Yperion
AVClub Fanatic
Citigo...το πιο μικρό Skoda...
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/101720.asp
Ειναι το αδερφακι του VW Up!
Μήπως ξέχασες αγαπητέ φίλε αλλη μια αυτοκινητοβιομηχανία εξ ανατολάς?Εκτός κι αν δεν έχεις καθόλου εικόνα της εν λόγω και αναφέρομαι στην MITSUBISHI.Συγχώρεσέ μου αυτήν την παρέμβαση αλλά επειδή μιλάτε για αξιοπιστία.![]()
Το δικό μου έχει τα πάντα (οκ,όχι τους κινητήρες TSI)
Επανέρχομαι γιατί στο γερμανικό site της Hyundai (www.hyundai.de) διαφημίζει το i40 και έχω πάθει πλάκα.
Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά (έως πολλές).:smash:
Ευτυχώς που δεν τους έχει Δημήτρη.
Εχεις δει ποτε αυτοκινητο μιας ημερας να το κουβαλαει γερανος?
Το εχω εγω με Golf και μαλιστα 2 φορες.
Την μια ειχε μεινει και δεν επαιρνε μπροστα το επομενο πρωι.
Την αλλη εχανε λαδια και αναψε η ενδεικτικη λυχνια.
Γενικα οποιος επισκεπτεται τα τελευταια 8 χρονια συνεργειο VW οπως εγω βλεπει διαφορα.
Veloster :FSGSFGS4:
(Δίπορτο και Μονοθέσιο :drummer: )
Εδώ γελάμε.
Όσον αφορά τα Subaru και Mitsubishi, έχω τις χειρότερες εντυπώσεις.
Η μόνη περίπτωση που αξίζει να πάρεις, κατ' εμέ, είναι άμα θες το STi ή το EVO (το δεύτερο κατά προτίμηση).
Οι απλές εκδόσεις είναι για κλάμματα...
Έχεις άσχημη εμπειρία με τους Tsi??
Ειρήνη ρε παίδες...
Πάντως με τα αυτοκίνητα γενικά δε βγάζεις άκρη. Έχω στο περιβάλλον μου ιστορίες για τραγικές βλάβες σε αυτοκίνητα από Αlfa Romeo μέχρι ΒΜW και από Audi μέχρι Fiat. Και όταν λέω τραγικές βλάβες, μιλάω για πράγματα που συνέβησαν τις πρώτες μέρες χρήσης, και δεν θα δικαιολογούνταν με κανένα τρόπο για ακριβό αυτοκίνητο του 2010.
Οπότε, γενικά είναι να μη σου τύχει. Παίρνεις το αυτοκίνητο που γουστάρεις (και αντέχεις οικονομικά), και το απολαμβάνεις, όσο μπορείς. Το συνεργείο είναι μες στο πρόγραμμα.
Ευτυχώς όχι γιατί δεν είμαι φαν των Τευτονικών αυτοκινήτων και δεν έχω αγοράσει ποτέ τέτοιο, δυστυχώς γι'αυτούς όμως αρκετοί γνωστοί μου, σε βαθμό που δεν το περίμενα, ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τέτοια μοτέρ.
Σε ρωτάω μιας και έχω τέτοιο μοτέρ περίπου ένα χρόνο με 14000 χλμ και για να είμαι προετοιμασμένος....μέχρι τώρα όλα καλά.Ούτε εγώ είμαι φαν απλά για την περίπτωσή μου ήταν σχεδόν μονόδρομος η επιλογή![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.