Ναι ρε Νίκο, δεν έρχεται η συντέλεια με μια βροχή, δεν έρχεται με μια πλημμύρα, δεν έρχεται με ένα καύσωνα κάθε 15 μέρες, δεν έρχεται όταν δε βρέχει για τρία χρόνια στην Ισπανία, δεν έρχεται όταν βρέχει συνεχώς στη Γερμανία το Μάιο και πλημμυρίζει το σύμπαν, δεν έρχεται όταν έχει σίφουνες μέρα παρά μέρα στη Νεμπράσκα (και όχι κάθε μήνα που είχε παλιά), δεν έρχεται όταν καίγονται οι πορτοκαλιές στη Φλόριντα, δεν έρχεται όταν το νερό στο Αιγαίο είναι πλέον αρκετά ζεστό για τροπικά ψάρια, δέν έρχεται επειδή η ελιά που έχω στον κήπο στη Γερμανία καρποφορεί πλέον, δεν έρχεται επειδή φέτος το χειμώνα χρειάστηκε μονο μια φορά να καθαρίσω το αυτοκίνητο από πάγο (και όχι κάθε μέρα όπως παλιά) κλπ. κλπ.Κώστα είπα κάπου πως είμαι αρνητής της κλιματικής αλλαγής; Για τον ανθρωπογενή παράγοντα δεν έχω πειστεί,θα μου πεις το ίδιο σου κάνει, αλλά η γνώμη μου είναι δικαίωμά μου, ειδικά αφού δεν ανήκω σε "ψέκες" που λέτε και εσείς. Και αυτή η στάθμη της θάλασσας όλο ανεβαίνει και όλο η ίδια μένει ρε γμτ.
p.s
Ξέρω τι ήταν ο Daniel, έχω μετεωρολογικό υπόβαθρο και είδα τους χάρτες. Από αυτό το όντως ακραίο γεγονός μέχρι τον ισχυρισμό ότι έρχεται η συντέλεια λόγω κλιματικής κρίσης επειδή έβρεξε-χιόνισε στα ΗΑΕ , μεσολαβεί χάος.
Συνεχίστε ότι κάνετε, nothing to see here...