Αν θες εξήγησε λίγο τα θέματάσου με την Χ2, έστω και με πιμι.. Θα συμφωνήσω με τον Κώστα, ε όχι και 30κ για Yaris.. Αυτό είναι παράνοια.
Καλημερα Νίκο,
Έπεσα σε αγορά ‘’λεμόνι’’.
Την πήρα μόλις κυκλοφόρησε, Μάρτιο του 2018, m sport 2.0 sDrive 190hp.
Στα 2 χρόνια κάηκε το πίσω δεξί φλας, ευτυχώς σε εγγύηση, αλλιώς άλλαζε όλο το led φανάρι, κόστος 1000 ευρώ με εργατικά.
Το μοτέρ της ηλιοροφης έχει κολλήσει 3 φορές, κάθε φορά το ξεκολλάει η αντιπροσωπεία και πληρώνω 150αρικα, σε ενδεχόμενο αλλαγής μοτέρ μου έδωσαν κοστολόγιο 1400 ευρώ με εργατικά μέσα.
Στα 15000 χλμ ένδειξη ότι το υγρό του αυτόματου κιβώτιου έχει μειωθεί, αλλαγή 600 ευρώ.
Λίγο αργότερα ενώ οδηγούσα σε αυτοκινητόδρομο με τα παιδιά μέσα, ένδειξη μηχανής ότι η στάθμη λαδιού μηχανής είναι στο minimum και να σταματήσω να καλέσω οδική βοήθεια. Στον έλεγχο δεν βρέθηκε τπτ, η ιστορία με τον έλεγχο κόστισε άλλο ένα 400αρι.
Βγαίνοντας από μεγάλο σέρβις, την επόμενη μέρα λαμπάκι μηχανής, ενώ δεν έβλεπαν τπτ στο διαγνωστικό μου είπαν να οδηγήσω και θα φύγει κάποια στιγμή… μετά από 20 μέρες μπήκα με καμμένη αντλία νερού και θερμοστάτη μηχανής, 1200 ευρώ κόστος.
Βλάβη στο infotainment σύστημα, κάθε φορά updates και reset του onedrive (3φορες ήδη) από 120 ευρώ τη φορά, μέχρι που παρέδωσε η μπαταρία στα 5 χρόνια ( 600 ευρώ η αλλαγή της).
Προχθές μου χάλασε και το gps module του αυτοκινήτου, αποτέλεσμα το heads up display του το κινητού δείχνει ότι να ναι, με αποτέλεσμα να κοντεύεις να σκοτωθείς, το απενεργοποίησα πλήρως και ηρέμησα. Οπότε πλέον δεν έχω και navigation στο αυτοκίνητο. Κόστος αλλαγής κανα 500αρι, το οποίο δεν έκαναν ακόμα.
Όλα αυτά σε αυτοκίνητο με φουλ σέρβις αντιπροσωπείας από την πρώτη μέρα, κλεισμένο σε πάρκινγκ καθημερινά, οδήγηση και πάρκινγκ πάλι σε κλειστό χώρο κλπ. Πριν μια εβδομάδα έκλεισα 30k χλμ.