Το πιο γρήγορο το 2025 θα είναι το ηλεκτρικό αλλά και εκείνο που θα κάνει καλύτερο βρουμ βρουμ. Ο ήχος αλλά και η εξαγωγή του αέρα στην εξάτμιση (ΟΚ δεν είναι με την κλασική έννοια του όρου εξάτμιση) είναι ίδια όπως εκείνου με τον μεγάλο V8. Αυτός δεν θα υπάρχει στο μοντέλο του 2025.
Σε άλλο βίντεο που είδα, εάν πας από πίσω και πατηθεί το γκάζι, κυριολεκτικά τον αέρα τον αισθάνεσαι να σε κουνάει.
Υποθέτω πως μόνο τη μυρωδιά από το καύσιμο δεν θα μπόρεσαν να αντιγράψουν, αλλά ΟΚ, η μυρωδιά από τα λάστιχα θα είναι εκεί.
Αυτό με το ψεύτικο βρουμ βρουμ, για αλλαγές ταχυτήτων τι θα κάνουν; Fake shifting? Αν ναι, θα χάσουν σε performance. Αν όχι, θα είναι τελείως ψεύτικο το αποτέλεσμα.
Αλλά τι λέω για ψεύτικο.. That ship has sailed που λένε στο χωριό μου..
Τουλάχιστον όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια θα κλείνουν.
δεν έχω άρνηση στην εξέλιξη. Δεν φοβάμαι το καινούργιο. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!! Τέλος. Όταν θα μπορώ να πηγαίνω με όποια ταχύτητα θέλω συνεχόμενα τέζα γκάζι με air condotion με μπαγκάζια χωρίς να σκέφτομαι τα επιμέρους προβλήματα ( χρόνος φόρτισης , μέγιστη ταχύτητα και βάρος που ΠΡΕΠΕΙ να έχω , πότε θα έχει κατηφόρα για να εξοικονομήσω 2% ) τότε τα ξαναλέμε. Έλα εσύ με το ηλεκτρικό σου και εγώ με ένα ταπεινό PUNTO GT να δούμε γραμμικότητα ,επιτάχυνση, με πόσα και για πόσο θα μπορώ να τα κρατήσω ως Αλεξανδρούπολη και τα ξαναλέμε.Δεν έχει καμία λογική ένα εγγενές μειονέκτημα - η μη γραμμική απόδοση του θερμικού κινητήρα - να εκλαμβάνεται ως πλεονέκτημα. Είναι απλώς η άρνηση στην αλλαγή, η έξοδος από τη συνήθεια.
In other news, σήμερα χρειάστηκε να κάνω 300km χωρίς φόρτιση, γύρισα με 4%. Είχε πέσει ως 2% αλλά μετά είχα κατηφόρα. Ο @ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ θα πίστευε ότι πέθανα από το άγχος μου από το 20%, ότι έκλεισα το A/C και πήγαινα με 50 στην ΛΕΑ ...
Kοίτα και μάθε. Μπορείς αλλά θες ΠΟΛΛΑ λεφτάΈχω ερώτηση. Θεωρητικά ένα πισωκίνητο ηλεκτρικό θα ήταν ιδανικό για αγώνες drifting, σωστά;;
Τόσα ξέρετε τόσα λέτε!!! Όταν έχεις ALFA ROMEO έχεις ALFA ROMEO και όταν έχεις CITROEN έχεις CITROEN. Το ότι μοιράζονται τις πλατφόρμες ή μηχανικά μέρη δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά μόνο αυτο! Και στο λέω εγγυημένα. Έχω γνώση και στο λέω αυτό. Το tuning που κάνει η κάθε εταιρεία κάνει την μάρκα.Όλα ενοποιήθηκαν στην Stellantis, η Fiat, Opel, PSA group, Alfa Romeo,
λογικά πάνω σε ίδιες πλατφόρμες θα είναι μεταξύ τους αυτά τα brands, δεν μπορεί να παρακολουθήσει κανείς τι γίνεται τα ψάχναμε παλιότερα τώρα είναι χάος, νομίζεις έχεις Alfa Romeo και έχεις Citroen, νομίζεις έχεις Opel και έχεις Fiat, και δεν είναι μόνο η Stellantis, είναι τόσα άλλα group....
Ωραία και χρήσιμη η θήκη, αλλά γιατί δεν άλλαξες απλά το εργοστασιακό με ένα after market?
Σίγουρα υπάρχουν αντάπτορες.
