alefantos2007
Supreme Member
του εδωσαν και δωρο μια βαλιτσα στα χρωματα του αυτοκινητου??? με ραβδους χρυσου μεσα ή οχι αραγες???
Την παρουσιάσανε αυτές τις μέρες στην Κίνα στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου. Απ έξω μαύρο χάλι αλλά από μέσα πολύ εντυπωσιακήnbull(amatsis) :Banane0:
δες τη
No Bull οπως την ονομάζει το περιοδικό http://www.wired.com/autopia/2012/04/lamborghini-urus/
Lamborghini
Την παρουσιάσανε αυτές τις μέρες στην Κίνα στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου. Απ έξω μαύρο χάλι αλλά από μέσα πολύ εντυπωσιακή
Πωπω η ιδέα της isetta με φτιάχνει απίστευτα.... αρκεί να βάλουν τα δυνατά τους να της δώσουν έστω λίγη απ'τη γοητεία της παλιάς. Θα γίνει το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης. Το concept που βλεπω βεβαια δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα...
Κλεαρχε παρελαβες ?
(ειδα ενα ασπρο εχτες μετα την Αναβυσσο, και σε θυμηθικα)
Πωπω η ιδέα της isetta με φτιάχνει απίστευτα.... αρκεί να βάλουν τα δυνατά τους να της δώσουν έστω λίγη απ'τη γοητεία της παλιάς. Θα γίνει το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης. Το concept που βλεπω βεβαια δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα...
Χθες με ειδοποίησαν πως είναι στο πλοίο και έρχεται... λογικά σε 4 εβδομάδες θα το έχω στα χέρια μου!!!
Ουτε γραμμα δεν θα εστελνα με τετοιου concept αυτοκινητο....
Τη μονη ασφαλη χρηση που φανταζομαι, ειναι να εισαι με δαυτο (οχι μονος) σε καμια ερημια .... αγναντευοντας το πελαγος...
Αρα δεν ησουν εσυ ;-)
Με το καλο !
(btw απο 14/1, εχω γραψει 9.100 χλμ ηδη...)
Ναι, ναι, ναι. Αλλά εγώ το θέλω. Έστω για να το στολίσω στον κήπο μου....![]()
Ευχαριστώ!
Ταρίφας είσαι;:smash:
Να τα χιλιάσεις!!!!!
Πρέπει να έχεις δει τεράστια διαφορά στην τσέπη σου στα καύσιμα!
Μπορείς να πάρεις το παλιό... έτσι όπως το βλέπω άνετα το γεμίζεις με χώμα και το κάνεις ένα ωραιότατο παρτέρι!!!!
Ένα πολύ ακριβό παρτέρι όμως...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.