Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Εχει το popcorn software για την ρύθμιση των υπότιτλων αλά nero;

Πατάς το κουμπί επιλογής των υποτίτλων και επιλέγεις χρώμα, μέγεθος και ύψος των υποτίτλων .... πανέυκολα και ενώ η ταινια παίζει!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

και ύψος των υποτίτλων ....

όταν λες ύψος εννοείς κάθετη μετακίνηση ούτως ώστε αν θέλω π.χ. να εμφανίζονται μέσα στην εικόνα και όχι στην μαύρη μπάρα; (σε περίπτωση 2.35:1 κάδρου).

Last edited:

Έχεις απόλυτο δίκιο.... πάντως στο forum της συσκευής υπάρχει κόλπο για γρηγορότερη μεταφορά δεδομένων στον εσωτερικό σκληρό!!!
Ποιος είναι αυτός ο τρόπος ρε φίλτατε??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

όταν λες ύψος εννοείς κάθετη μετακίνηση ούτως ώστε αν θέλω π.χ. να εμφανίζονται μέσα στην εικόνα και όχι στην μαύρη μπάρα; (σε περίπτωση 2.35:1 κάδρου).

Ναι!!!

Καλή φάση. Τι να κάνω; να το "χτυπήσω"; είμαι μεταξύ αυτού και του TivX :chinscratch:
Και ε´γω το ίδιο δίλημα είχα και διάλεξα το πιο φθηνό .... από το οποίο πρακτικά δεν λείπει κάτι!

GOOD !
Από το hdmi είπαμε βγάζει ήχο ε; ή θέλει και οπτική ίνα για τον ήχο;

Αμάν βρε Τάσο, πολλά ρωτάς... τόσο αναποφάσιστος είσαι;
Το HDMI βγάζει και ήχο (με τον περιορισμό του DTS) οπότε πας στην Coaxial ενώ και οι αναλύσεις του είναι πάρα πολλές μεταξύ των οποίων και 1080p 24hz ...
Ελπίζω μετά από αυτά να αποφάσισες!

Το δικο μ το Pch αναχωρει αυριο απ οτι βρηκα στο σαιτ:ernaehrung004:. Ποτε λετε ν μ ρθει?

Αντάπτορες που θέτουν έναν σκληρό δίσκο ATA 2.5" σε σύνδεση για ATA 3.5" υπάρχουν και στα Ελληνικά μαγαζιά τουλάχιστον της Αθήνας και ειδικά στη Στουρνάρη.
Προσωπικά έχω πάρει έναν πριν μήνες από cosmodata και μάλιστα αρκετά φθηνά.

Ρε παιδιά όλα τα απαντάτε, ας κάνει κάποιος τον κόπο να τσεκάρει και για αυτό που ρωτώ στο post μου 224.

Δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσει κανείς που έχει ένα PCH κι ένα PC, ειδικά αν επικοινωνούν και δικτυακά μεταξύ τους πράγμα που προφανώς συμβαίνει στους περισσότερους κατόχους PCH.

Αν κάτι δεν καταλαβαίνεται στην ερώτηση μου, να το διευκρινίσω αν μου πείτε.

Μόνο αν δεν έχεις NAS θα σου χρησιμεύσει ο δίσκος, για να κάνει το PCH NAS, αλλιώς ειδικά με wired δίκτυο (αν φτιάχνεις το σπίτι μόνος σου και δεν αγοράζεις τα έτοιμα βάζεις gigabit και ησυχάζεις !!!) λογικά δεν το χρειάζεσαι...... και λέω λογικά γιατί δεν ξέρω τι παίζει με αποστάσεις καλωδίων και πρωτόκολλα αφού μόλις καταπιάστηκα με αυτά
Η δυνατότητα του δικτύου σου για gigabit μπορεί να είναι πολύ καλή για όλο το υπόλοιπο δίκτυο σου πλην όμως από την δικτυακή σύνδεση του PCH από την άποψη του ότι δυστυχώς το δικτυακό hardware interface του PCH είναι κατηγορίας 100Mbit (μόνο)!

Σχετικά με τις αποστάσεις των καλωδίων δικτύου, πρακτικά δεν υπάρχει πρόβλημα σε καλής κατασκευής καλώδια και των συνδέσεων τους, ακόμα και σε σερί καλωδίου μέχρι και 100 μέτρα μήκους.
Λέω πριν "πρακτικά", γιατί η απώλεια λόγω μόνο απόστασης, μπορεί άνετα να θεωρηθεί, στις περισσότερες των περιπτώσεων, αμελυτέα.

Γιατι 170??? 145 δν ερχεται περιπου?

$224.00 charge - Your credit card (VISA xxx-xxxx) was charged for $224.00. "GOOGLE *Popcorn Hour" will appear on your credit card statement.

μόλις μ φτασει θα δώσω άλλα τόσα για να αγοράσω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303001
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802143
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330069
(το alubox εχει αρκετες χρησεις)

Ναι, αλλά όπως είπα, με "τσάκωσαν" στο τελωνείο! :smash:

Αμάν βρε Τάσο, πολλά ρωτάς... τόσο αναποφάσιστος είσαι;
Το HDMI βγάζει και ήχο (με τον περιορισμό του DTS) οπότε πας στην Coaxial ενώ και οι αναλύσεις του είναι πάρα πολλές μεταξύ των οποίων και 1080p 24hz ...
Ελπίζω μετά από αυτά να αποφάσισες!

Θα έχετε εντυπώσεις μου τάχιστα. ;)

Το δικο μ το Pch αναχωρει αυριο απ οτι βρηκα στο σαιτ:ernaehrung004:. Ποτε λετε ν μ ρθει?

To PCH σου θα αναχωρήσει όποτε σου δώσουν με email tracking number... μόνο με αυτό θα ξέρεις τι γίνεται!
Μόλις πάρεις το Tracking No θα μπεις στο site του κινέζικου EMS (κάνε google chinese EMS και θα στο βγάλει) και από εκεί θα παρακολουθήσεις την πορεί ατου μέχρι την Ελλάδα....
Μόλις δεις ότι έφυγε από το τελωνείο θα το ψάξεις στο ελληνικό ems (ΕΛΤΑ κούριερ - πάλι google και θα στο βγάλει) και σε 1-2 μέρες θα το έχεις στα χέρια σου....
Υπολόγιζε την όλη διαδρομή από Κίνα μέχρι Ελλάδα (χωρίς απρόοπτα οπως το δικό μου) γύρω στη 1 εβδομάδα.... άρα τουλάχιστον 15 ημέρες από την ημερομηνιά του batch στο οποίο είσαι!