Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Τελικά εμένα Τάσο όλα τα 1080 μου παίζουν νεράκι.
Ισως ήμουν τυχερός με τη κωδικοποίηση...

πηρα και εγω το Popcorn Hour A-100 με 320 σκληρο.Με εξωτερικο σκληρο παιζουν ολα τα αρχεια απροβληματιστα εκτος απο το 10.000 b.c.Αυτο ομως που δεν μπορω να καταφερω ειναι να μεταφερω αρχεια στον εσωτερικο σκληρο του Popcorn.Εχθες προσπαθουσα ολη την μερα μεσο δικτιου αλλα μου ζηταει username & password.Υπαρχει τροπος; Μπορει παρακαλω να με βοηθισει καποιος;:bigcry:

Απάντηση: Re: Αυτό πάλι τι λέει? Popcorn Hour A-100

Τελικά εμένα Τάσο όλα τα 1080 μου παίζουν νεράκι.
Ισως ήμουν τυχερός με τη κωδικοποίηση...

Οταν λές όλα, εννοείς αυτά που έγραψα παραπάνω; 3:10 to Yuma, Sweeney Todd, American Gangster, 10000bc κλπ;

(αν και πλέον δεν έχει καμία σημασία για μένα... )

Last edited:
Γιά να ρωτήσω κάτι. Αν υποθέσουμε ότι αγοράζω το Popcorn για να παίζει στην κρεββατοκάμαρα σε μιά 32άρα, αλλά τον ήχο να τον δώσω σε ένα 5.1 τύπου Creative T6100 (δεν θα αφήσει η γυναίκα για κάτι παραπάνω...), έχει δυνατότητα να ρυθμίζει volume up/down από το τηλεχειριστήριο?

Μονο εγω πληρωνω {65ευρο(εκτελωνιστης) + 25ευρο (τελωνιο...) +25%φ.π.α} για βγει απο το τελωνιο το pch????? πως γινετε να c ερθει χωρις να περασει τελωνιο????

Μονο εγω πληρωνω {65ευρο(εκτελωνιστης) + 25ευρο (τελωνιο...) +25%φ.π.α} για βγει απο το τελωνιο το pch????? πως γινετε να c ερθει χωρις να περασει τελωνιο????

Για κάποιο λόγο εσένα ήρθε με dhl και όχι μέσω EMS των ΕΛΤΑ, οπότε αν δεν πληρώσεις, απλά μένει το PCH στο τελωνείο και εσύ χάνεις τα λεφτά σου από την παραγγελία ... πάντως αν ψάξεις στις πρώτες σελίδες του θέματος θα δεις πως να γλυτώσεις κάποια από τα παραπάνω χρήματα, κάνοντας μόνος σου τη δουλεια και πηγαίνοντας ο ίδιος στο τελωνείο .. και πάλι βέβαια το 70αρι το έχεις σίγουρο!

Το δικό μου έφυγε στις 16 του μήνα, πέρασε από 3 ταχυδρομικά γραφεία στην Κίνα και χτες το Πρωί μου το έφερε το "ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ" χωρίς ερωτήσεις η άλλα σχόλια.
Στον τρόπο αποστολής μέσα στο site της POPCORN το λέει σαφώς ότι για Ελλάδα πάει μέσω EMS....

Κάποιες ερωτήσεις:

1. Τι είναι το ems?
2. Εμάς πως μας συμφέρει να έρθει?
Τελος
3. Μέσω paypal δεν μπορούμε να πληρώσουμε?

Ευχαριστώ πολύ.

Για κάποιο λόγο εσένα ήρθε με dhl και όχι μέσω EMS των ΕΛΤΑ, οπότε αν δεν πληρώσεις, απλά μένει το PCH στο τελωνείο και εσύ χάνεις τα λεφτά σου από την παραγγελία ... πάντως αν ψάξεις στις πρώτες σελίδες του θέματος θα δεις πως να γλυτώσεις κάποια από τα παραπάνω χρήματα, κάνοντας μόνος σου τη δουλεια και πηγαίνοντας ο ίδιος στο τελωνείο .. και πάλι βέβαια το 70αρι το έχεις σίγουρο!
Ok...Εγω τωρα τα 140 ευρο τα εχω χασει. Και αυτα που δν πλειρωνεις οταν πας και το παρεις στο χερι ειναι τα 65 ευρο του εκτελωνιστη.. .. βασικα χτες αμεσος μετα την εγκριση του πακετου εμαθα πως παλλη θα μπορουσα να γλυτωσω τα 65 ευρο αν τους ελεγα να το στειλουν να εκτελωνιστει απο μενα στο τελωνιο του Βολου.. απο εναν συγκενη το μαθα.Οι υπαλλοιλοι στο τηλεφωνο δν εχουν συμφερον να σε προειδοποιήσουν.. Ενα πραγμα ομως συνεχιζω και δν καταλαβαινω και ουτε θα καταλαβω -> απο που κ ως που μου το στειλαν με UPS????πριν το παραγειλω checkara πως το default ελλαδας ειναι EMS και φανταστηκα περιτο να γραψω στα comments να μου το στειλουν ΜΟΝΟ με EMS.... παντος reply σε αυτη σε αυτη την ερωτιση δν εχω παρει ακομι απ αυτους