και αντάπτορες υπάρχουν και ραδιοcd ..Ωραία και χρήσιμη η θήκη, αλλά γιατί δεν άλλαξες απλά το εργοστασιακό με ένα after market?
Σίγουρα υπάρχουν αντάπτορες.
Ποιό Punto είναι;;δεν έχω άρνηση στην εξέλιξη. Δεν φοβάμαι το καινούργιο. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!! Τέλος. Όταν θα μπορώ να πηγαίνω με όποια ταχύτητα θέλω συνεχόμενα τέζα γκάζι με air condotion με μπαγκάζια χωρίς να σκέφτομαι τα επιμέρους προβλήματα ( χρόνος φόρτισης , μέγιστη ταχύτητα και βάρος που ΠΡΕΠΕΙ να έχω , πότε θα έχει κατηφόρα για να εξοικονομήσω 2% ) τότε τα ξαναλέμε. Έλα εσύ με το ηλεκτρικό σου και εγώ με ένα ταπεινό PUNTO GT να δούμε γραμμικότητα ,επιτάχυνση, με πόσα και για πόσο θα μπορώ να τα κρατήσω ως Αλεξανδρούπολη και τα ξαναλέμε.
Γύρισα απο διακοπέςγια αυτό και η αργοπορία απάντησης.!χαχαχαχαχαχα
Όπως το δει ο καθένας...Τόσα ξέρετε τόσα λέτε!!! Όταν έχεις ALFA ROMEO έχεις ALFA ROMEO και όταν έχεις CITROEN έχεις CITROEN. Το ότι μοιράζονται τις πλατφόρμες ή μηχανικά μέρη δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά μόνο αυτο! Και στο λέω εγγυημένα. Έχω γνώση και στο λέω αυτό. Το tuning που κάνει η κάθε εταιρεία κάνει την μάρκα.
Αν μπορούσες να βάλεις λεπτή θήκη 0.5 DIN , θα είχες χώρο για 1-2 κινητά ή το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου....Αυτή η βλακεία είναι 1.5 DIN.
Υπάρχουν after market από κάτι κινέζικες εταιρίες αλλά υπάρχει και η λύση που έκανα εγώ και βάζεις ένα καπάκι 0.5 DIN πάνω από ένα κλασσικό ηχοσύστημα.
Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις λίγο τον τόνο σου. Και οι συνομιλητές σου έχουν γνώση, δεν είναι όλοι χτεσινοί.Τόσα ξέρετε τόσα λέτε!!! Όταν έχεις ALFA ROMEO έχεις ALFA ROMEO και όταν έχεις CITROEN έχεις CITROEN. Το ότι μοιράζονται τις πλατφόρμες ή μηχανικά μέρη δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά μόνο αυτο! Και στο λέω εγγυημένα. Έχω γνώση και στο λέω αυτό. Το tuning που κάνει η κάθε εταιρεία κάνει την μάρκα.
Όταν θα μπορώ να πηγαίνω με όποια ταχύτητα θέλω συνεχόμενα τέζα γκάζι με air condotion με μπαγκάζια χωρίς να σκέφτομαι τα επιμέρους προβλήματα ( χρόνος φόρτισης , μέγιστη ταχύτητα και βάρος που ΠΡΕΠΕΙ να έχω , πότε θα έχει κατηφόρα για να εξοικονομήσω 2% ) τότε τα ξαναλέμε. Έλα εσύ με το ηλεκτρικό σου και εγώ με ένα ταπεινό PUNTO GT να δούμε γραμμικότητα ,επιτάχυνση, με πόσα και για πόσο θα μπορώ να τα κρατήσω ως Αλεξανδρούπολη και τα ξαναλέμε.
Γύρισα απο διακοπέςγια αυτό και η αργοπορία απάντησης.!χαχαχαχαχαχα
Θες να πεις ότι τα κάνεις όλα αυτά (τέρμα γκάζια, ανοιχτό το αιρ κοντισιον, με μπαγκάζιακλπ) με ένα αυτοκίνητο πόλης 25ετίας; Και δε σου αρέσουν τα ηλεκτρικά; ΟΚ...97-99
Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις λίγο τον τόνο σου. Και οι συνομιλητές σου έχουν γνώση, δεν είναι όλοι χτ
Να μην ανησυχείς. Εκεί που πάω αποκλείεται να βρεθείτε εσείςΑν θες, πριν βγεις παγανιά με τέζα γκάζι και όποια ταχύτητα θέλεις, βάζε ένα προειδοποιητικό ποστ εδώ μέσα με ώρα και τοποθεσία να ξέρουμε να φυλαγόμαστε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.