Αυτοκινητιστικά νέα

Οι ιταλιδούλες δε μπαίνουν στην ίδια κουβέντα με Γερμανικό αυτοκίνητο. Μόνη εξαίρεση η 300SL Gullwing. Άντε και η Porsche 356.

Εννοούσα <γήινες> ιταλιδούλες π.χ A.R 1750- Gta /m- A.R GTV -lancia hpe .

Αυτό με τα έξτρα ίσχυε μέχρι πρίν λίγα χρόνια. Πχ αγοράσαμε Hyundai και είχε "τα πάντα" επάνω για την τιμή του και την εποχή. Ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, AC, ABS και ηχοσύστημα. Έμπαινα στα αυτοκίνητα φίλων, μερικών χιλιάδων παραπάνω και άνοιγα τα παράθυρα με το χέρι.

Αυτός ήταν και ένας λόγος που ψυχράθηκε ο πατέρας μου με ένα φίλο του αντιπρόσωπο. Διότι του είπε στα πεταχτά μια τιμή Χ και στο τέλος ανέβηκε σχεδόν 40% πάνω από τον εξοπλισμό.

Υποθέτω πως μιλάς για το accent του 2006 που ήταν γερο μπασιμο από τους Κορεάτες αφού με μόλις 11.500 χιλιάρικα αγόραζες μικρομεσαιο σεντάν 1.4 με εξοπλισμό που σε ευρωπαϊκό ήθελες συν 4-5 χιλιάρικα.
Δισκοφερνα μπρος πισω
Ηλεκτρικό τιμονι
Αυτόματος κλιματισμός
Εργοστασιακος συναγερμός
Ηλεκτρικους θερμενομενους καθρέπτες
Κεντρικό κλείδωμα με όλα τα παράθυρα ηλεκτρικά
προβολείς ομίχλης
..και με μόλις επιπλεον 700 ευρώ η πιο πλούσια έκδοση είχε επιπλέον αερόσακους (6 το σύνολο )
Ζάντες αλουμινίου
Και στο ράδιο cd από 4 ηχεία σου έβαζε αλλά δύο στο πίσω μέρος.
6a1e6bbd20419ac985ab9398a259da50.jpg

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Αυτό με τα έξτρα ίσχυε μέχρι πρίν λίγα χρόνια. Πχ αγοράσαμε Hyundai και είχε "τα πάντα" επάνω για την τιμή του και την εποχή. Ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, AC, ABS και ηχοσύστημα. Έμπαινα στα αυτοκίνητα φίλων, μερικών χιλιάδων παραπάνω και άνοιγα τα παράθυρα με το χέρι.

Αυτός ήταν και ένας λόγος που ψυχράθηκε ο πατέρας μου με ένα φίλο του αντιπρόσωπο. Διότι του είπε στα πεταχτά μια τιμή Χ και στο τέλος ανέβηκε σχεδόν 40% πάνω από τον εξοπλισμό.

Ισχύει αυτό που λες, αλλά από την άλλη ότι πληρώνεις παίρνεις grosso mondo,
Εκεί γύρω στο 2000 πήραμε στην οικογένεια accent, και υπήρχε και ένα golf,
Το accent, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ραδιοκασετόφωνο , άνοιγμα πορτ μπαγκάζ από μέσα, υδραυλικό τιμόνι και άλλα,
Το golf ούτε πατάκια, ούτε ραδιόφωνο, ούτε παράθυρα ηλεκτρικά, αλλά είχες την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο ήταν δυο κατηγορίες πάνω από το accent,
Όργανα μεγάλα ευανάγνωστα, αίσθηση σε τιμόνι και κρατημα, πόρτες κλείσιμο, όλες οι λεπτομέρειες ήτανε ένα σκαλί πάνω,
Πχ δεν είχε ραδιόφωνο, αλλά είχε την κατάλληλη φισα ώστε το ραδιόφωνο που θα έβαζες να αυξομειώνει μόνο του την ένταση αναλόγως της ταχύτητας

Άλλωστε όταν και τα Χιουντάι αποκτήσανε παρόμοια ποιότητα, αποκτήσανε και παρόμοια τιμή

Μιλάω για το προηγούμενο μοντέλο. Αλλά ναι η ποιότητα δεν είναι η ίδια. Αλλά 16 χρόνια τώρα δεν έχει κάνει κιχ. Εχουν σπάσει 2 φορές τα εσωτερικά χερούλια της πόρτας από κακό χειρισμό. Τη μία ο παππούς μου και την άλλη η αδερφή μου. Έχει χαλάσει το υδραυλικό στο χώρο αποσκευών και έχει φαγωθεί λίγο η στεφανη από το τιμόνι. Μιλάμε για αστείες βλάβες. Μηχανικά παραμένει άρτιο. Δεν έχει ζητήσει το παραμικρό.

Από την άλλη ο γαμπρός μου έχει ένα Mercedes Vito το οποίο ναι μεν είναι και αυτό σκυλί αλλά του βγάζει διαφορά μικρό προβλήματα από καιρό σε καιρό. Δε θα μιλήσω για κάτι opel που ξέρω. Τραγικά.

Δεν υποστηρίζω πως είναι τέλειο. Αλλά είναι τίμιο.