Είσαι άτυχος, δεν έχω άλλη εξήγηση, γιατί οι περισσότεροι εδώ το πήραμε χωρίς προβλήματα...

Ok...Εγω τωρα τα 140 ευρο τα εχω χασει. Και αυτα που δν πλειρωνεις οταν πας και το παρεις στο χερι ειναι τα 65 ευρο του εκτελωνιστη.. .. βασικα χτες αμεσος μετα την εγκριση του πακετου εμαθα πως παλλη θα μπορουσα να γλυτωσω τα 65 ευρο αν τους ελεγα να το στειλουν να εκτελωνιστει απο μενα στο τελωνιο του Βολου.. απο εναν συγκενη το μαθα.Οι υπαλλοιλοι στο τηλεφωνο δν εχουν συμφερον να σε προειδοποιήσουν.. Ενα πραγμα ομως συνεχιζω και δν καταλαβαινω και ουτε θα καταλαβω -> απο που κ ως που μου το στειλαν με UPS????πριν το παραγειλω checkara πως το default ελλαδας ειναι EMS και φανταστηκα περιτο να γραψω στα comments να μου το στειλουν ΜΟΝΟ με EMS.... παντος reply σε αυτη σε αυτη την ερωτιση δν εχω παρει ακομι απ αυτους

Mην τους αφησεις απο την στιγμη που εγραφε EMS

Αν βγάλουμε απ'έξω την περίπτωση HD/BR κτλ, και τον παράγοντα κόστος, πλεονεκτεί σε κάτι αυτή η συσκευή από μία άλλη που απλά κάνει stream από το δίκτυο (π.χ. Dreambox) ?

Υπάρχουν πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα απέναντι σε ένα φτηνό HTPC ?

Μολις το παρελαβα κι εγω .

Ηθελα να ρωτησω .
1. το καινουργιο firmware μπορω να το τρεξω απο φλασακι αν το κατεβασω απο το ιντερνετ και να το παρει ?
2. Υπαρχει καποιος οδηγος εγκαταστασης της συσκευης στα ελληνικα ή αγγλικα, καποιο λινκ δηλαδη ( αν εχω καποιο προβλημα ) ?

Παντως η πρωτη οπτικη εντυπωση δεν ειναι και αριστη.
Η προσοψη μοιαζει σαν μεταχειρισμενη με τις θυρες usb πολυ ψευτικες ασε που εχουν και καποια κλιση δεν ειναι δεμενες σωστα δηλαδη .
Ας δουλεψει σωστα και δεν με πειραζει και τοσο.

τελικα με ΕΜS το παρελαβα χωρις κανενα προβλημα τελωνειου κλπ.

HELP

επαιξε ενα mkv κι ενα avi μετα τιποτα .
κατι πειραξα στις ρυθμισεις και μετα μου λεει στην οθονη οτι δεν εχει σημα HDMI .
To εβγαλα απο το ρευμα παει να φορτωσει αλλα παλι μου λεει οτι δεν εχει σημα η εισοδος HDMI .
Τι κανω λαθος και πως μπορω να το επαναφερω στις αρχικες ρυθμισεις χωρις να βλεπω στην οθονη ?

HELP

επαιξε ενα mkv κι ενα avi μετα τιποτα .
κατι πειραξα στις ρυθμισεις και μετα μου λεει στην οθονη οτι δεν εχει σημα HDMI .
To εβγαλα απο το ρευμα παει να φορτωσει αλλα παλι μου λεει οτι δεν εχει σημα η εισοδος HDMI .
Τι κανω λαθος και πως μπορω να το επαναφερω στις αρχικες ρυθμισεις χωρις να βλεπω στην οθονη ?
Πατα τα κουμπια "TV MODE" + "0" . περιμενε 1 λεπτο και λογικα θα σου εμφανιστει .... αμα δν κανει τπτ περα του ενος λεπτου δοκιμασε "ΤV ΜΟDE" + "4"
P.S. Tο λαμπακι του pch πρεπει να ειναι πρασινο εννοειτε..