Αυτο το ειδατε;DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH

Status
Not open for further replies.
Ριπ εννοείται, αφού απο τον σκληρό παίζει, αλλά ατόφιο (κανα 2 που ειχε μέσα ήταν 39 και 40 GB). Να πω ότι ειχα ενα πρόβλημα ...μή ήχου σ αυτά αλλά υποθέτω πως δεν θα το έχω στην κανονική εγκατάσταση με τις κατάλληλες συνδέσεις στον ενισχυτή (τωρα ήταν σε 14αρα με...composite!)

Ναι, 1ΤΒ εσωτερικός μπαίνει σίγουρα, οι εσωτερικοί πρεπει να είναι SATA υποχρεωτικά

Άρα καλύτερα είναι να πάρει κανείς χωρίς δίσκο και επιλέγει μετά το μέγεθος της αρεσκείας του.
Είναι εύκολο να τοποθετηθεί;

Ναι, πολύ εύκολο, θελει βεβαια φορμάρισμα και το φουλ φορμάρισμα στα 500 γιγα μου πήρε κανα 3ωρο (αρα στο 1 τερα θα θελει κανα εξάωρο...)

το περιμενω την αλλη εβδομαδα απο pixmania 387e χωρις δισκο...
για πειτε γενικες εντυπωσεις, θετικες και αρνητικες...

Tο φορματ γινεται απο το Tvix η πρεπει να γινει απο το pc?

Εγω το έκανα απο το πισι, δεν ξέρω αν γίνεται απο το Tvix

@skunk οι εντυπώσεις όλων των κατόχων είναι πολύ θετικές, δεν έχω βρει καποιο σοβαρό αρνητικό ως τώρα, εκτός που δεν παίζει ατόφιο hd-dvd αλλά μετα απο μετατροπή σε mkv και που χρειάζεσαι μιά μικρή μετατροπή στους υπότιτλους για να δει τα ελληνικά. Αλλοι βέβαια περιμένουν το νεότερο μοντέλο 6500 που δεν ξέρουμε αν θα κάνει/παίζει περισσότερα αλλά θα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά (δες τα ποστ)

Tο φορματ γινεται απο το Tvix η πρεπει να γινει απο το pc?

Εγω το συνεδεσα με το pc (με usb 2.0), το ειδε σαν αδιαμορφωτο δισκο, εκανα quick format (μεσα σε 5") και ολα παιζουν τελεια!!!!!!!!

Εχω την εξης απορια:

Βλεπει αρχεια με ελληνικο filename;;;;;;;;;;;;

Εβαλα στο σκληρο του ενα φακελο με 10 mp3 που εχουν ελληνικο filename και ενω υπαρχουν ολα εκει, βλεπει και παιζει μονο το ενα...

Αυτό που λες...δεν το δοκίμασα. Δεν έχεις βαλει αριθμό τρακ μπροστά ή έχεις βαλει και παρ όλα αυτά βλέπει μόνο ένα (και αυτό το ένα το βλέπει με ελληνικά;). Σήμερα δεν θα προλάβω να δοκιμάσω πάντως.

Εχω βαλει αριθμό τρακ μπροστά, αλλα το υπολοιπο filename ειναι στα ελληνικα. Δεν...

Alexst το μηχανάκι είπαμε...θα μου το φερει ο Αη Βασίλης, συνεπώς απο την πρωτοχρονιά και μετα θα το έχω σπίτι και θα συνδεθεί και με τον προβολέα fullHD. Σήμερα μετέφερα στον σκληρό του αρκετό υλικό, θα συνεχίσω την Δευτέρα, ενω στο σπίτι έβαλα 30μετρο ετοιμο καλώδιο δικτυου για switch και μου βγηκε προβληματικό (ειχε πολλες τσακίσεις), οπότε και αυτό θα αλλαχτει την Δευτέρα. Λογω πολλής δουλειάς δεν έκανα κατι άλλο με το 410 τις τελευταίες μέρες.

Χρόνια πολλα σε ολους και Καλη Χρονιά.

Για οποιον ενδιαφερεται ειδα το 4100 στο Fnac στο Mall σημερα το πρωι.
Ηταν με δισκο 500Gb και στην τιμή των 599 !!!

Λίγο τσιμπημένο θα ελεγα !!

Καλη Χρονια σε ολους

Πανάκριβο το έχουν, απο ελληνικό μαγαζί (τα γραφω σε παλιότερο ποστ) το πήρα 403 ευρώ και αλλα 97 έδωσα για 500αρη δίσκο sata εσωτερικό

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυτο το ειδατε;DVICO MULTIMEDIA RECEIVER TVix M-4100SH

Για την ακρίβεια, 456 με επώνυμα περιφερειακά. Τα specs είναι στην διάθεση όποιου τα θέλει...

Οκ μπορεις να ποσταρεις την συνθεση σου και απο που πηρες τα κομματια?

Status
Not open for further replies.