Αυτοκινητιστικά νέα

Ήθελα επίσης να προσθέσω ότι αν είναι καινουρια μοντέλα θα πρέπει να έχουν το νέο infotainment που υποστηρίζει ασύρματο Android auto - apple CarPlay. Σε αυτήν την περίπτωση δες αν μπορείς να προσθέσεις (ή αν το έχει ήδη) ασύρματη βάση φόρτισης κινητού. Ο συνδυασμός των δυο αυτών είναι από τις μικρό ευκολίες που επίσης σου αλλάζουν την καθημερινότητα.

Είμαστε γκατζετοφορουμ άλλωστε

Re: Απάντηση: Αυτοκινητιστικά νέα

Καλά σε αυτή την κατηγορία όχι μόνο δεν υπάρχει η λέξη φωτιά αλλά ούτε καν ζεσταίνονται τα λάστιχα

Έλα Σωκράτη τσάμπα. Κανένα 370αρι. Και ΤΟΥΟΤΑ. Και νερό να του βάλεις θα πάει.

https://www.leaseplan.com/el-gr/leasing/prosfores-leasing-ta-autokinhta-mas/412/toyota-corolla/

Παρα πολύ ωραίο αμάξι, δεν καίει τίποτα και (θεωρητικά) δεν σπάει με τίποτα. Το έχει γνωστός και βλέπει όντως 3.5l/100km

Αλλά, μικροί χώροι.

Το Α3 που λέει ο Σωκράτης έχει μεγαλύτερους; Δεν νομίζω.

Σωκράτη σου λέω χτυπα το. Τσάμπα. Επιβεβαιώνει και ο avpap.

Για τους συνεπιβάτες ναι και είμαι 99% και για χώρο αποσκευών. Πες ότι θες για τα vag αλλά είναι μανούλες στην εκμετάλλευση των χωρών.

Νομίζω ότι είναι 3 εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα...

Το A3 είναι το κορυφαίο hatchback. Εχει prestige και πολυτέλεια, εκεί πανε τα χρήματα σου! Ξεκάθαρη επιλογή αν παιζει ρόλο "τι αυτοκίνητο έχεις" και το πιο ευχάριστο στη οδήγηση.

Η Corolla δεν είναι στην ιδια κατηγορία... είναι ένα σκαλί πιο κάτω μαζί με το Golf. Ειναι η "συντηρητική" επιλογή.. οικονομία, αξιοπιστία αλλά και οικολογική συνείδηση!!

Το Skoda είναι το πιο πρακτικό αλλά και το πιο μοντέρνο καθώς είναι crossover. Αγοράζεις χώρους πρακτικότητα και vfm.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Τάσο η 3η μου επιλογή (που δίνει η Lease Plan με ακριβώς 370 ευρώ τον μήνα) ήταν το Τoyota Corola Hatchback 1.8 με αυτόματο CVT.
Πήγα και το είδα μετά από το Kamiq.
Σε 2 λεπτά είχα φύγει.
Ενα εντελώς αδιάφορο σχεδιαστικά αυτοκίνητο,κλειστοφοβικό,με κυριολεκτικά ανύπαρκτους εσωτερικούς χώρους.
Ειδικά οι πίσω επιβάτες,όχι δεν μπορούν να κάτσουν,αλλά ούτε καν να μπουν μέσα δεν μπορούν.
Το "δεν σπάει,δεν χαλάει",το ξέρω,αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αφού το αυτοκίνητο δεν θα είναι δικό μου και για τον ίδιο λόγο επίσης-δεν με νοιάζει αν θα μπορεί να πουληθεί μετά από 4 χρόνια-είναι και το "βρώμικο πετρέλαιο".

Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Πόσα χιλιόμετρα κάνεις σε ένα έτος? Κινείσαι σε πόλη ή σε ανοιχτό δρόμο?
Εξαρτάται ποιός θα το χρησιμοποιεί.
Το θέλω και για τα παιδιά μου.Αν το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου,κάνει 1600 χιλιόμετρα τον μήνα,από Λαγονήσι σε Άγιο Σώστη στη Νέα Σμύρνη.
Ανοιχτός δρόμος μέχρι την Γλυφάδα,μέτριος ή και με μποτιλιάρισμα από εκεί και μετά.
Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα με το πόσα χιλιόμετρα ή πως τα κάνεις,το αυτόματο είναι πολιτισμός και αυτός είναι ο λόγος που ζήτησα από την Lease Plan προσφορά για αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο και έχοντας επιλέξει το Kamiq και το Corolla.
Όμως,όπως έγραψα και πιο πάνω,χθες που πήγα και είδα από κοντά το Kamiq και το Corolla,το Toyota έφαγε Χ με συνοπτικές διαδικασίες.
Το Audi προέκυψε χθες βράδυ,πέφτοντας πάνω στο αρχείο με φωτό που είχα βγάλει το καλοκαίρι του 2020 και το είχα εκεί.

