Αυτοκινητιστικά νέα

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

πως προκαλει θανατηφορα ατυχηματα το συστημα εκκινησης χωρις κλειδι https://www.drive.gr/news/kosmos/thanatephoro-systema-ekkineses-choris-kleidi

Πλάκα πλάκα, ειδικά εδώ που οι κινητήρες είναι μεγάλοι και ψιλοαθόρυβοι, μου'χει τύχει 2-3 φορές να πάω να φύγω με αναμμένη τη μηχανή. Ευτυχώς το δικό μου σφυράει αν πας να το κλειδώσεις απ'εξω αναμμένο.

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Αμερικανάκια ..τι περιμένεις .

Άμα δεις πως δίνουν εξετάσεις για παρκάρισμα θα γελάσεις ...

πως πάνε δηλαδή οι τουρίστες;

εννοείς ότι προσαρμόζονται στα τοπικά ήθη και έθιμα; (και την τοπική αστυνόμεσυη και εφαρμογή των νόμων)

εκτός αν εδώ έρχονται τουρίστες από άλλο πλανήτη

πως πάνε δηλαδή οι τουρίστες;

εννοείς ότι προσαρμόζονται στα τοπικά ήθη και έθιμα; (και την τοπική αστυνόμεσυη και εφαρμογή των νόμων)

εκτός αν εδώ έρχονται τουρίστες από άλλο πλανήτη
Εχεις δει μεθυσμενο Αγγλο οδηγο; Απο ποια πλευρα του δρομου λες να προσπαθει να οδηγησει;

Συνεχίζεται η αύξηση πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων

Σημαντική ήταν η αύξηση στις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων μέσα στον μήνα Απρίλιο. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) η άνοδος τον Απρίλιο έφτασε το 24,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017.

Σε ευρύτερο χρονικό διάστημα και όσον αφορά τους μήνες από την αρχή του έτους έως τον Απρίλιο υπάρχει επίσης μεγάλη αύξηση της τάξης του 26,1%, σε σχέση πάντα με τους ίδιους μήνες του προηγούμενου έτους.

Στα καινούργια φορτηγά παρατηρείται αύξηση 10,4% από τις αρχές του έτους, ως προς την ίδια περίοδο πέρυσι, ενώ στα καινούργια δίκυκλα (πλέον των 50 cc) οι ταξινομήσεις σημείωσαν αύξηση 22,7% ως προς το 2017.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία στους πίνακες που ακολουθούν:

https://www.gocar.gr/news/feed/24576,Synexizetai_h_ayxhsh_stis_pwlhsewn_kaino.html#

Συνεχίζεται η αύξηση πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων

Σημαντική ήταν η αύξηση στις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων μέσα στον μήνα Απρίλιο. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) η άνοδος τον Απρίλιο έφτασε το 24,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017.

Σε ευρύτερο χρονικό διάστημα και όσον αφορά τους μήνες από την αρχή του έτους έως τον Απρίλιο υπάρχει επίσης μεγάλη αύξηση της τάξης του 26,1%, σε σχέση πάντα με τους ίδιους μήνες του προηγούμενου έτους.

Στα καινούργια φορτηγά παρατηρείται αύξηση 10,4% από τις αρχές του έτους, ως προς την ίδια περίοδο πέρυσι, ενώ στα καινούργια δίκυκλα (πλέον των 50 cc) οι ταξινομήσεις σημείωσαν αύξηση 22,7% ως προς το 2017.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία στους πίνακες που ακολουθούν:

https://www.gocar.gr/news/feed/24576,Synexizetai_h_ayxhsh_stis_pwlhsewn_kaino.html#
Ας είναι καλά οι Rent a Car που έχουν φυτρώσει παντού

Ας είναι καλά οι Rent a Car που έχουν φυτρώσει παντού
Δεν ειναι απο τα Rent αυτη η αύξηση.
Υπάρχει μεν ενα ποσοστό και απο αυτά λογω την αύξησης του τουρισμού αλλα κατα γενικά ομολογία εχουν ανεβει σημαντικά οι πωλήσεις ιδιωτών.
Αλώστε δεν μιλαμε για μια μικρή αύξηση.
Το ποσοστό είναι μεγαλο
Την ιδια κουβέντα ειχαμε πριν δυο τρεις μηνες στο auto festival στην Θεσσαλονίκη από εκπροσώπους αντιπροσωπιών ( πολλα χαμόγελα).

Και όμως κυρίως leasing παίζει (όχι από ιδιώτες). Μου το επιβεβαίωσε χτες φίλος πωλητής premium γερμανικών...

Ανδρέα μου δουλεύω στον κλάδο και έχω τις ημερήσιες ταξινομήσεις . Ειναι σχεδόν σε εταιρίες , σε leasing και νοικιάρικα .Το ποσοστό ιδιωτών είναι πολύ χαμηλό.

Δηλαδή οι εταιρίες που στην χώρα μας δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα λειτουργικά τους έξοδα , επενδύουν σε νέο στόλο αυτοκινήτων μέσω leasing;
Λυσανε τα οικονομικά τους και είπαν να το ρίξουν στα λούσα;

Πάντως και εγώ στο χώρο είμαι και με τους αντιπροσώπους που μιλάω μου έχουν δώσει εντελώς διαφορετική εικόνα.

Δηλαδή οι εταιρίες που στην χώρα μας δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα λειτουργικά τους έξοδα , επενδύουν σε νέο στόλο αυτοκινήτων μέσω leasing;

Πάντως και εγώ στο χώρο είμαι και με τους αντιπροσώπους που μιλάω μου έχουν δώσει εντελώς διαφορετική εικόνα.
Απο την φαρμακοποιό μου μεχρι και αυτον που εχει το μινι μαρκετ εδω στο χωριο που μενω , εχουν αυτοκινητα με leasing. Οι διπλανοι μου, και οι δυο με leasing. Το ενα μεσω εταιρειας ως υπαλληλος και το αλλο ως ελευθερος επαγγελματιας. Συμφερει απο αποψη εξοδων απο το να εχουν δικο τους αυτοκινητο. Dacia duster, skoda, peugeot και παραπολλες A-class...

Αν επιτρέπεται που δουλεύεις ?

Και όμως κυρίως leasing παίζει (όχι από ιδιώτες). Μου το επιβεβαίωσε χτες φίλος πωλητής premium γερμανικών...

Αυτή τη πληροφόρηση έχω και εγώ. Άλλωστε φαίνεται από τις πινακίδες, 8 στα 10 καινούργια premium που βλέπω στον δρόμο έχουν πλαίσιο πινακίδας με το logo της εταιρίας leasing.

To 65% των νέων πωλήσεων είναι leasing..

Το λένε όλοι και ειδικά ο όμιλος Συγγελίδη που τους έχει ψιλοπάρει τα σώβρακα...