Αυτοκινητιστικά νέα
Γι' αυτό γράφω για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ανάγκες μας. Αν κινείσαι συνεχώς και δεν έχεις γκαράζ ή ισχυρούς φορτιστές τότε ναι δεν κάνει για εσένα. Αλλά αν κάνεις 5-10 χλμ τη μέρα και τα ΣΚ πας μέχρι τη Γλυφάδα για καφέ τότε μπορείς να αγοράσεις άνετα. Διότι με τα εβδομαδιαία ψώνια μπορείς να φορτίζεις...
Αυτοκινητιστικά νέα
Γι' αυτό γράφω για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ανάγκες μας. Αν κινείσαι συνεχώς και δεν έχεις γκαράζ ή ισχυρούς φορτιστές τότε ναι δεν κάνει για εσένα. Αλλά αν κάνεις 5-10 χλμ τη μέρα και τα ΣΚ πας μέχρι τη Γλυφάδα για καφέ τότε μπορείς να αγοράσεις άνετα. Διότι με τα εβδομαδιαία ψώνια μπορείς να φορτίζεις...
Στουτγάρδη και όχι Φρανκφούρτη.
Το ίδιο ισχύει και με τα τρένα. Εμείς στην οικογένεια ταξιδεύαμε πολύ συχνά. Ο κοντινότερος σταθμός είναι 30'-40' από το σπίτι μας. Πηγαίναμε και αφήναμε το αυτοκίνητο και μετά όπου θέλαμε. Πειραιά για κάποιο νησί ή Θεσσαλονίκη. Αργότερα που σπούδαζα Πάτρα το ίδιο. Και τώρα που έχω "μεγαλώσει" εξακολουθώ να το προτιμώ όταν βολεύει.
Κάποιος συγγενής μου δεν είχε ταξιδέψει ποτέ. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να πάει κάπου και του πρότεινα να πάρει το τρένο. Έπαθε ΣΟΚ. Είχε μάθει με τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία που είναι στριμωγμένα. Εδώ μπήκε και βγήκε ξεκούραστος.
Δε γίνεται να τα κράζουμε επειδή στη χώρα μας είμαστε γίδια και δεν τα έχουμε σαν βασικό μέσο μεταφοράς όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος. Διότι το ακούω και αυτό. Το τρένο δήθεν και μα και μου. Οι Ευρωπαίοι που πάνε παντού με τρένο είναι βλάκες;