Είμαι λίγο biased με την Audi, αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει σύγκριση. Ειδικά για τα παιδιά που θα το ευχαριστηθούν απίστευτα.
Εξαιρετική ποιότητα, εάν μπορείς να το πάρεις σε DSG, είναι άλλο αυτοκίνητο. Πάρα πολύ πιο όμορφο σε κάθε περίπτωση από το skoda.

Αφού έχεις κολλήσει με το Audi, δεν τους ρωτάς αν το έχουν αυτόματο;

Μην τυχόν κανεις το λάθος και πάρεις κουτάλα εν έτει 2021.

Οι προσφορές της εν λόγω εταιρίας είναι "fixed", δηλαδή παίρνεις το αυτοκίνητο με αυτήν την τιμή όπως είναι. Αν κάποιος θέλει αυτοκίνητο παραμετροποιημένο στις ανάγκες του τους ζητά άλλη προσφορά... με μεγαλύτερη τιμή φυσικά.

Re: Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Εξαρτάται ποιός θα το χρησιμοποιεί.
Το θέλω και για τα παιδιά μου.Αν το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου,κάνει 1600 χιλιόμετρα τον μήνα,από Λαγονήσι σε Άγιο Σώστη στη Νέα Σμύρνη.
Ανοιχτός δρόμος μέχρι την Γλυφάδα,μέτριος ή και με μποτιλιάρισμα από εκεί και μετά.
Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα με το πόσα χιλιόμετρα ή πως τα κάνεις,το αυτόματο είναι πολιτισμός και αυτός είναι ο λόγος που ζήτησα από την Lease Plan προσφορά για αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο και έχοντας επιλέξει το Kamiq και το Corolla.
Όμως,όπως έγραψα και πιο πάνω,χθες που πήγα και είδα από κοντά το Kamiq και το Corolla,το Toyota έφαγε Χ με συνοπτικές διαδικασίες.
Το Audi προέκυψε χθες βράδυ,πέφτοντας πάνω στο αρχείο με φωτό που είχα βγάλει το καλοκαίρι του 2020 και το είχα εκεί.

Αφού κάνεις αρκετά χιλιόμετρα σε ανοιχτό δρόμο τότε το diesel πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπ'όψιν. Από εκεί και πέρα το θέμα του αυτόματου είναι προσωπικό γούστο, εγώ δεν τα προτιμώ...ακόμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Αφού κάνεις αρκετά χιλιόμετρα σε ανοιχτό δρόμο τότε το diesel πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπ'όψιν. Από εκεί και πέρα το θέμα του αυτόματου είναι προσωπικό γούστο, εγώ δεν τα προτιμώ...ακόμα.
Eίναι που δεν έχεις οδηγήσει αυτόματο DSG.
Μετά δεν υπάρχει γυρισμός.
Τάσο μου,δυστυχώς δεν το έχουν με αυτόματο το Α3 αλλά και να το είχαν,ανεβαίνει πάρα πολύ η δόση.

Αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα ναι. Πληρώνεις μόνο το νοίκι και τα καύσιμα σου. Ειδικά έως να αποσαφηνιστει το που πάει η υπόθεση με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης και τις νομοθεσίες και αν τελικά τα υβριδικα - ηλεκτρικά θα είναι μονόδρομος, ως βραχυχρόνια λύση την βρίσκω συμφέρουσα

Είμαι λίγο biased με την Audi, αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει σύγκριση. Ειδικά για τα παιδιά που θα το ευχαριστηθούν απίστευτα.
Εξαιρετική ποιότητα, εάν μπορείς να το πάρεις σε DSG, είναι άλλο αυτοκίνητο. Πάρα πολύ πιο όμορφο σε κάθε περίπτωση από το skoda.

Συμφωνώ σε κάθε λέξη!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Δεν ξερεις τι χανεις !!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αυτοκινητιστικά νέα

Δεν ξερεις τι χανεις !!

Για πες μου αγορίνα εσύ που έχεις, τι γίνεται με τα ανεβοκατεβάσματα σε ανηφορικές ή κατηροφικές στροφές, έχεις μία δυνατότητα επιλογής ή ανεβοκατεβάζει μόνο του κάνοντας ότι γουστάρει αυτό?