Αυτοκινητιστικά νέα

Δείξε μου ένα iPhone, χωρίς να μου δείξεις το iPhone!
Η νέα ev Ferrari Luce, σχεδιασμένη από το studio design του Johnny Ive
Η παρουυσίαση τον ερχόμενο Μαιο στο San Francisco.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Μάλλον δεν ξέρει να σχεδιάζει κατι αλλο εκτός από iphone... Μπορεί να είναι και ιδέες από το apple car που έμειναν στο ράφι...
Μόνο η απλοτητα του τιμονιου μου άρεσε .

• Like
Reactions: dimitris777
Ή το άρθρο είναι τελείως ασόβαρο ή τα έχουν κάνει χοντρά μαντάρα. Το άρθρο γράφει:
"Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, το σύστημα καταγράφει αποκλειστικά το πίσω μέρος των οχημάτων."
Και πως τεκμηριώνεται η χρήση κινητού και οθόνης που έχουν διαφημίσει τόσο πολύ;
Άρα μιλάμε μόνο για κόκκινο και υπερβολική ταχύτητα. Καλά έιναι και αυτά, αλλά διαφορετικά από αυτά που εξήγγειλαν.

Ερώτηση: Στον κόμβο της Παραλιακής με την Καλαμακίου που υπάρχει το πρώτο έξυπνο φανάρι που μπήκε πίσω στο 2022, έχει βρεθεί τρόπος να στέλνονται κλήσεις ή και σε αυτό το φανάρι μιλάμε για πιλοτική λειτουργία 4 ετών;;;

Για πείτε ρε παιδιά γιατί λίγο θορυβήθηκα: Υπάρχει ένα γενικό consensus ότι τα μοντέρνα αυτοκίνητα πλέον δε χρειάζονται στρώσιμο

Δεν έχει ανάγκη, όπως ειπώθηκε ήδη έχει τελειοποιηθεί η κατασκευή των εξαρτημάτων με αποτέλεσμα την σωστή αρμογή μεταξύ τους.

• Like
Reactions: Maestro
Αυτό εάν βγάλεις το logo θα μπορούσε να ήταν KIA.
Απλά απαράδεκτο για Ferrari. Και θα φανεί στις πωλήσεις πόσο θα χαρεί το κοινό της Ferrari, εκτός και εάν κάνουν το γνωστό "για να πάρεις το μοντέλο που θέλεις, θα πάρεις και 4 χαζομάρες της σειράς".

Λίγο καλύτερο σε σχέση με αυτό που έκανε η Jaguar.

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δει ποτέ του ΚΙΑ :D :D :D

Αν εξαιρέσεις το καντράν που δε με ενθουσίασε, τα υπόλοιπα είναι πολύ όμορφα, μίνιμαλ, και μοντέρνα, όπως θα άρμοζε σε ένα τέτοιο αμάξι. Και η πληθώρα φυσικών κουμπιών είναι μεγάλη ανακούφιση. Ξαναλέω, μιλάμε για το πρώτο τους ηλεκτρικό, δε μπορεί να είναι κλασσική στριγκιλιάρα Φερράρι που ξέραμε ως σήμερα, θα είναι σα γάιδαρος με σέλα, πρέπει να γίνει τομή εδώ.

Όχι δα. Έχω την έντονη εντύπωση πως αυτά είναι υπερβολικά.
Δεν έχει ανάγκη, όπως ειπώθηκε ήδη έχει τελειοποιηθεί η κατασκευή των εξαρτημάτων με αποτέλεσμα την σωστή αρμογή μεταξύ τους.

Έτσι πιστεύω κι εγώ, εξάλλου το ότι η ίδια η BMW αφαίρεσε την οδηγία κατά του cruise control από το manual δε μπορεί να είναι τυχαίο.

