Όπως η φύση ευνοεί την ποικιλομορφία ευτυχώς το ίδιο συμβαίνει και στις ανθρώπινες εκδηλώσεις όπως τέτοια είναι η σχεδίαση και κατασκευή αυτοκινήτων. Θα ήταν αφάνταστα βαρετό να υπήρχε μόνο ένα μοντέλο αυτοκινήτου ακόμα και αν αυτό ήταν τέλειο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν περιστατικά προβλημάτων σε "ποιοτικές" μάρκες και αντίστροφα μοντέλα τέρατα αξιοπιστίας σε μάρκες που δεν λογίζονται ως τέτοιες, υποθέτω ότι εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν. Κατά τη γνώμη μου πάντως οι μάρκες πρώτης γραμμής μάλλον υπερκοστολογούν τα προϊόντα τους όπως κατ'αναλογία ένα Vacheron Constantin δεν αξίζει τα πολύ περισσότερα χρήματα έναντι ενός Tag Heuer ρολογιού, και τα δύο δείχνουν την ώρα με ανεκτή απόκλιση έναντι της πραγματικής. Το γιατί μία φίρμα ρολογιού ή αυτοκινήτου γίνεται status symbol δεν νομίζω ότι τα κριτήρια είναι πάντα αντικειμενικά.
Η δική μου προσωπική εμεπιρία από αυτοκίνητα κυρίως έχει να κάνει με δύο μάρκες, την Toyota και την Peugeot. Μνημεία αξιοπιστίας οι πρώτες ενώ και από τα Peugeot που είχα δεν είχα πρόβλημα πλην του τωρινού μου που αφορούσε τον κινητήρα (ο οποίος μάλιστα φτιάχτηκε σε συνεργασία με την BMW!!!!!! :BDGBGDB55
.
Τέλος, μια παράμετρος που για μένα παίζει ρόλο είναι και η αισθητική. Δεν θα αγόραζα μάλλον ποτέ Γερμανικό αυτοκίνητο γιατί έχω να δω όμορφο αυτοκίνητο από αυτή τη χώρα από την BMW 507 50+ χρόνια πριν. Προτιμώ τις γραμμές των Ιταλών, Γάλλων και άλλων χωρών.
Η δική μου προσωπική εμεπιρία από αυτοκίνητα κυρίως έχει να κάνει με δύο μάρκες, την Toyota και την Peugeot. Μνημεία αξιοπιστίας οι πρώτες ενώ και από τα Peugeot που είχα δεν είχα πρόβλημα πλην του τωρινού μου που αφορούσε τον κινητήρα (ο οποίος μάλιστα φτιάχτηκε σε συνεργασία με την BMW!!!!!! :BDGBGDB55
Τέλος, μια παράμετρος που για μένα παίζει ρόλο είναι και η αισθητική. Δεν θα αγόραζα μάλλον ποτέ Γερμανικό αυτοκίνητο γιατί έχω να δω όμορφο αυτοκίνητο από αυτή τη χώρα από την BMW 507 50+ χρόνια πριν. Προτιμώ τις γραμμές των Ιταλών, Γάλλων και άλλων χωρών.