Είναι της προκοπής??Εγώ έχω και μεγάλο κομπρεσέρ (στο εργαστήριο) αλλά τη δουλειά τελικά την κάνει θαυμάσια αυτό:
View attachment 240688
Του λες να σου βάλει π.χ. 42 PSI, πατάς το κουμπί και αναμένεις να ολοκληρώσει.
Πολιτισμός.
ΠΆΝΤΑ ένα τέτοιο στο αυτοκίνητο.Αέρας κοπανιστος. Φυσικά και χρεώνουν και αέρα και νερό και όλα. Τουλάχιστον έχουν μανόμετρο της προκοπής; Γιατί στον Βόλο πέτυχα τρία στα τρία σπασμένα. Και το φουσκώνω με το μπλακνντεκερ.
Όλα τα καινούργια μετά το καλοκαίρι πρέπει να έχουν ενσωματωμένα πιεσόμετρα και να βλέπεις στο ταμπλό την πίεση σε κάθε λάστιχο.ΠΆΝΤΑ ένα τέτοιο στο αυτοκίνητο.
Ζήτημα αν υπάρχει ένα βενζινάδικο με σωστό αερομετρο.
Έχω ένα της Michelin,που είναι λίγο ακριβό αλλά ξέρω τι μου γίνεται!
Για πολλά έχω ακούσει, αλλά για focus mk1,2&3 τίποτα ιδιαίτερο.ΤΈΣΣΕΡΙΣ φίλοι μου που είχαν Φορντ ,δύο με focus και δύο με Mondeo,τους έσκασαν τα 3 1600αρια μοτέρ στο δε άλλο Mondeo έσκασε το πεντακυλινδρο 2,2.
Φυσικά η ford έκανε το παγώνι και μέσα στα συνεργεία που πήγαιναν είχαν ακούσει και άλλες περιπτώσεις.
Τώρα μπορεί να είναι μια χαρά , αλλά η ρετσινια έχει μείνει.
Ούτε στα Peugeot,δεν είχες ακούσει τα ηλεκτρικά προβλήματα που βγάζανε σωρηδόν (παθών πλειστακις)
Μη μου πεις ότι δεν είχες ακούσει τίποτα ,για τα Subaru??
Τώρα σοβαρά; Χρεώνουν και τον αέρα εκεί;
Αέρας κοπανιστος. Φυσικά και χρεώνουν και αέρα και νερό και όλα. Τουλάχιστον έχουν μανόμετρο της προκοπής; Γιατί στον Βόλο πέτυχα τρία στα τρία σπασμένα. Και το φουσκώνω με το μπλακνντεκερ.
Εγω Τζόρτζ το 407 που είχε από κατασκευής πίεση ελαστικών στο καντράν, το κατήργησα ,γιατι σπαγανε οι βαλβίδες που είχαν ενσωματωμένο τον αισθητήρα .Όλα τα καινούργια μετά το καλοκαίρι πρέπει να έχουν ενσωματωμένα πιεσόμετρα και να βλέπεις στο ταμπλό την πίεση σε κάθε λάστιχο.
Στο Peugeot πάντως που έδωσα ποτέ δεν δούλεψε σωστά. Μια φορά που είχα κλατάρισμα, πρώτα το κατάλαβα στο τιμόνι και σταμάτησα και μετά δούλεψε η ένδειξη.
Εγω Τζόρτζ το 407 που είχε από κατασκευής πίεση ελαστικών στο καντράν, το κατήργησα ,γιατι σπαγανε οι βαλβίδες που είχαν ενσωματωμένο τον αισθητήρα .
Έκαναν ένα κάρο λεφτά,συν το γεγονός ότι αν ήσουν φορτωμένος τον είχες πιεί.
Δύο φορές παθών.
Στο 407 130 ευρώΜου συνέβη μία φορά στο 207 που κρατάω ακόμη, θυμάμαι έκανε ένα κατοσταρικο η νέα βαλβίδα.
Δύο.Και πόσες άλλαξες συνολικά??
Είναι της προκοπής??
Γιατί ένα πενηνταρικο που κοστίζει ,δεν το λες και φτηνό
Είχα ένα άλλο και μου έκανε μια νίλα,που την φυσάω και δεν κρυώνει.
Το είχα δουλέψει κανονικά,όταν το χρειάστηκα, αλλά με την θερμοκρασία που ανέβασε,έκοψε το σωληνάκι και δεν φαινόταν καθόλου.
Φέτος που το δούλεψα στο μηχανάκι στο εξοχικό,μου ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ το λάστιχο 15χιλιομετρα μακρυά από βενζινάδικο
Ευτυχώς είχε ένας φίλος που ήρθε από 20 χιλιόμετρα μακριά και με έσωσε.
Πήρα βέβαια καινούργιο, αλλά θέλω ακόμα ένα για το εξοχικό.
Όμως πρέπει να το έχεις συνέχεια φορτισμένο.Έναν χρόνο το έχω, μια φορά που το χρειάστηκα με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
Υποτίθεται ότι είναι από τα καλά. Κυκλοφορεί κάποια χρόνια.
Μάλιστα...E ναι, πρέπει να το'χεις φορτισμένο, και είναι καλό κυρίως για συμπλήρωμα, αν περιμένεις να φουσκώσεις 4 λάστιχα από το μηδέν μάλλον δε θα σε βγάλει η μπαταρία. Αλλά για ένα συμπληρωματάκι πχ από τα 28 στα 33psi, απ'αυτά που χρειάζονται όταν πιάνει ψυχρούλα το χειμώνα, μια χαρά δουλεύει μονοκοπανιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.