Νέα ονείρωξη...επειδή το daydreaming είναι ακόμα τσάμπα...Audi RS6 Avant

590 αλόγατα, Quattro, και 3.6 δευτερόλεπτα ως τα 100... και... 115 χιλιάρικα απόσταση μέχρι το γκαράζ σου -bye-

Πάω να παίξω κάνα Τζόκερ...

audi-rs-6-avant-2019.jpg

... και λίγο γουργούρισμα, έτσι για το καλό:

https://www.youtube.com/watch?v=jsfl8XLwKAg

To R6 ... του νεοκοπου οικογενειαρχη ? :flute:

Αρα ... κατι ηξερε ο Tony Stark (IronMan) και δεν παντρευοταν την δεσποινιδα Pepper Potts :rolleyes:

Robert+Downey+Jr+Susan+Downey+Arrivals+Iron+zvrir8XxzEOl.jpg

Moνο με το R8 ... αφηνεις ανοιχτες τις επιλογες σου ! :proud:

Άπαιχτο, αλλά με τόσα λεφτά δε θα κοίταγα Audi. Καμιά 20αριά για Octavia να φορτώσεις σύζυγο, παιδιά, σκυλιά, συμπράγκαλα κτλ. και τα ρέστα Boxster να γουστάρεις.

Άπαιχτο, αλλά με τόσα λεφτά δε θα κοίταγα Audi. Καμιά 20αριά για Octavia να φορτώσεις σύζυγο, παιδιά, σκυλιά, συμπράγκαλα κτλ. και τα ρέστα Boxster να γουστάρεις.

Δε διαφωνώ, αλλά αυτό μάλλον πάει καλύτερα απ'τη Boxster, και στην ανάγκη, φορτώνεις και κάνα τενεκέ λάδι απ'το χωριό :drummer:

Δε διαφωνώ, αλλά αυτό μάλλον πάει καλύτερα απ'τη Boxster, και στην ανάγκη, φορτώνεις και κάνα τενεκέ λάδι απ'το χωριό :drummer:
Μακάρι αυτές να ήταν οι έννοιες μας :-)

590 αλόγατα, Quattro, και 3.6 δευτερόλεπτα ως τα 100... και... 115 χιλιάρικα απόσταση μέχρι το γκαράζ σου -bye-

audi-rs-6-avant-2019.jpg

Μα καλά, είναι αλήθεια ότι 25 χρόνια οι Αμερικάνοι δεν είχαν δει rs Avant?

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

audi-rs-6-avant-2019.jpg

115 βασική τιμή σημαίνει αλλά 20-30.000 για να το "σουλουπωσεις". Τουλάχιστον εδώ δεν θα σε χρεώσουν για το RS σηματακι μέσα έξω .

Θυμάμαι πήγαινα Χαλκιδική μια μέρα και μπροστά μου είχα ένα rs6 . Πήγαινα με 110 και είχα σταθερή απόσταση ,οπότε και αυτός ήταν χαλαρός .. Από πίσω μου έρχεται καρφωτος ένας με golf gt και μου παίζει τα φώτα να κάνω δεξιά μην τον "κόψω" . Το είδα ότι το έκανε και σε όλους πίσω από μένα . Κάνω δεξιά και κολλάει πίσω από το Audi και του παίζει τα φώτα . Για ποτέ το Audi ανέβηκε την Καρδία, για όσους ξέρουν , και χάθηκε μπροστά από το golf μέσα σε δευτερόλεπτα . Με έπιασε νευρικό γέλιο. Μετά είμαι σίγουρος ότι τον ξενέρωσε τον golfα γιατί πήγαμε παρεούλα μέχρι την Καλλικράτεια.

Όχι δεν παίζουν τέτοια ξεφτιλίκια στις ΗΠΑ. Τουλάχιστον το RS5 που ήταν η μέχρι χθες ονείρωξή μου ξεκινάει από 75Κ, και σ'αυτή τη μίνιμουμ έκδοση είναι υπερπλήρες. Φυσικά μπορείς να βάλεις διάφορες παπαρίτσες (ζάντες 21", HUD, κλπ), αλλά σε καμία περίπτωση δεν παίρνεις γυμνό αμάξι στη στάνταρ έκδοση (πίστεψέ με, το build/configurator το'χω στύψει πολλές φορές, έτσι για οφθαλμόλουτρο :bigcry:)

Εδώ ακόμα και το δικό μου το ταπεινό Α3 που είναι το εισαγωγικό τους μοντέλο, το μόνο που δεν είχε ήταν το Virtual Cockpit. Γενικά ο ανταγωνισμός εδώ δίνει πράμα, οπότε έχουν προσαρμοστεί.

Δεν ξέρω αν έχουν 25 χρόνια να δουν RS6 avant οι Αμερικανοί, πάντως γενικώς wagon δεν κυκλοφορούν, εκτός από το Allroad.

Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι πως, σε σόσιαλ μύδια που ακολουθώ Audi ως φάνμπου, στα σχόλια διαβάζεις πολύ συχνά πράγματα τύπου "μπορώ να προπαραγγείλω; πότε έχει παράδοση;" κλπ κλπ κλπ. ή και άλλα πιο light του τύπου "φέρτε μας και Avant έκδοση στο RS4 που μπορούμε να το afford" (στα 70Κ). Έχει ξεφύγει ο κόσμος.