Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
E, αρα αλλη κατηγορια τιμης σε σχεση με το Tiguan, κανω λαθος; Ποιο πολυ πλησιαζει τιμολογιακα τα Q5/X3 παρα το tiguan..
Διαφορετικα αυτοκινητα , διαφορετική κατηγορία . Δυστυχως στην Ελλάδα τοποθετειται ετσι οπως ειπες αλλά εξω ειναι κατηγορία AUDI Allroad κτλ .
Οπως πχ το Tiguan σε καμία περιπτωση δεν συγκρινετε με την κατηγορία Q5-X3-GLK . Το καθε segment ειναι διαφορετικό .. εδω...στο Ελλαδισταν...
B&W X1 και τα μυαλά στα κάγγελα...Hundai i35 σε λιγότερα χρήματα,θαυμάσιο SUV.
B&W X1 και τα μυαλά στα κάγγελα...Hyundai i35 σε λιγότερα χρήματα,θαυμάσιο SUV.
Επειδή μιλήσαμε για Tiguan, να επισημάνω πως η ποιότητα κατασκευής του είναι σαφώς ανώτερη από εκείνη του RAV4 ενώ το ίδιο ισχύει και για τη στιβαρότητά του.
+1
Προχθες που γυριζα απο ταξιδι ειδα την πρωτη μου X1 και μου αρεσε πολυ...
Εγω παντως τα απερριψα και τα δυο και πηρα το X-Trail , σαν πακετο χωροι-ανεση-κινητηρας-τιμη δεν εχει ανταγωνισμο κατα την γνωμη μου...μου αρεσε και το CRV αρκετα (κλασεις ανωτερο απο το Tiguan σε ολα) αλλα ειχε και 5 χιλιαρικα παραπανω χωρις να τα δικαιολογει κατα την γνωμη μου...
Ένα μόνο μειονέκτημα είχε το X-trail, το είχα αγοράσει αυτόματο και δυστυχώς είχε μόνο 3 ταχύτητες + 1 Overdrive. Οι σχέσεις ήταν πολύ μακριές και έπνιγαν τον καλό δίλιτρο κινητήρα. Το θυμάμαι σαν χθες φορτωμένο μέχρι την οροφή με 4 άτομα και αποσκευές στο πρώτο του ταξίδι Γρεβενά-Καστοριά-Πρέσπες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.