έχει πρόβλημα πάντως δεδομένου ότι σε αρχεία που τις έχουν τα δείχνει μια χαρά!

Στην καθαρά προσωπική μου εγκατάσταση πάντως, τα μόνα πλεονεκτήματα που έχω εντοπίσει να μου προσθέτει το myihome είναι:
α) Το ότι μου προσφέρει ευχέρεια αναπαραγωγής σε τυχαία σειρά των περιεχομένων ενός φακέλου.
β) Το ότι μου προσφέρει ευχέρεια αναζήτησης αρχείων μέσα από έναν φάκελο.
γ) Το ότι μπορείς να γκρουπάρεις φακέλους παρόμοιου περιεχομένου ανά myihome κατηγορία, ακόμα κι αν δεν τους έχεις γενικότερα ορίσει ως κοινόχρηστης χρήσης από το λειτουργικό.
δ) Το ότι παίζει παρουσίαση εικόνων, ακόμα και επιλεγμένων φακέλων, κατά την αναπαραγωγή μουσικής.

Σαφώς έχει κι άλλα πλεονεκτήματα που όμως απλώς εμένα δε μου προσθέτουν κάτι, δεδομένης της εγκατάστασής μου.
Ελπίζω ωστόσο, να μην τα έχω βρει όλα ακόμα!...
Παίζει και playlists των mediaplayer/winamp.

Το καινούριο firmware θα υποστηρίζει κι αυτό playlists (σε μορφή .m3u)

Παίζει και playlists των mediaplayer/winamp.

Το καινούριο firmware θα υποστηρίζει κι αυτό playlists (σε μορφή .m3u)
Ναι!
Δε το ανέφερα πριν μιλώντας για το myiHome, μιας και πλέον καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό η ανάγκη μας και μόνο από το καινούριο firmware με τα ".m3u"!

μολις συνδεσα το ασυρματο στικ της ποπκορν, απλα να ενημερωσω οτι το ssid δηλαδη το ονομα που εχουμε δωσει στο δικτυο μας θα πρεπει να να περισσοτερα απο ενα γραμματα αλλιως δε λειτουργει

Το νέο firmware της Popcorn για το Α100 είναι πλέον σε Release Candidate 2 και άρα σύντομα θα κυκλοφορήσει.

Μερικά από τα θέμα που είχαν ανακοινωθεί ότι επιλύονται είναι:

1. Fixed PlayOn issue
2. NTFS driver update (Write Support as A/C-200)
3. Added support for mkv header compression for h264 tracks
4. Added Arabic and Romanian options for DVD audio and subtitle.
5. Extended unicode string support for Hebrew Right-To-Left.
6. Fixes for music "now playing" screen
- "cover art" image now is up to 2MB. Otherwise default image is shown
- Fixed issue with image containing EXIF
- Scale down large image when necessary for proper display.
7. Fixed ID3 parser caused long delay when music playback.
8. Added shuffle feature on local playback (all types of audio files)
- Use "repeat" key to toggle
- only for music playback
9. Fixed issue where Infobar is cleared when play next file in playlist.
10. Fixed for WiFi issue: WPA-PSK / WPA2PSK[TKIP+AES] connection failure
11. Reset subtitle settings in flash when doing factory reset.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η δυνατότητα write σε NTFS, το shuffle σε local playback και φυσικά η υποστήριξη για mkv με compressed header.

NTFS write στη 200σειρα...

τίποτα το ενδιαφέρον... κάποτε τα firmwares είχαν κάτι νέο, τώρα όλο fixes......

ps. πάλι καλά που έχουμε και αυτά να μου πεις!

Μα δεν μιλάμε για την 200αρα σειρά αλλά την 100αρα. Τα 200αρια το έχουν από ..γεννησιμιού τους. Το ότι το μηχάνημα είναι 3 ετών μοντέλο και ακόμα το εμπλουτίζουν και ακολουθούν τις εξελίξεις (compressed header) δεν σου λέει τίποτε?

στα πιο πολλά firmware ένιωθα beta tester με τόσο bug που είχαν πάνω τους, οπότε δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα κιολας που βγάζουν ακόμα bug fixes...

εκτός αυτού, επειδή αναλώνουν τον χρόνο τους λύνοντας τα άπειρα bugs, έχουν παραλείψει βασικά πράγματα που τα ζητάγαμε χρόνια τώρα στο community τους...πχ τίτλου τραγουδιού στο internet radio, sort στις λίστες όχι μόνο ανα όνομα, αλλα ημερομηνία κτλ...

Ωραια, να βγαλουν και για το Α-110 γιατι θελω να φλασαρω το... Egreat M34A :a0210: γιατι εχει header removal fix για τα mkv...

Ωραια, να βγαλουν και για το Α-110 γιατι θελω να φλασαρω το... Egreat M34A :a0210: γιατι εχει header removal fix για τα mkv...
κρυβε λογια:flipout::flipout::flipout: δεν εισαι και ο μονος εγω να δεις πως το περιμενω

στα πιο πολλά firmware ένιωθα beta tester με τόσο bug που είχαν πάνω τους, οπότε δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα κιολας που βγάζουν ακόμα bug fixes...

εκτός αυτού, επειδή αναλώνουν τον χρόνο τους λύνοντας τα άπειρα bugs, έχουν παραλείψει βασικά πράγματα που τα ζητάγαμε χρόνια τώρα στο community τους...πχ τίτλου τραγουδιού στο internet radio, sort στις λίστες όχι μόνο ανα όνομα, αλλα ημερομηνία κτλ...

Μήπως μιλάς για άλλο προϊόν; Έχω την εντύπωση ότι τα updates της Popcorn είναι από τα πλέον σταθερά. Εκτός αν το συγκρίνεις με dvd player που του βάζεις δισκάκι και παίζει.

Παντως για NTFS write support, θυμαμαι υπηρχε NMT application που το εκανε (καλυτερα βεβαια να ειναι ενσωματωμενο στο firmware αυτο)...

Μετά τόσα χρόνια και βγάζουν ακόμα fw για το Α-100...

Πραγματικά ο ορισμός της λέξης υποστήριξη.....

:a0210:

Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Κάνει και για egreat m34A το παραπάνω firmware;
Αν το μετατρέψεις σε Popcornhour, ναι (εννοείται του Α-110, όχι του Α-100).
Για περισσότερα διάβασε το νήμα του Μ31Β.