Κοίτα εγώ δεν έχω μικτή και δεν έχω πληρώσει ποτέ μικτή ακόμα και σε καινούρια ή ακριβά αμάξια που είχα/έχω, το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το θέμα....όπως βολεύεται ο κάθε ένας...είναι μικρή η πιθανότητα να διαλύσω το αμάξι μου εντελώς (με δική μου υπαιτιότητα) ή να θέλω πάρα πολλά χιλιάρικα να το φτιάξω (προσέχω πολύ, δεν το αφήνω όπου βρω έως και καθόλου έξω, δεν κυκλοφορώ σε στενά, δύσκολες περιοχές κλπ.), οπότε είναι ένα ρίσκο που παίρνω με ευχαρίστηση καθώς γλιτώνω τα πολλά χρήματα της μικτής....στην τελική έχω γλιτώσει τόσα λεφτά εδώ και δεκαετίες που δεν έχω μικτή που και μια στραβή να μου γίνει, δεν βαριέσαι τα έχω βγάλει τα λεφτά, και στην τελική δεν είναι ότι θα πέσω και εξω, θα στεναχωρηθώ αν διαλύσω το αμάξι, άλλα την άλλη μέρα θα πάω να πάρω καινούριο αμάξι...τώρα αν κάποιος θα καταστραφεί αν διαλύσει το αμάξι του, μάλλον τότε πήρε δυσανάλογα ακριβό αμάξι για το εισόδημά του....εγώ σαν κανόνα έχω το αμάξι που θα αγοράσω να μην ξεπερνάει σε χρήματα το 50% του ετήσιου καθαρού οικογενειακού μας εισοδήματος. Με αυτό τον κανόνα αγοράζω αμάξια..