Αυτοκινητιστικά νέα

To Polάκι εξωτερικά μου φαίνεται αρκετά συντηρητικό... μέσα το βρίσκω καλούλι, αλλά αυτα τα καρώ καθίσματα... σαν τραπεζομάντιλο ένα πράμα...

Θα προτιμούσα την εξωτερική εμφάνιση του ανταγωνιστή αδερφού του ibiza cupra, τα χρώματα στο σαλόνι της έκδοσης bocanegra, και πίνακα - κονσόλα κλπ του πόλο...

To Polάκι εξωτερικά μου φαίνεται αρκετά συντηρητικό... μέσα το βρίσκω καλούλι, αλλά αυτα τα καρώ καθίσματα... σαν τραπεζομάντιλο ένα πράμα...

Θα προτιμούσα την εξωτερική εμφάνιση του ανταγωνιστή αδερφού του ibiza cupra, τα χρώματα στο σαλόνι της έκδοσης bocanegra, .και πίνακα - κονσόλα κλπ του πόλο..

Τώρα μάλιστα..
Φτιάξε μου εσύ ένα τέτοιο και εγώ το πήρα αμέσως !!:antlers:

Πάντως γενικά με τα VW έχω ενα "θεματάκι" ως προς την αισθητική τους.

Το μόνο που είδα από κοντά και θαμπώθηκα είναι το καινούριο Scirocco,το 2λιτρο.
Εκεί ναι, ξεράθηκα επί μισή ωρα !

εχει θεμα ομως τι πισω μερος..απο οποιαδηποτε αλλη γωνια ειναι ωραιο..

οσο για τα γκολφακια απλα βαρετα..ειτε αλλαζουν ειτε οχι το ιδιο πραμα βλεπω..και οντως μονο το σιροκο εκανε "κατι"

το ραβ 4 το ανανεωμενο ειναι λιγο χαλι..η ιδεα μου ειναι

Περυσι του ειχαν ξανακανει facelift , δηλαδη ειναι το 2 facelift κατα την ζωη του μοντελου , μηπως το παρακαναν λιγο εκει στην Toyota με τα "φτιασιδωματα" καθε τρεις και λιγο?

Περυσι του ειχαν ξανακανει facelift , δηλαδη ειναι το 2 facelift κατα την ζωη του μοντελου , μηπως το παρακαναν λιγο εκει στην Toyota με τα "φτιασιδωματα" καθε τρεις και λιγο?

άσε, έχουμε χάσει τον ύπνο μας με το γάβ ( ραβ ), εκεί που σετάρουμε τιμή για τα εταιρικά, έρχεται και το νέο μοντέλλο.

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

2 χάλια παρέα!!
Τόχω ξαναγράψει ότι το VW Τihuan, δεν είναι SUV, δεν είναι αυτοκίνητο πόλης, είναι ένα όχημα χωρίς ταυτότητα.

Tiguan λεγεται και διαφωνω. Για τα λεφτα του ειναι μια χαρα αμαξι τοσο απο αισθητικης αποψης/ποιοτητας κατασκευης οσο και απο πρακτικοτητα..Δεν ειναι για τα βουνα, αλλα εχει μια ψευτοτετρακινηση που μπορει να βοηθησει σε μετριας δυσκολιας καταστασεις. Και φυσικα η ορατοτητα που σου προσφερει η οδηγηση ενος SUV (λογω υψους) δεν συγκρινεται..

Re: Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Το Tiguan θα επρεπε να πωλειται σε πολυ χαμηλότερη τιμη καθως το μεγεθος του και τα 1400 κ.ε. του κινητηρα του δεν ειναι με τιποτα για 28,000 ευρω...

Επιδης σε θεμα ποιοτητας εσωτερικου εμενα μου φανηκε πολυ μετριο , ειδικα τα καθισματα φωναζαν απο μακρυα οτι ηταν "φθηνιαρικα"...

Δεν ξερω, μια-δυο φορες που εχω μπει, μου φανηκε πολυ καλη η ποιοτητα κατασκευης, ειδικα για τα λεφτα του..
Και στα κυβικα εγω προσωπικα δεν κολλαω αν ο κινητηρας φερνει τις σωστες επιδοσεις..

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Δεν ξερω, μια-δυο φορες που εχω μπει, μου φανηκε πολυ καλη η ποιοτητα κατασκευης, ειδικα για τα λεφτα του..
Και στα κυβικα εγω προσωπικα δεν κολλαω αν ο κινητηρας φερνει τις σωστες επιδοσεις..

Τάκη, ποιότητα κατασκευής μέτρια έως κακή, μηχανικά προβλήματα όσο δε μπορείς να φανταστείς ( σασμάν, αρμοτισέρ-στα 25.000 αλλάξαμε και τα 4!!!), αυτά ως εταιρικό.
Τώρα πέρα από αυτά το έχω οδηγήσει ένα Σαββατοκύριακο, τόσο σε εθνικό δρόμο όσο και σε χώμα.
Υπόψη, ότι δεν μου αρέσει η ταχύτητα, στα test drive, κάτι με πιάνει, μεταμορφώνομαι.
Σε χώμα και ειδικά με "περίεργο", οδόστρωμα - χαλικάκι, εάν ξεχαστείς και το πατήσεις στρίβοντας λόγω όγκου και ίσως κακής ανάρτησης πρέπει να έχεις άγιο για να μην τουμπάρεις.
Αυτό δεν συνέβη μόνο σε μένα, αλλά και σε συνάδελφο, που κάναμε την ίδια "άσκηση", στον ίδιο δρόμο.
Στην εθνική όντως είναι γκάζι, αλλά ο παραγόμενος θόρυβος, περνάει εξαιρετικά εύκολα και στην καμπίνα.
Αυτά περί Τiguan ( Tihuan:flipout:)

Τι να σου πω, πασο, δεν εχω σοβαρη εμπειρια μαζι του για να κρινω. Απλα σε συγκριση με καποια αλλα στην τιμη αυτη, μου αρεσε περισσοτερο.
Τωρα για την ποιοτητα κατασκευης, την καμπινα μπορω να κρινω (πχ πλαστικα) τα οποια μου φανηκαν μια χαρα. Σιγουρα αν βγαζει πολλα μηχανικα προβληματα (απο οτι λες) its a no-go..

B&W X1 και τα μυαλά στα κάγγελα...Hundai i35 σε λιγότερα χρήματα,θαυμάσιο SUV.

Ερχεται το διλιτρο Χ1 αν δεν εχει ερθει ήδη και το κρυβουν να ξεφορτωθουν τα μεγαλύτερα.To πετρελαιο εχει 33.000 Ε

Last edited: