Για την ώρα μόνο Tesla.Μπορεί να φορτιστεϊ άλλη μάρκα αμάξι στον ταχυφορτιστη της Tesla ή επιτρέπει μόνο Tesla;
Για την ώρα μόνο Tesla.Μπορεί να φορτιστεϊ άλλη μάρκα αμάξι στον ταχυφορτιστη της Tesla ή επιτρέπει μόνο Tesla;
Τεχνικά ναι μπορεί. Η πολιτική της Tesla είναι να ανοίγει στα υπόλοιπα αυτοκίνητα κάποια από τα σημεία φόρτισης. Στην Ελλάδα έχει ανοίξει τους φορτιστές στο Golder Hall και τους φορτιστές στη Λάρισα, ενώ παραμένουν μόνο για Tesla αυτοί στην Αταλάντη και στο Ψαθόπυργο.Μπορεί να φορτιστεϊ άλλη μάρκα αμάξι στον ταχυφορτιστη της Tesla ή επιτρέπει μόνο Tesla;
Το ρωτάω γιατί βλέπω όλο και πιο πολλά μοντέλα δέχονται φορτιση από ταχυφορτιστη που ως γνωστόν μόνο η Tesla έχει στην μπανανία.Για την ώρα μόνο Tesla.
Συγνώμη φίλε μου αλλά από το κατεβατό που έγραψα για να εξηγήσω για ποιο λόγο δε χρειάζονται και δε θα δούμε ηλεκτρικά με αυτονομία 500km με 140km/h ούτε ηλεκτρικά που να φορτίζουν 0-100 σε 5 λεπτά, εσύ το μόνο που είχες να σχολιάσεις είναι τα ταμπούρα; Κατάλαβες πως αν θες να έχεις τη δυνατότητα να φύγεις άμεσα από τον όποιο τελικό προορισμό σου, απλώς θα πρέπει να χάσεις λίγο παραπάνω χρόνο σε μία στάση στο όποιο ταξίδι σου;Αυτοκίνητο με ταμπούρο πίσω δεν αγοράζω ξανά....
Βρες μοντέλο με δίσκους σε όλους τους τροχούς και κάνε τα μαθ ξανά...
![]()
Έχεις άγνοια, η ΔΕΗ Blue έχει εγκαταστήσει πιο γρήγορους φορτιστές από τους Tesla σε πολλά σημεία της χώρας.Το ρωτάω γιατί βλέπω όλο και πιο πολλά μοντέλα δέχονται φορτιση από ταχυφορτιστη που ως γνωστόν μόνο η Tesla έχει στην μπανανία.
Θα ήταν πολύ καλό για την μεγαλύτερη ανάπτυξη του δικτυου να μπορείς να φορτίσεις οτιδήποτε αμάξι σε ταχυφορτιστη Tesla. Έτσι κι αλλιώς δεν θα ήταν δωρεάν.
ναι, απλά αστειευόμενος δεν μου άρεσε το παράδειγμα με το ID4Συγνώμη φίλε μου αλλά από το κατεβατό που έγραψα για να εξηγήσω για ποιο λόγο δε χρειάζονται και δε θα δούμε ηλεκτρικά με αυτονομία 500km με 140km/h ούτε ηλεκτρικά που να φορτίζουν 0-100 σε 5 λεπτά, εσύ το μόνο που είχες να σχολιάσεις είναι τα ταμπούρα; Κατάλαβες πως αν θες να έχεις τη δυνατότητα να φύγεις άμεσα από τον όποιο τελικό προορισμό σου, απλώς θα πρέπει να χάσεις λίγο παραπάνω χρόνο σε μία στάση στο όποιο ταξίδι σου;
Εννοείται έχω άγνοια για αυτό ρωτάω. Νόμιζα ότι μόνο η Tesla έχει δυνατούς φορτιστές. Σας εύχομαι να τους εκατοστήσετεΈχεις άγνοια, η ΔΕΗ Blue έχει εγκαταστήσει πιο γρήγορους φορτιστές από τους Tesla σε πολλά σημεία της χώρας.
το άρθρο δίνει την εντύπωση ότι το όχημα κατασκευάστηκε από το 0 , κάτι που σίγουρα δεν ισχύει..
Είναι Mach E και η μελέτη βασίστηκε πάνω στο Ford BlueCruise .
Γι αυτό είπα ότι η μελέτη βασίστηκε στο Bluecruise και έγινε custom από τα παιδιάTo BlueCruise διαβάζω ότι λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένους Αμερικάνικους δρόμους (οι οποίοι προφανώς είναι προ-σκαναρισμένοι και περασμένοι μέσα) και δεν είναι πρακτικά full self driving λύση.
Επίσης δεν παίζει με έξτρα αισθητήρες που έχει το πρωτότυπο που βλέπουμε παραπάνω.
Οπότε κάτι custom έχει γίνει εδώ.
Σε "παιδικό" στάδιο, προφανώς..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.