Τελικά εμένα Τάσο όλα τα 1080 μου παίζουν νεράκι.
Ισως ήμουν τυχερός με τη κωδικοποίηση...
έχει δυνατότητα να ρυθμίζει volume up/down από το τηλεχειριστήριο?
Μονο εγω πληρωνω {65ευρο(εκτελωνιστης) + 25ευρο (τελωνιο...) +25%φ.π.α} για βγει απο το τελωνιο το pch????? πως γινετε να c ερθει χωρις να περασει τελωνιο????
Μονο εγω πληρωνω {65ευρο(εκτελωνιστης) + 25ευρο (τελωνιο...) +25%φ.π.α} για βγει απο το τελωνιο το pch????? πως γινετε να c ερθει χωρις να περασει τελωνιο????
Ok...Εγω τωρα τα 140 ευρο τα εχω χασει. Και αυτα που δν πλειρωνεις οταν πας και το παρεις στο χερι ειναι τα 65 ευρο του εκτελωνιστη.. .. βασικα χτες αμεσος μετα την εγκριση του πακετου εμαθα πως παλλη θα μπορουσα να γλυτωσω τα 65 ευρο αν τους ελεγα να το στειλουν να εκτελωνιστει απο μενα στο τελωνιο του Βολου.. απο εναν συγκενη το μαθα.Οι υπαλλοιλοι στο τηλεφωνο δν εχουν συμφερον να σε προειδοποιήσουν.. Ενα πραγμα ομως συνεχιζω και δν καταλαβαινω και ουτε θα καταλαβω -> απο που κ ως που μου το στειλαν με UPS????πριν το παραγειλω checkara πως το default ελλαδας ειναι EMS και φανταστηκα περιτο να γραψω στα comments να μου το στειλουν ΜΟΝΟ με EMS.... παντος reply σε αυτη σε αυτη την ερωτιση δν εχω παρει ακομι απ αυτουςΓια κάποιο λόγο εσένα ήρθε με dhl και όχι μέσω EMS των ΕΛΤΑ, οπότε αν δεν πληρώσεις, απλά μένει το PCH στο τελωνείο και εσύ χάνεις τα λεφτά σου από την παραγγελία ... πάντως αν ψάξεις στις πρώτες σελίδες του θέματος θα δεις πως να γλυτώσεις κάποια από τα παραπάνω χρήματα, κάνοντας μόνος σου τη δουλεια και πηγαίνοντας ο ίδιος στο τελωνείο .. και πάλι βέβαια το 70αρι το έχεις σίγουρο!
Ok...Εγω τωρα τα 140 ευρο τα εχω χασει. Και αυτα που δν πλειρωνεις οταν πας και το παρεις στο χερι ειναι τα 65 ευρο του εκτελωνιστη.. .. βασικα χτες αμεσος μετα την εγκριση του πακετου εμαθα πως παλλη θα μπορουσα να γλυτωσω τα 65 ευρο αν τους ελεγα να το στειλουν να εκτελωνιστει απο μενα στο τελωνιο του Βολου.. απο εναν συγκενη το μαθα.Οι υπαλλοιλοι στο τηλεφωνο δν εχουν συμφερον να σε προειδοποιήσουν.. Ενα πραγμα ομως συνεχιζω και δν καταλαβαινω και ουτε θα καταλαβω -> απο που κ ως που μου το στειλαν με UPS????πριν το παραγειλω checkara πως το default ελλαδας ειναι EMS και φανταστηκα περιτο να γραψω στα comments να μου το στειλουν ΜΟΝΟ με EMS.... παντος reply σε αυτη σε αυτη την ερωτιση δν εχω παρει ακομι απ αυτους
τι μπορουν να κανουν?? τα λεφτα μου εχουν ηδη φυγει και το pch ερχετε αυριο.. :violent-smiley-011:Mην τους αφησεις απο την στιγμη που εγραφε EMS
Πατα τα κουμπια "TV MODE" + "0" . περιμενε 1 λεπτο και λογικα θα σου εμφανιστει .... αμα δν κανει τπτ περα του ενος λεπτου δοκιμασε "ΤV ΜΟDE" + "4"HELP
επαιξε ενα mkv κι ενα avi μετα τιποτα .
κατι πειραξα στις ρυθμισεις και μετα μου λεει στην οθονη οτι δεν εχει σημα HDMI .
To εβγαλα απο το ρευμα παει να φορτωσει αλλα παλι μου λεει οτι δεν εχει σημα η εισοδος HDMI .
Τι κανω λαθος και πως μπορω να το επαναφερω στις αρχικες ρυθμισεις χωρις να βλεπω στην οθονη ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.