Αυτοκινητιστικά νέα

Βαλε καμια φωτο ... :smash:

http://static.giantbomb.com/uploads/original/0/1064/2502375-2502374-honda-nsx_1920x1080_3.jpg

2502375-2502374-honda-nsx_1920x1080_3.jpg

Πιο ιαπωνικη σχεδιαση, ουτε ο ο ιδιος ο Χιροχιτο δεν σκιτσαρει ... :laugh:

Παρά είναι τραγικά. Όσο και να με εξιτάρει η τεχνολογία δεν είναι ακόμη έτοιμη να αντικαταστήσει τον άνθρωπο. Θα έμπαινα μεν σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο αλλά με δυνατότητα ΚΑΙ δικού μου ελέγχου. Τι θα συμβεί αν αύριο κολλήσει το γκάζι λόγω ενός bug στον κώδικα;

Παρά είναι τραγικά. Όσο και να με εξιτάρει η τεχνολογία δεν είναι ακόμη έτοιμη να αντικαταστήσει τον άνθρωπο. Θα έμπαινα μεν σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο αλλά με δυνατότητα ΚΑΙ δικού μου ελέγχου. Τι θα συμβεί αν αύριο κολλήσει το γκάζι λόγω ενός bug στον κώδικα;

Έχει γίνει ήδη:

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=498160

O δικηγορος μπορει και ΩΦΕΙΛΕΙ να αξιωσει εκατομμυρια για αποζημιωση της λαχταρας του πελατη του.
Το ιδιο και στο συνεργειο που διαβεβαιωσε οτι "δεν εχει τιποτα" το αυτοκινητο.

26 μέρες απέμειναν για την παρουσίαση της νέας Alfa Romeo Guilia!
Για να δούμε, άξιζε η προσμονή μετά το "κόψιμο" της 159?

alfa-romeo-giulia-rendering-2.jpg

Αν μοιάζει όπως το rendering τότε θα αξίζει , πάντα θαύμαζα τον σχεδιασμό της Alfa Romeo αν και δεν θα αγόραζα ποτέ λόγω κάκιστου ονόματος όσο αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία , και να μην ισχύει πλέον είναι αυτό που λέμε "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα".

Έχουν περάσει δύο από τα χέρια μου!Το μόνο που δε με ανησύχησε κατά τη διάρκεια της συμβίωσής μου με αυτές ήταν η αξιοπιστία τους!
Θεωρώ πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι αντιπροσωπίες της οι οποίες αντιμετωπίζουν το προιόν τους με πολύ λάθος τακτική!
Ασόβαροι παντελώς!Πάντως φαίνεται να προσπαθεί να ανακάμψει μετά το βαθύ "ύπνο" στον οποίο είχε πέσει!
Μακάρι!Οι petrolheads χρειάζονται την Alfa δυνατή!
Εγώ πάντως πολύ δύσκολα θα ξανάπαιρνα!Ίσως μια duetto (που να τη βρεις?) για γούστα!

Επίσης αν ξαναγύριζε στην πισωκίνηση... εννοώ και σε μερικά πιο προσιτά μοντέλα (καλή ώρα η Guilia) θα ήταν μεγάλο δέλεαρ (not going to happen βέβαια, αλλά...).

Όλες οι πλατφόρμες της Alfa εφεξής θα είναι μόνο πισωκίνητες και 4κίνητες αρχής γενομένης από την Guiliaη οποία στις 34 του Ιούνη θα παρουσιαστεί και στην έκδοση QV με 500+ άλογα από τον νέο τούρμπο κινητήρα των 2.9 λίτρων!
Έχουν ανακοινώσει μέχρι το 2018 ένα σωρό μοντέλα μόνο πισωκίνητα και 4κίνητα!
http://www.autoguide.com/auto-news/2014/05/alfa-romeo-targets-germany-big-product-offensive.html

Για το "προσιτά" έχω αμφιβολίες καθώς πάνε να χτυπήσουν τους γερμανούς στα ίσια και αυτό βεβαια δε γίνεται με προσιτά μοντέλα!

Last edited:
alfa-romeo-giulia-rendering-2.jpg

Αν μοιάζει όπως το rendering τότε θα αξίζει , πάντα θαύμαζα τον σχεδιασμό της Alfa Romeo αν και δεν θα αγόραζα ποτέ λόγω κάκιστου ονόματος όσο αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία , και να μην ισχύει πλέον είναι αυτό που λέμε "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα".
Αυτα ισχυαν ορθως πριν 20-30 χρονια. Πλέον οι πιθανότητες αστοχιας ειναι ιδιες για ολους σχεδον τους κατασκευαστές.

Πριν 30+ χρόνια θα έλεγα.Από τα 24 μου χρόνια που απέκτησα το πρώτο μου αυτοκίνητο,πέρασαν από τα χέρια μου 28 αυτοκίνητα,ακριβά και φθηνά,Γερμανικά και Κορεάτικα,Ιαπωνέζικα και Αμερικάνικα,μικρά και μεγάλα.
Την αίσθηση οδηγησης που είχε η Alfa 156,δεν την είχε κανένα,τα πιό προβληματικά δε απ´όλα,τα 2 Audi A4.

Πάντως δυστυχώς για την ελληνική αγορά 1.8 κινητήρας δε θα υπάρξει!Θα ξεκινησει την καριέρα της με 2λιτρο και 2.9!
Αργότερα θα προστεθεί κι ένας entry level ο οποίος δεν εχει διευκρινιστεί πόσα λίτρα θα είναι ακριβώς!
Άλλοι μιλούν για 1.3 και άλλοι για 1.6!Θα δείξει!
Οι diesel θα ειναι 2.2 και 3.0!