Αυτοκινητιστικά νέα

Και η BMW ετοιμάζει την ηλεκτρική isetta

bmw-isetta-project-i-498x331.jpg

Γιατί αυτός ο κουβάς δεν θα έχει μέλλον

_small_bmwisettareinventedviarenderingsphotogallery_1.JPG

nbull(amatsis) :Banane0:
δες τη
No Bull οπως την ονομάζει το περιοδικό http://www.wired.com/autopia/2012/04/lamborghini-urus/
Lamborghini
Την παρουσιάσανε αυτές τις μέρες στην Κίνα στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου. Απ έξω μαύρο χάλι αλλά από μέσα πολύ εντυπωσιακή

Πωπω η ιδέα της isetta με φτιάχνει απίστευτα.... αρκεί να βάλουν τα δυνατά τους να της δώσουν έστω λίγη απ'τη γοητεία της παλιάς. Θα γίνει το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης. Το concept που βλεπω βεβαια δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα...

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Την παρουσιάσανε αυτές τις μέρες στην Κίνα στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου. Απ έξω μαύρο χάλι αλλά από μέσα πολύ εντυπωσιακή

και από μέσα άσπρο χάλι....:ernaehrung004:

Κλεαρχε παρελαβες ?

(ειδα ενα ασπρο εχτες μετα την Αναβυσσο, και σε θυμηθικα)

Πωπω η ιδέα της isetta με φτιάχνει απίστευτα.... αρκεί να βάλουν τα δυνατά τους να της δώσουν έστω λίγη απ'τη γοητεία της παλιάς. Θα γίνει το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης. Το concept που βλεπω βεβαια δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα...

bmw-isetta-300-05.jpg

Κλεαρχε παρελαβες ?

(ειδα ενα ασπρο εχτες μετα την Αναβυσσο, και σε θυμηθικα)

Χθες με ειδοποίησαν πως είναι στο πλοίο και έρχεται... λογικά σε 4 εβδομάδες θα το έχω στα χέρια μου!!!

Ουτε γραμμα δεν θα εστελνα με τετοιου concept αυτοκινητο....

Τη μονη ασφαλη χρηση που φανταζομαι, ειναι να εισαι με δαυτο (οχι μονος) σε καμια ερημια .... αγναντευοντας το πελαγος...

Χθες με ειδοποίησαν πως είναι στο πλοίο και έρχεται... λογικά σε 4 εβδομάδες θα το έχω στα χέρια μου!!!

Αρα δεν ησουν εσυ ;-)

Με το καλο !

(btw απο 14/1, εχω γραψει 9.100 χλμ ηδη...)

Ουτε γραμμα δεν θα εστελνα με τετοιου concept αυτοκινητο....

Τη μονη ασφαλη χρηση που φανταζομαι, ειναι να εισαι με δαυτο (οχι μονος) σε καμια ερημια .... αγναντευοντας το πελαγος...

Ναι, ναι, ναι. Αλλά εγώ το θέλω. Έστω για να το στολίσω στον κήπο μου....:P

Αρα δεν ησουν εσυ ;-)

Με το καλο !

(btw απο 14/1, εχω γραψει 9.100 χλμ ηδη...)

Ευχαριστώ!

Ταρίφας είσαι;:smash:

Να τα χιλιάσεις!!!!!

Πρέπει να έχεις δει τεράστια διαφορά στην τσέπη σου στα καύσιμα!

Ναι, ναι, ναι. Αλλά εγώ το θέλω. Έστω για να το στολίσω στον κήπο μου....:P

Μπορείς να πάρεις το παλιό... έτσι όπως το βλέπω άνετα το γεμίζεις με χώμα και το κάνεις ένα ωραιότατο παρτέρι!!!!