Δείξε μου ένα iPhone, χωρίς να μου δείξεις το iPhone!
Η νέα ev Ferrari Luce, σχεδιασμένη από το studio design του Johnny Ive 😎
Η παρουυσίαση τον ερχόμενο Μαιο στο San Francisco.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όχι πως δεν θα γίνει ανάρπαστη βέβαια. One less car than the market desires...

Αν εξαιρέσεις το καντράν που δε με ενθουσίασε, τα υπόλοιπα είναι πολύ όμορφα, μίνιμαλ, και μοντέρνα, όπως θα άρμοζε σε ένα τέτοιο αμάξι. Και η πληθώρα φυσικών κουμπιών είναι μεγάλη ανακούφιση. Ξαναλέω, μιλάμε για το πρώτο τους ηλεκτρικό, δε μπορεί να είναι κλασσική στριγκιλιάρα Φερράρι που ξέραμε ως σήμερα, θα είναι σα γάιδαρος με σέλα, πρέπει να γίνει τομή εδώ.

Ότι δηλαδή αυτό το εσωτερικό είναι άσχημο, και έπρεπε να έρθει το κοτσαρισμένο tablet και το τιμόνι που παρουσίασαν επειδή είναι ηλεκτρικό. Έλα ρε συ.
Πολλοί κατασκευαστές έχουν πέσει στο τρυπάκι του ότι το ηλεκτρικό αμάξι πρέπει να είναι συνταρρακτικά διαφορετικό από το θερμικό. Ποιό ακριβώς βγήκε όμορφο και πούλησε για αυτό και όχι για τη τιμή του λ.χ.;

1770755906600.png

Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δει ποτέ του ΚΙΑ :D :D :D

Καταγγέλω πως έχεις άδικο.
Φτάνω κάποια στιγμή στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και ενώ έχω γράψει ρητά στα σχόλια της Hertz, όχι Hyundai, όχι KIA -λόγω AutoHellas, έχουν κυρίως τέτοια, γελώντας, με έπεισε να μου δώσει ένα καινούριο stonic, να το δοκιμάσω λέει. Κατέληξα στο ότι καλώς έβαζα το σχόλιο 😁

Δεν υπάρχουν Ferrari που να μην πουλάνε ή να μένουν απούλητες.
Δεν έχει σημασία αν είναι όμορφη ή όχι (που είναι και υποκειμενικό).
Το γνωστό ως "Ferrari marketing" το οποίο κάνουν κι άλλοι μετρημένοι στα δάχτυλα κατασκευαστες, το εξασφαλίζει αυτό.

Πολλοί κατασκευαστές έχουν πέσει στο τρυπάκι του ότι το ηλεκτρικό αμάξι πρέπει να είναι συνταρρακτικά διαφορετικό από το θερμικό.

Δεν είναι μόνο τρυπάκι όμως εν προκειμένω. Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Ferrari ήταν πάντα να κάνει showcase τον κινητήρα από πίσω. Τώρα τι θα δείχνουν, τη μπαταρία; :ROFLMAO: Άπαξ και γίνουν ηλεκτρικές, πρέπει να το σκεφτούν λίγο from scratch. Κάτσε να δούμε το σύνολο.

(Βέβαια, εσύ είσαι και αντι-iPhonάκιας, οπότε κατανοητή η αλλεργία προς το μονδέρνο design :cool:)

Δεν είναι μόνο τρυπάκι όμως εν προκειμένω. Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Ferrari ήταν πάντα να κάνει showcase τον κινητήρα από πίσω. Τώρα τι θα δείχνουν, τη μπαταρία; :ROFLMAO: Άπαξ και γίνουν ηλεκτρικές, πρέπει να το σκεφτούν λίγο from scratch. Κάτσε να δούμε το σύνολο.

(Βέβαια, εσύ είσαι και αντι-iPhonάκιας, οπότε κατανοητή η αλλεργία προς το μονδέρνο design :cool:)
Μήπως να κλέψουν κανένα σχεδιαστή από Mazda πλευρά...αντέγραψαν την Purosangue από αυτούς. Καλύτερα από ένα iPhone σε ρόδες σίγουρα.