Τεθωρακισμένα ...είναι μόνο τα άρματα μάχης .Οι αμερικανιές λέγονται muscle cars. Σε πρόσφατη επίσκεψή μου στο σαλόνι της Νέας Υόρκης οι ταμπέλες στους ρύπους στα αμερικάνικα ήταν σαν αυτές που βάζουν στα ψυγεία και όλες ήταν στο G+ FF κτλ καρακόκκινες .
Τι ίδιο έπαθε και η Hyundai στις ΗΠΑ .Είναι όπως λέει και ΔΔ , μην τους κοροϊδέψεις
Τεθωρακισμενα τροπος του λεγειν...![]()
Όποιος έχει δει diesel (δεν μιλάω για παλιό αλλά ακόμη και 3-4 ετών) να γκαζώνει θα έχει δει και το μαύρο καπνό που βγάζει πίσω....
Και σε ΙΧ ισχύει αυτό ιδιαίτερα σε κάτι βουλγάρικα/πολωνικά βρωμιάρηδων που έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους επειδή ΔΕΝ καθαρίζει κανείς τους τα BECKΣε νέας γενιάς diesel, ειδικά Ι.Χ., δεν έχω δει ποτέ μαύρο καπνό.
Αυτό παρατηρείται κυρίως σε φορτηγά και παλαιά ταξί.....
Σε νέας γενιάς diesel, ειδικά Ι.Χ., δεν έχω δει ποτέ μαύρο καπνό.
Αυτό παρατηρείται κυρίως σε φορτηγά και παλαιά ταξί.....
"Aποκεφαλιστηκε" ο capo dei capi, Μartin Winterkorn ... σε μολις δυο μερες μετα την δημοσιοποιηση !
Εντωμεταξυ, οι αγωγες εναντιον της VW, απο αντιπροσωπους και πωλητες που θα ξεμεινουν με λαμαρινες
αξιας ... χιλιαδων ευρω, λογω της κατακορυφης πτωσης της αγοραστικης ζητησης σε VW, αυξανει ραγδαια !
http://www.bbc.com/news/business-34340997
Με πιανει κλαυσιγελος για το πως θα εκτυλισονταν ενα τετοιο σκανδαλο .... εδω, στην Ελλαδα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.