Εμείς Μιχάλη είμαστε της σχολής μπαίνω σε στροφές !!! Άστους να κοντράρονται στις ευθείες !!Σιγα την μαγκια.
Ας κοπιασει στην ευθεια της Τριπολης, να χτυπησεει 300αρες+ με ZZr 1100 και μετα το αναλυουμε το γεγονος.
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ΜΑΚΑΚΙΑ απο την τελικη.
Απορω που ασχολουνται (οσοι ασχολονται τελος παντων).
Το Plaid έχει 0-100 σε περίπου 2 δεύτερα.. και ~1022 άλογα.. fastest production car αυτή τη στιγμή.Γιώργο οι performance εκδόσεις στα Tesla είναι οι καλέςΕκεί να δεις...κολλάς στο κάθισμα....Model S. Βέβαια μιλάμε για 100άρες+ χιλ. ευρώ...
Αλλά όπως είπες : για να κάνεις την πλάκα σουΚαλά Χριστούγεννα
![]()
Τα πρώτα 10 σε πωλήσεις ηλεκτρικά (Ιανουάριος – Απρίλιος 2021)
1. Tesla Model 3: 194 μονάδες
2. Peugeot e-208: 59 μονάδες
3. Peugeot e-2008: 54 μονάδες
4. VW ID.3: 41 μονάδες
5. Nissan Leaf: 34 μονάδες
6. BMW i3: 22 μονάδες
7. Opel Corsa-e: 20 μονάδες
8. Fiat 500e: 19 μονάδες
9. VW ID.4 – smart EQ fortwo: 18 μονάδες
10. Hyundai Kona electric: 14 μονάδες
Τα πρώτα 10 σε πωλήσεις plug-in hybrid (Ιανουάριος – Απρίλιος 2021)
Και σε τέτοιο μπορείς να βρεις κάποιο που να κάνει το 0-100 κάτω από 8!Για το τωρινό SUV που το πήρα με βασικό κριτήριο να παίρνει πίσω από το κάθισμα του οδηγού στη θέση που οδηγώ εγώ ανάποδης φοράς περιστρεφόμενο καθισματάκι και 2 καρότσια στο πορτ παγκάζ δεν θέλω να το συζητήσω καθόλου
E, ok είναι όλα θέμα χρημάτων που θέλεις να ξοδέψεις. Θες περίπου +15000 ευρώ (ή 50% πάνω) απλά για να πέσω από τα 9.5 που έχει τώρα κοντά στα 8 και δεν νομίζω ότι αξίζει.Και σε τέτοιο μπορείς να βρεις κάποιο που να κάνει το 0-100 κάτω από 8!
Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που είπες Τάσο!Συγνώμη που θα γίνω κυνικός αλλά μου φαίνονται ΑΣΤΕΙΕΣ μπροστά στα ρεύματα και στα super market που θα ακριβαίνουν συνέχεια. Έρχονται τρελά γλεντια.......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.