Kαι για πες μου! Πιο ξενοδοχείο έχει τόσους φορτιστές ώστε να εξυπηρετηθούν κάποιοι πελάτες???Δεν χρειαζεσαι δικτυο... χρειαζεσαι σωστο προγραμματισμοπου σημαινει φορτιση το βραδυ στο ξενοδοχειο σου... και την αλλη μερα τι στο καλο... πανω απο 400χλμ θα κανεις ? και δεν θα βρεις ενδιαμεσα ενα φορτιστη της προκοπης, εστω και 22ρη να σου δωσει αλλα 100-150 χλμ εστω ?
Kαι για πες μου! Πιο ξενοδοχείο έχει τόσους φορτιστές ώστε να εξυπηρετηθούν κάποιοι πελάτες???
Επίτρεψέ μου να έχω εντελώς άλλη άποψη καθώς ξέρω τι σημαίνει να μένεις στην Ελλάδα. Θα έρθει η ώρα που θα το μάθετε (γιατί μάλλον δεν το έχετε καταλάβει). Όταν φτάσουν στο 50% οι κάτοχοι που θα διαμένουν σε ένα ξενοδοχείο πληρότητας 200 κλινών θέλετε να μου πείτε ότι θα έχει περί τους 100 φορτιστές!!!! Γελάω ήδη. Και δεν σας την λέω για όλους εσάς που έχετε ηλεκτρικό (καλά κάνετε) αλλά έχετε φρούδες ελπίδες.Με δεδομένο ότι τα ηλεκτρικά (BEV) αποτελούν αυτή τη στιγμή το περίπου 0,5% των αυτοκινήτων στην Ελλάδα, μια χαρά φτάνουν οι φορτιστές.
Όπως αυξάνεται το ποσοστό των αυτοκινήτων, θα αυξάνεται και το πλήθος των φορτιστών.
Για την ακρίβεια, τα τελευταία χρόνια, ο ρυθμός αύξησης του πλήθους των φορτιστών είναι αρκετά μεγαλύτερος από τον ρυθμό αύξησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
σου ειπε ο δημητρης οτι τα ηλεκτρικα βρισκονται στο 0.5% του στολου. Λες πραγματικα να πανε τοσοι πολλοι ηλεκτροκινητοι σε ενα ξενοδοχειο που να αποτελεσουν το 50% των κλινων; Μην εισαι υπερβολικος. Τα μεγαλα ξενοδοχεια βαζουν φορτιστες, εστω και ενα διπλος ac να ειναι, γινεται δουλιτσα. Ασε που τα περισσοτερα πολυτελη ξενοδοχεια, δεν βρισκονται στη μεση του πουθενα, αλλα σε περιοχες με σχετικα καλες υποδομες. Επομενως θα βρεις φορτιστες και εξω.Επίτρεψέ μου να έχω εντελώς άλλη άποψη καθώς ξέρω τι σημαίνει να μένεις στην Ελλάδα. Θα έρθει η ώρα που θα το μάθετε (γιατί μάλλον δεν το έχετε καταλάβει). Όταν φτάσουν στο 50% οι κάτοχοι που θα διαμένουν σε ένα ξενοδοχείο πληρότητας 200 κλινών θέλετε να μου πείτε ότι θα έχει περί τους 100 φορτιστές!!!! Γελάω ήδη. Και δεν σας την λέω για όλους εσάς που έχετε ηλεκτρικό (καλά κάνετε) αλλά έχετε φρούδες ελπίδες.
Και μιλάμε για την Ελληνική πραγματικότητα. Εδώ πολλά ξενοδοχεία ακόμη και 5-6 αστέρων δεν έχουν πάρκινγκ για τις ανάλογες κλίνες.
Οταν το ποσοστό γίνει 100Χ του σημερινού δηλαδή. Καταλαβαίνετε τι λέτε;! Θα πάρει δεκαετίες αυτό αν ποτέ φτάσουμε σε τέτοια ποσοστά.O donk εννοεί όταν οι κάτοχοι ηλεκτρικών γίνουν 50% από 0,5% που είναι σήμερα, ότι θα υπάρχει πρόβλημα.
Γιατί τους προσφέρει πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Συγνώμη γιατί πρέπει να προσφέρουν φορτιστές τα ξενοδοχεία για όλους τους πελάτες; Μήπως τώρα έχει κάθε ξενοδοχείο βενζινάδικο στο πάρκινγκ;
Ενταξει μπορεί να βάλουν για εξυπηρέτηση κάποιους φορτιστές (με υπερχρέωση εννοείται) απλά για να λένε στο site ότι προσφέρουν φόρτιση.
Σιγά μην βαλουν φορτιστές να καλύπτουν όλους τους πελάτες ταυτόχρονα. Θα θέλουν και υποσταθμό μαζί .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.