Ο Μάσκ; Αποκλείεται…Μπορεί απλά να πουλάνε παπάτζες. Είναι κι αυτό μια θεωρία, δεν είναι;

Ο Μάσκ; Αποκλείεται…Μπορεί απλά να πουλάνε παπάτζες. Είναι κι αυτό μια θεωρία, δεν είναι;
Το ότι επανέφερε τα ραντάρ στα ακριβά μοντέλα σημαίνει ότι δεν πέτυχε ποτέ να δουλεύει σωστά ή ότι δεν πέτυχε να το κάνει να δουλεύει σωστά στο επίπεδο που θα ήθελε για τα ακριβά της μοντέλα. Μπορεί απλά να θεωρεί ότι οι ατέλειες είναι ΟΚ για τα φθηνότερα μοντέλα.
ο λογος που δινει τα αυτοκινητα ομως στις τιμες αυτες ειναι ακριβως επειδη δεν εχει "εξτρα".Το ίδιο ισχύει και για αυτούς.
Εάν δεν σε παίρνει για το starting price που θέλεις, αυτά τα δίνεις έστω έξτρα.
leasing ή κατι αντιστοιχο, δεν σε βολευει;
Επισης, οι ultrasonic sensors δεν εχουν σχεση με ρανταρ και lane keep/assistance.
Οι ultrasonic είναι οι αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτοί που σου δείχνουν την απόσταση από εμπόδια. Εχουν εμβέλεια της τάξης των 50cm. Σε κάτι άλλο πρέπει να αναφέρεσαι.Έχουν άμεση σχέση με το lane keeping/autonomous driving, τουλάχιστον στο δικό μου αμάξι.
Οι ultrasonic είναι οι αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτοί που σου δείχνουν την απόσταση από εμπόδια. Εχουν εμβέλεια της τάξης των 50cm. Σε κάτι άλλο πρέπει να αναφέρεσαι.
H Tesla ανακαλεί ΟΛΑ τα Cybertruck λόγω κατασκευαστικού σφάλματος.
Καλά τα ραντάρ και τα λογισμικά, αλλά τα αυτοκίνητα πρώτα απο όλα είναι λαμαρίνες...
Δυστυχώς έμαθαν όλοι να βάζουν μια μπαταρία σε 4 ρόδες κι ένα τάμπλετ και νομίζουν ότι έφτιαξαν αμάξι.
Μια χαρά το παρακολουθούμε, απλά (εγώ τουλάχιστον) δεν ήθελα να μετατρέψω το νήμα σε παράρτημα των αστείων εικόνων.Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ανέκδοτο. Μάλλον δεν παρακολουθείτε τι γίνεται με αυτό. Καμία σχέση με τα υπόλοιπα της γκάμας. Λες και είναι άλλη εταιρία. Dr Jekyll & Mr. Hyde.
Έπρεπε να έχεις την πατέντα και να το συνεχίσεις ως σχεδιαστής τότε.Ναι, φοβερός σχεδιασμός.
Θυμάμαι, μικρό παιδί, ήμουν δεν ήμουν 5 χρονών, έτσι ακριβώς ζωγράφιζα τα αυτοκίνητα.
Τάκη έτσι ακριβώς είναι και στο δικό μου και στα περισσότερα αυτοκίνητα. Ειδικά για το adaptive cruise control όλα σχεδόν έχουν ραντάρ. Και επειδή υπάρχει το ραντάρ το χρησιμοποιούν και για αποφυγή ατυχημάτων.ΥΓ. Το έψαξα. Είναι συνδυασμός όλων: ραντάρ για μακρινά, ultrasonic για κοντινά και κάμερες (γραμμές, σήματα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.