DimAsi
Supreme Member
WLTP και τριχες κατσαρές. Όταν λέω ότι άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη είμαι εγκάθετος.....
Μπράβο στον δημοσιογράφο που έγραψε την πραγματικότητα χωρίς φόβο και πάθος.
Διαβάστε πώς τα τα 580 !!!!!! χιλιόμετρα αυτονομίας γίνονται 370 !! Και μιλάμε για Tesla ,όχι κάνα κινέζικο.
https://www.newsauto.gr/test-drive/dokimi-tesla-model-3-long-range/
Σας ξαναλέω κι επιμένω: Όλα έχουν επίπτωση στην αυτονομία: aircondition, παράθυρα, οθονες
κλπ.
Και δεν βάζουμε και τα ελληνικά καλοκαίρια με τα 40αρια που εννοείται έχουν επίπτωση στις μπαταρίες.
Μέχρι να ανακοινωθούν 1000 χιλιόμετρα αυτονομίας (για να είναι στην πράξη 600-700 με οτιδήποτε στυλ οδήγησης και κατανάλωσης ρευματος) έχουμε μέλλον.
Τάσο επειδή τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο το πήγαινε τάπα αλλά δεν μπορεί να το γράψει .Αμα μπεις μέσα και το πας θα καταλαβεις ότι ειναι αδύνατο να πηγαινεις 130 συνέχεια με απόλυτη ησυχία . Επειδή ρωτησα και τους δικούς του αφού το πήραν κι άλλοι απλά το σκίσανε . 580 μπορεί να μην βγάζει συμφωνώ αλλά 450 τα είχε ανετα με τετοιο καιρό .Το καλοκαίρι θα πέφτει .Ετσι κάνει και το δικό μας .
Εντάξει εχουμε δρόμο αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα .Ειπαμε με μια 400αρα θα φορτιζεις καπου στην Εθνική και μετά αλλού . Εγω σου είπα φορτίζω στο Βόλο και μετά φτάνω Χαλκιδική απλά δεν πάω 200 .Ειμαι στα 140 περίπου γιατι με εχουν πιάσει με πολλά και δεν ξαναπαω δικαστηριο ...