Ήρθε η "κυρία" και σαν κυρία έπιασε τον χώρο φόρτισης χωρίς να φορτίσει.
View attachment 235633
Αλλά πριν προλάβω να γράψω το πόστ, ήρθε ο άντρας της να κάνει την σχετική δουλειά...
View attachment 235634
View attachment 235635
Και φυσικά έπιασα κουβέντα με τον άνθρωπο μέχρι να έρθει το λ/φ στο οποίο έστησα καρτέρι.
Το κόστος σπίτι του με την σούκο είναι στα 0,12 - 0,13€ η Kw/h
Το κόστος στον δημόσιο αυτό φορτιστή, είναι στα 0,40€ η Kw/h
Με 10Kw/h κάνει 100χιλ εδώ μέσα...
Άρα θέλει 4€ για 100χιλ εδώ μέσα...
Δηλαδή πάνω κάτω όσο το μηχανάκι μου...
Δηλαδή μιλάμε για τρελή οικονομία...
Ακόμα πιο τρελή όταν φορτίζει στο σπίτι.. στέλνει αδιάβατο το μηχανάκι μου, το οποίο το έκανα πριν 1 μήνα "τέρας οικονομίας" αφού αγανάκτησα με τα μαστόρια και ασχολήθηκα προσωπικά με το καρμπυρατέρ του (και την ανάφλεξη) , ρίχνοντας την κατανάλωση στο 1,98λ/100χιλ με άψογη λειτουργία και απόδοση κινητήρα.
(Καινούριο έκαιγε από 2,1 μέχρι 2,3λ/100 και ήμουν ευχαριστημένος)
Αυτό που με "στεναχώρησε" με το Κόνα αλλά και όλα τα ηλεκτρικά της κατηγορίας του, είναι κάτι που ήξερα (αφού διάβαζα εδώ μέσα) αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει...
Το παλικάρι το αποκάλεσε "αυτοκίνητο πόλης"... -έχουμε άλλο (θερμικό) για τα ταξίδια (είπε)
Μα δεν είναι κρίμα (λέω εγώ);;
Το Κόνα σαν θερμικό άνετα κάνει ταξίδι μέχρι να πιάσει κατούρημα κάποιον και άνετα βγάζει με ένα γέμισμα αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα..
Το ηλεκτρικό κάνει (μου είπε) 350χιλ όταν το πας κάπου στα 60-70-80χιλ/ώρα
Αν βγεις εθνική και το πλακώσεις στα 120-130, θα βγάλει τα μισά.
Αν δλδ θες να κάνεις μονοκοπανιά 300χιλ, θες μεγάλο ηλεκτρικό, τύπου Tesla το οποίο από τα 600 που λέει σε "νορμάλ" χρήση , θα βγάλει 300-350 πατημένο.
Μα ΔΕΝ γουστάρω μαούνες!
Γουστάρω μαζεμένο αμάξωμα με άνετο πορτ παγκαζ!
Να "πιάνω" την γυναίκα μου δίπλα απλά "απλώνοντας" το ξερό μου.....
Να δω τι θα κάνω ΑΝ έρθει η ώρα να αλλάξουμε αυτοκίνητο...
Τσουρέκια θα σας τα κάνω εδώ μέσα!!!