E, αρα αλλη κατηγορια τιμης σε σχεση με το Tiguan, κανω λαθος; Ποιο πολυ πλησιαζει τιμολογιακα τα Q5/X3 παρα το tiguan..
Διαφορετικα αυτοκινητα , διαφορετική κατηγορία . Δυστυχως στην Ελλάδα τοποθετειται ετσι οπως ειπες αλλά εξω ειναι κατηγορία AUDI Allroad κτλ .
Οπως πχ το Tiguan σε καμία περιπτωση δεν συγκρινετε με την κατηγορία Q5-X3-GLK . Το καθε segment ειναι διαφορετικό .. εδω...στο Ελλαδισταν...
B&W X1 και τα μυαλά στα κάγγελα...Hundai i35 σε λιγότερα χρήματα,θαυμάσιο SUV.
B&W X1 και τα μυαλά στα κάγγελα...Hyundai i35 σε λιγότερα χρήματα,θαυμάσιο SUV.
Επειδή μιλήσαμε για Tiguan, να επισημάνω πως η ποιότητα κατασκευής του είναι σαφώς ανώτερη από εκείνη του RAV4 ενώ το ίδιο ισχύει και για τη στιβαρότητά του.
+1
Προχθες που γυριζα απο ταξιδι ειδα την πρωτη μου X1 και μου αρεσε πολυ...
Εγω παντως τα απερριψα και τα δυο και πηρα το X-Trail , σαν πακετο χωροι-ανεση-κινητηρας-τιμη δεν εχει ανταγωνισμο κατα την γνωμη μου...μου αρεσε και το CRV αρκετα (κλασεις ανωτερο απο το Tiguan σε ολα) αλλα ειχε και 5 χιλιαρικα παραπανω χωρις να τα δικαιολογει κατα την γνωμη μου...
Ένα μόνο μειονέκτημα είχε το X-trail, το είχα αγοράσει αυτόματο και δυστυχώς είχε μόνο 3 ταχύτητες + 1 Overdrive. Οι σχέσεις ήταν πολύ μακριές και έπνιγαν τον καλό δίλιτρο κινητήρα. Το θυμάμαι σαν χθες φορτωμένο μέχρι την οροφή με 4 άτομα και αποσκευές στο πρώτο του ταξίδι Γρεβενά-Καστοριά-Πρέσπες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.