Αυτοκινητιστικά νέα

Δεν το έχω βάλει στο τελευταίο...στο focus και όλα τα προηγούμενα πάντα υπήρχε. Και ας μην χρειαστεί ποτέ.
Πάντως λένε ότι και αν βγάλεις το προσκέφαλο και χτυπήσεις το τζάμι με τη ράβδο του σπάει το τζάμι.
Όχι, απαραίτητα Γιώργο. Η ακίδα κάνει όλη τη δουλειά. Εγώ έχω σε όλα τα αυτοκίνητα αυτό.

Η ζώνη είναι το ζόρι γιατί δουλεύουν στο φουλ οι προεντατήρες .

Έχει ξαναειπωθει αλλά το υπενθυμίζω πάλι.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ εργαλείο σε κάθε αμάξι. ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.
Εκπαιδευστε τα παιδιά σας, γυναίκες σας και όσους οδηγούν.

Υ.Γ. το γνήσιο, γιατί υπάρχουν και φθηνές απομιμήσεις.
Η BYD το δίνει σαν αξεσουάρ.

Ενώ δεν θυμάμαι. Αλλά κάποιο κινέζικο ηλεκτρικό πάλι το είχε ενσωματωμένο κάτω από το armrest .

Άμα είναι να κυκλοφορούμε με σφυριά στην τσέπη επειδή ο κάθε βλάκας που σχεδιάζει αυτοκίνητο κοιτάζει να πουλήσει μούρη αντί να το κάνει ασφαλές, άστο.
Από το να καώ ζωντανός καλύτερα να κατεβάζω το τζάμι με μανιβέλα.

Και τι σε πειράζει να το έχεις μονίμως στον τεμπέλη;

Εσύ βέβαια βάλε κανά κατάνα μέσα που το έχεις κ εύκαιρο 😂 :p

Τα Katana βρε δεν είναι φτιαγμένα να κόβουν. 😂
Σε αντίθεση με τις φαλτσέτες που το κόβουν σαν βούτυρο.

Αλλά έχω στο μπρελόκ μου 2-3 εργαλειάκια που το κόβουν άνετα.
Σιγά μη χαλάσω τις φαλτσέτες μου.

Πάντως λένε ότι και αν βγάλεις το προσκέφαλο και χτυπήσεις το τζάμι με τη ράβδο του σπάει το τζάμι.

Δεν ισχύει ακριβώς... Θέλει τεχνική που δεν θα τη σκεφτείς καν εκείνη τη στιγμή.

Και τι σε πειράζει να το έχεις μονίμως στον τεμπέλη;

Not my job.
Απλά δεν θα αγοράσω αυτοκίνητο που δεν έχει προβλέψει ότι μπορεί να εμπλακεί σε ατύχημα και θα με κλειδώσει μέσα.

Τελευταία φορά που είχαμε τέτοιου είδους ατύχημα στην Ελλάδα ήταν... :unsure:
Σκέφτεσαι να βουτήξεις από κανένα λιμάνι;

Άμα είναι να κυκλοφορούμε με σφυριά στην τσέπη επειδή ο κάθε βλάκας που σχεδιάζει αυτοκίνητο κοιτάζει να πουλήσει μούρη αντί να το κάνει ασφαλές, άστο.
Από το να καώ ζωντανός καλύτερα να κατεβάζω το τζάμι με μανιβέλα.
Ποιά τσέπη; Μέσα στο ντουλαπάκι του οδηγού ή στο υποβραχιόνιο και ξένοιασες. Σιγά το ογκώδες αντικείμενο.
Και δεν είναι μόνο για κακή σχεδίαση βλάκα. Μπορεί σε ένα τρακάρισμα να κοπεί το ρεύμα, μπορεί να συμβεί σε όλα τα αυτοκίνητα.
Αν βρεις στην σημερινή εποχή αμάξι με μανιβέλα πες το και σε μας. :D

• Like
Reactions: takisot

Ακόμα και σε κανονικές συνθήκες δεν βγαίνει εύκολα το προσκέφαλο. Πρέπει να πατήσεις το κουμπάκι, να το έχεις ευθυγραμισμένο και να το βγάζεις ευθεία πάνω. Ασε που αν είναι ηλεκτρικό, το ξεχνάς. Στον πανικό ΟΥΤΕ ΚΑΝ δεν γίνοται τέτοιες κινήσεις.

Better safe than sorry. Για 15 ευρω που κάνει, απορώ γιατί το συζητάμε...

Καλά, με πείσατε. Θα μαζέψω πραγματάκια για το αυτοκίνητο.
Αυτό, έναν κύβο του ρούμπικ, δύο fidget spinners, ένα USB ανεμιστηράκι, ένα μπρελόκ Spiderman και μία απομίμηση labubu.
Ποτέ δεν ξέρεις!

Καλά, με πείσατε. Θα μαζέψω πραγματάκια για το αυτοκίνητο.
Αυτό, έναν κύβο του ρούμπικ, δύο fidget spinners, ένα USB ανεμιστηράκι, ένα μπρελόκ Spiderman και μία απομίμηση labubu.
Ποτέ δεν ξέρεις!
Ειδικά για σένα νομίζω ότι η πεθερά πάντα μαζί θα κάνει δουλίτσα κ άστα τα άλλα μπιχλιμπίδια .. 😂 😂 😂

Ασε που αν είναι ηλεκτρικό, το ξεχνάς. Στον πανικό ΟΥΤΕ ΚΑΝ δεν γίνοται τέτοιες κινήσεις.

Αυτή τη σκηνή απείρου κάλλους σκεφτόμουν και εγώ.
Εν τω μεταξύ, σταματάει κάποια στιγμή στη τέρμα άνω θέση, δεν ξέρω καν αν βγαίνει.

Εν τω μεταξύ, σταματάει κάποια στιγμή στη τέρμα άνω θέση, δεν ξέρω καν αν βγαίνει.
Βγαίνει αλλά θέλει να πατήσεις σε ένα σημείο που έχει ασφάλεια για να βγει κ είναι εσωτερικά της επένδυσης .Το ξέρει το συνεργείο το σημείο .

• Like
Reactions: anderm

Δεν ξέρω κανένα να μην βγαίνει.

Πολλές φορές θα χρειαστεί να τραβηχτεί το κάθισμα του συνοδηγού τελείως μπροστά, να πέσει και η πλάτη προς το ταμπλό (για να μπει μακρύ αντικείμενο)
Σε αυτή την περίπτωση το προσκέφαλο θα κρύψει τον καθρέπτη και οπωσδήποτε πρέπει να βγει.. τα ξέρουν αυτά οι κατασκευαστές