Τι διαφορές έχει με τα κινέζικα αυτό; Είναι πιο καλά βιδωμένα από τα κινέζικα; Γιατί απ' όσο έχω καταλάβει δεν έχουν θόρυβο από τον κινητήρα αλλά είναι κουδουνίστρες.
Δεν υπάρχει κάτι στους δικούς μας δρόμους που να μην είναι κουδουνίστρα.
Κοντεύω 30 χρόνια στην δουλειά και έχω περάσει 4-5 τύπους Λ/Φ από "την κούτα".
Όλα χτυπούσαν στις λακκούβες και στα σαμαράκια από την 1η μέρα.
Φυσικά όσο περνούσαν τα χρόνια, τόσο χειρότερα.
Και τα κινέζικα πόσο διαφορετικά πάνε με τα παλαιού τύπου ηλεκτρικά λεωφορεία που είχαμε;
Πότε είχαμε ηλεκτρικά Λ/Φ ;;;
Βλέπω να κάνουν ακόμα δοκιμές, μέχρι και από διαδρομές που έχουν γραμμές από πάνω... . Θα αντικαταστήσουν και τα τρόλεϊ δηλαδή;
Πολύ πιθανό και οι δοκιμές είναι σε πραγματικές συνθήκες πια.
Κανονικές βάρδιες με κόσμο δλδ που κάνουμε όλοι σε διάφορες γραμμές , εκτός από μερικές συγκεκριμένες για συγκεκριμένους λόγους.
Και να το ..ΤΟΥΟΤΑ
Ομολογώ ότι δεν περίμενα ποτέ να δω σοβαρό μεγάλο όχημα από τους ιάπωνες, που κάποτε με τα HINO και τα "ΝISSAN DIESEL" μόνο γέλιο προκαλούσαν....
Κοίταγα , ξανακοίταγα το λογότυπο και το σήμα μπροστά και δεν το πίστευα....
Λες και όλοι έχουν "βαλθεί" να εκθρονίσουν την Mercedes-Benz από τον θρόνο του μεγαλύτερου κατασκευαστή βαρέων οχημάτων του κόσμου.
Το "δείγμα" έχει γερμανικές πινακίδες..
Λέτε να γυρίζει τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για "πελατάκια" ;;;
Γεμάτο λογότυπα που διαφημίζουν ότι "σχετικό" με το είδος....
Αυτό που μου "χτύπησε" περισσότερο" , είναι αυτό που βλέπουμε και στα επιβατικά:
Ο ιάπωνας κάνει τσιγκουνιές στο αλουμίνιο:
[Τυπική σιδερένια ζάντα (χεστήκαμε δλδ, αλλά λέμε τώρα) , όταν του κινέζου η αλουμινίου βγάζει μάτι]
Στο τέλος έπαθα το "σοκ" όταν είδα πόσες πόρτες έχει το όχημα...
Ελπίζω οι 2 να αφορούν μόνο το "δείγμα" και ααααν έρθουν τέτοια Λ/Φ , αυτά να είναι νορμάλ με 3
Ότι νεώτερο μάθω, θα το μεταφέρω.