Γιώργος Κυριακαράκος
Administration Team
- 17 June 2006
- 11,256
Τάσο μπορεί να είναι κλισέ, αλλά ξέρω ψηφιακούς νομάδες από πραγματικά προηγμένες χώρες για όλα αυτά που δεν έχουμε να έρχονται και να ζουν εδώ για πολύ πολύ καιρό.Ειλικρινά κάθε μέρα μα κάθε μέρα ψάχνω μια ηλιαχτίδα ελπίδας για να μείνει κάποιος σ αυτή την χώρα και κάθε μέρα δικαιώνομαι που έστειλα και τα 3 παιδιά μου έξω. Ειλικρινά καμία ελπίδα.
Και μην μου πείτε για ήλιους και θάλασσες και τα κλασσικά κλισέ. Μιλάω για σεβασμό , για αξιοκρατία, για οργάνωση και όλα αυτά που δεν έχουμε και ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσουμε.
Το κακό είναι ότι μας συγκρίνουν με τριτοκοσμικούς παραδείσους φυσικού τοπίου που όντως σε σύγκριση με αυτούς είμαστε πολύ μπροστά σε πολλά. Και επίσης τα εισοδήματά τους από την εργασία τους είναι πολλαπλάσια από τον μέσο Έλληνα.
Και ακόμη και χώρες σαν την Σουηδία που θεωρητικά είναι χώρα μοντέλο φαντάζομαι βλέπεις τι γίνεται και εκεί...
Σουηδία: Οι αδίστακτες συμμορίες με τις στρατιές ανηλίκων
Εκρηκτική η κατάσταση στη σκανδιναβική χώρα, καθώς ο στρατός καλείται να αναλάβει δράση ενάντια στις εγκληματικές οργανώσεις. Μόνο τον Σεπτέμβριο δολοφονήθηκαν 13 άτομα, ενώ από τις αρχές του χρόνου έχουν γίνει πάνω από 109 βομβιστικές επιθέσεις.