Ναι αλλά αν αύριο ο Elon πουλούσε όλες τις μετοχές της tesla στην τρέχουσα τιμή θα αγόραζε τις 5 πρώτες σε πωλήσεις αυτοκινητοβιομηχανίες...Η οποία προσωπική περιουσία ή χρηματιστηριακή αξία δεν λέει και πολλά.
Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι να χρηματοδοτείς τα project μιας εταιρίας, δεν είναι μπακάλικα.
Χρήση αντλιών θερμότητας στα αυτοκίνητα γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια, ειδικά σε BEV-PHEV.
Από εκεί και πέρα, υπάρχει αντλία θερμότητας Carrefour υπάρχει και αντλία daikin. Ότι πληρώσεις θα πάρεις.
Η Tesla προφανώς τσιγκουνεύτηκε στο part. Προσπαθούν μανιωδώς να ρίξουν το κόστος.
Παρήγορο δεν ειναι για κανεναν που εχει δωσει τοσα χρήματα για αυτοκίνητο, βλαβες ομως ή αστοχίες συμβαίνουν σε ολες τις μαρκες ανεξάρτητα του ποιοτικού ελέγχου ειτε αυτή είναι Tesla ειτε είναι Mercedes ή οποια αλλη θες να βαλεις με το νου ( απο αστειες εως πολυ σοβαρες καταστάσεις )Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι παρήγορο για τους Καναδούς στους -15. Δεν νοείται να υπάρχει προβληματικό software στο σύστημα κλιματισμού.
Η δε απάντηση ''προθερμένετε τη καμπίνα 60 λεπτά πριν μπείτε'' είναι κάτι σαν το επικό ''το κρατάτε λάθος''.
Εάν προθερμάνεις τη καμπίνα για 60 λεπτά χωρίς το αυτοκίνητο να είναι συνδεδεμένο σε παροχή, το range καταστρέφεται.
Ουτε καν.Εάν προθερμάνεις τη καμπίνα για 60 λεπτά χωρίς το αυτοκίνητο να είναι συνδεδεμένο σε παροχή, το range καταστρέφεται.
Οταν ανησυχει ο Ελληνας για το αν θα αποκλειστει 60 ωρες στα χιονα τι να πουνε και οι Νορβηγοι; https://www.reuters.com/business/au...ds-norway-car-market-led-by-tesla-2022-01-03/ Μια χωρα που ειναι πετρελαιοπαραγωγος ετσι;....Πάντως τα αυτοκίνητα μέχρι 2 λίτρα καίνε περίπου 1 λίτρο καύσιμο την ώρα στο ρελαντί που επαρκεί να κρατήσει ζεστή την καμπίνα, οπότε μιλάμε για 40-60 ώρες, τιμές αντίστοιχες με τα Tesla. Βέβαια ισχύει ότι είναι πιο εύκολο να σου φέρουν καύσιμο αν είσαι αποκλεισμένος από το να σε επαναφορτίσουν. Από την άλλη αν μπορούν να έρθουν να σου βάλουν καύσιμο λογικά θα μπορούν και να σε βγάλουν από εκεί οπότε κίνδυνος για ζωή δεν υπάρχει.
Μην ξεχνάς με την οδική παιδείακαι την κρατική ετοιμότητα
![]()
![]()
είναι πιό πιθανό να εγκλωβιστεί ο έλληνας παρά ο Νορβηγός.
επειδή τώρα το είδα κι δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα σεντόνια κάτω από το ποστ σου, υπάρχουν leasing εταιρείες που κατα την αποδοχή προσφορά για την μίσθωση σου ανακοινώνουν και την υπολειμματική αξία του οχήματος κατα την επιστροφή του ώστε εφόσον επιθυμείς να το αγοράσεις, το αγοράσεις στην τιμή που αναφέρεται στην αποδοχή.Εγώ είμαι σε διαδικασία πώλησης του αυτοκινήτου που αγόρασα τον Μαρτη και τώρα λόγω αλλαγής δουλειάς και εταιρικού δεν μου χρειάζεται
Είμαι περίεργος να δω τι τιμή θα μου δώσουν οι ίδιοι που μου το πούλησαν…
Ξέρει κανεις με τι κέρδη παίζουν;
Μιλάω για XC60 πετρέλαιο, το είχα πάρει 22,5Κ και τώρα βλέπω στο car ότι δεν έχουν πέσει οι τιμες, τουναντίον
Βλέπω όμως ότι δεν αγοράζονται και πολλά. Αρκετές αγγελίες είναι εκεί εδώ και τουλάχιστον 10 μήνες.
Ξέρεις λόγω της εμπειρίας σου αν αλλάζει η τελική προσφορά όταν ζητάς να αναφέρεται υπολειμματική αξία σε σχέση με όταν δεν αναφέρεται τίποτα;επειδή τώρα το είδα κι δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα σεντόνια κάτω από το ποστ σου, υπάρχουν leasing εταιρείες που κατα την αποδοχή προσφορά για την μίσθωση σου ανακοινώνουν και την υπολειμματική αξία του οχήματος κατα την επιστροφή του ώστε εφόσον επιθυμείς να το αγοράσεις, το αγοράσεις στην τιμή που αναφέρεται στην αποδοχή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.