Αυτοκινητιστικά νέα

2002-Cadillac-Cien-Concept-1024.jpg

Το Cadillac Cien βλέποντάς το από αυτήν την γωνία λήψης είναι πολύ ωραίο νομίζω.

χαχαχααααα δε τον βλεπω να πηγαινει διακοπες το αφεντικο!!!!! καθε λιγο κ λιγακι για τεστ θα τον φωναζουν χαχαχααααα!!!!

στα τεστ αυτα η απαντηση δεν πρεπει να ειναι μονολεκτικη ναι/οχι; γιατι αυτην την εντυπωση εχω απο τις ταινιες που εχω δει...

Kαλησπερίζω τους γνώστες της κατηγορίας. :) Συγχωρέστε με εάν μπαίνω σα σφήνα σε κάποια συζήτηση σας...
Γνωρίζει μήπως κανείς εάν έχει κυκλοφορήσει η νέα εκδοση του Tiguan εδώ?

Ναι τη facelift. Γιατί άκουγα για καλοκαίρι αλλά και για φθινόπωρο...

Ειλικρινα σου αρεσει το Tiguan?Και αν ναι το θεωρεις προσιτο?Νομιζω οτι ζητάει παρα πολλα λεφτα για αυτα που (δεν) κανει...

Κοίτα... Από πλευράς σχεδιασμού μου αρέσει. Έχει ωραίες απλές γραμμές χωρίς τίποτα τολμηρο. Η έκδοσή που ήδη κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια μου αρέσει περισσότερο απο το facelift. Προσιτό σίγουρα δεν είναι και εάν καταλήξω στην αγορά του θα πέσει στρίμωγμα.
Είμαι στην αρχή της έρευνας ακόμα και έχω πάει να δω από κοντά μόνο τα 2 "άκρα" προς το παρόν. Τiguan και Duster. Kαι το Dusterάκι μου αρέσει πολύ εξωτερικά αλλά μέσα είναι αρκετά κακόγουστο πιστεύω. Αλλά τα 12.000 που μου ζητάνε μαζί με το 207 μου, τα δίνω ευχαρίστως για τη full 4x4 έκδοση. Είδωμεν... Σειρά έχει μια επίσκεψη για το ASX. :)

Συμφωνω για το ASX ενω αν δεν κολλας σε ονοματα το Huyndai ix35 (το εκανα test drive) ειναι πολυ καλυτερο απο το Tiguan αλλα και οριακα καλυτερο απο το ASX.

Το Qashqai επισης καλο αλλα εχει αρχισει να δειχνει τα χρονακια του.

Δεν κολλάω καθόλου σε μάρκες. Εδώ πήγα και είδα το Duster! :P Και το ix35 θα πάω να δώ, και το νέο Κia. :) Aλλά μέχρι 1600cc φθάνει η τσέπη. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι φαν των επιδόσεων. Ασφάλεια - χώροι - design είναι αυτά που κοιτάζω πρώτα.

ASΧ 1600, cons:
- μέτρια αίσθηση τιμονιού
- μέτρια φρένα
- μέτρια έως κακή ηχομόνωση
- οι αναρτήσεις ακούγονται σε κακό δρόμο

Από ασφάλεια, δεν ξέρω (ούτε θέλω να μάθω). Στη θεωρεία είναι οκ...
Από χώρους πολύ καλό, δεν θα το μετανοιώσεις (βάζω και το ποδήλατο του μικρού μέσα!)
Από design... εξωτερικά εμένα μου αρέσει... :nounder:
...εσωτερικά: όχι τίποτε το ιδιαίτερο, αλλά με μάλλον καλύτερη ποιότητα πλαστικών από τον ανταγωνισμό...

Με τα παραπάνω που ζητάει το tiguan, κάνεις παπάδες στο "μησουσβήσει"...

Τα νέα kia και hundai χρειάζονται οπωσδήποτε μια βόλτα... μην παραλείψεις.

Στέλιο ευπρόσδεκτος όποτε θες για μια βολτίτσα! -bye-

Last edited:
Ειλικρινα σου αρεσει το Tiguan?Και αν ναι το θεωρεις προσιτο?Νομιζω οτι ζητάει παρα πολλα λεφτα για αυτα που (δεν) κανει...

Καταργήθηκε, εν αναμονή του Audi Q3, που θα βασίζεται στο πάτωμα του Tiguan.

audi-q3-salone-shanghai-2011.jpg

Οι διαστάσεις του αυτοκινήτου είναι τα 4.390×1.830×1.600 χιλ. για ΜxΠxΥ, ενώ ο χώρος των αποσκευών ξεκινά από τα 460 λίτρα και φτάνει έως τα 1.365 λίτρα με τα πίσω καθίσματα σε ανάκληση.

Η Audi αναφέρει ότι το βάρος του μοντέλου περιορίζεται κάτω από τα 1.500 κιλά (το καπό και η πίσω πόρτα είναι από αλουμίνιο), ενώ η αεροδυναμική αντίσταση του είναι πολύ καλή για την κατηγορία με συντελεστή μόλις: 0,32 cd.

Το μοντέλο θα διατίθεται σε 12 χρώματα, και με 5 επιπλέον προγράμματα customization, καθώς και με τη γνωστή σειρά πακέτων «S». Από πλευράς εξοπλισμού, το νέο Q3 θα διαθέτει σύστημα MMI με οθόνη 7 ιντσών και σκληρό δίσκο, ηχοσύστημα της Bose (με τη δυνατότητα έως και 14 ηχείων), ενώ μελλοντικά είναι προγραμματισμένη και η διάθεση σύνδεσης WLAN με Bluetooth για πρόσβαση στο Internet! Οι πωλήσεις του αυτοκινήτου θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο (στην Ευρώπη), με τις τιμές στη Γερμανία να εκκινούν από τα 29.900 ευρώ.

http://pestanea.blogspot.com/2011/04/suv-audi.html

Φιλος μου οδηγησε και το νεο Sportage και μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο.

Γενικα Hyundai-Kia ειναι πολυ ανεβασμενες τα τελευταια χρονια , σε ερευνες αξιοπιστιας ειναι απο τις καλυτερες μαρκες.

Αντιθετως τα VW δεν εχουν βγει καθολου αξιοπιστα (εχει η γυναικα μου αλλαξει δυο Polo και τα δυο με αρκετα προβληματα).