CosmosKGR
AVClub Enthusiast
Θα το δοκιμάσω κι εγώ τελικά το myiHome στον σέρβερ μου να δω ακριβώς πια τα "πώς" και "τί" και θα επανέλθω...
Παίζει και playlists των mediaplayer/winamp.Με τις παρενθέσεις δε πρέπει να έχει πρόβλημα πάντως δεδομένου ότι σε αρχεία που τις έχουν τα δείχνει μια χαρά!
Στην καθαρά προσωπική μου εγκατάσταση πάντως, τα μόνα πλεονεκτήματα που έχω εντοπίσει να μου προσθέτει το myihome είναι:
α) Το ότι μου προσφέρει ευχέρεια αναπαραγωγής σε τυχαία σειρά των περιεχομένων ενός φακέλου.
β) Το ότι μου προσφέρει ευχέρεια αναζήτησης αρχείων μέσα από έναν φάκελο.
γ) Το ότι μπορείς να γκρουπάρεις φακέλους παρόμοιου περιεχομένου ανά myihome κατηγορία, ακόμα κι αν δεν τους έχεις γενικότερα ορίσει ως κοινόχρηστης χρήσης από το λειτουργικό.
δ) Το ότι παίζει παρουσίαση εικόνων, ακόμα και επιλεγμένων φακέλων, κατά την αναπαραγωγή μουσικής.
Σαφώς έχει κι άλλα πλεονεκτήματα που όμως απλώς εμένα δε μου προσθέτουν κάτι, δεδομένης της εγκατάστασής μου.
Ελπίζω ωστόσο, να μην τα έχω βρει όλα ακόμα!...
Ναι!Παίζει και playlists των mediaplayer/winamp.
Το καινούριο firmware θα υποστηρίζει κι αυτό playlists (σε μορφή .m3u)
κρυβε λογιαΩραια, να βγαλουν και για το Α-110 γιατι θελω να φλασαρω το... Egreat M34A :a0210: γιατι εχει header removal fix για τα mkv...
στα πιο πολλά firmware ένιωθα beta tester με τόσο bug που είχαν πάνω τους, οπότε δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα κιολας που βγάζουν ακόμα bug fixes...
εκτός αυτού, επειδή αναλώνουν τον χρόνο τους λύνοντας τα άπειρα bugs, έχουν παραλείψει βασικά πράγματα που τα ζητάγαμε χρόνια τώρα στο community τους...πχ τίτλου τραγουδιού στο internet radio, sort στις λίστες όχι μόνο ανα όνομα, αλλα ημερομηνία κτλ...
Αν το μετατρέψεις σε Popcornhour, ναι (εννοείται του Α-110, όχι του Α-100).Κάνει και για egreat m34A το παραπάνω firmware;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.