Ναι, βέβαια τον περαστικό που περπατάει εκείνη την ώρα ή τον άνθρωπο που είναι στο αμάξι του και στον ίδιο δρόμο υπάρχει ένα 18μετρο ελεύθερο επειδή κάποιος ασυνείδητος δεν έβαλε χειρόφρενο, δεν τον απασχολεί εάν είναι ΟΣΥ, ΟΑΣΑ, ΚΤΕΛ, ιδιώτης ή ότι άλλο.
Όποιος και να είναι, όπου και να δουλεύει, δεν μπορεί να έχει επαγγελματική άδεια, έβαλε κόσμο σε κίνδυνο.
και με βάση όλα αυτά που λες έρχομαι να προσθέσω το :αυτοί λένε ότι δεν έβαλε χειρόφρενο....
εγώ τόσα χρόνια στην δουλειά έχω δει χειρόφρενα να "λύνουν" μόνα τους !
μου έχει τύχει μάλιστα πριν προλάβω να σηκωθώ από το κάθισμα!
πιθανολογώ ότι ο οδηγός έκλεισε την πόρτα όταν βγήκε από το όχημα ενώ αυτό (το όχημα δλδ) είχε και 2ο τεχνικό πρόβλημα που δεν το είχε καταλάβει..
απενεργοποιήθηκε το ηλεκτρόφρενο που σε καμία περίπτωση δεν απενεργοποιείται αν δεν ακουμπήσεις το πετάλ του "γκαζιού"
επίσης σε καμία περίπτωση δεν απενεργοποιείται αν υπάρχει έστω και μία πόρτα ανοιχτή
οι βλάβες στα ηλεκτρόφρενα είναι ύπουλες και μπορούν να "παρουσιαστούν" ξαφνικά στα καλά καθούμενα, όπως και να "εξαφανιστούν" , βασανίζοντας τους τεχνικούς που δεν μπορούν να βρουν την αιτία...
φυσικά και μου έχει τύχει να "λύνει" ηλεκτρόφρενο με ανοιχτή πόρτα , ή να "λύνει" πριν ακουμπήσω γκάζι.. όχι μία, ούτε δύο.......
μετά ξαφνικά όλα καλά και άντε εξήγησε στους τεχνικούς τι έγινε αφού αυτοί δεν βλέπουν πια κανένα πρόβλημα...
πριν "σταυρώσουμε" λοιπόν εργαζόμενο, ας εξετάσουμε καλύτερα όλα τα στοιχεία...
αυτοί λένε ότι δεν έβαλε χειρόφρενο....
εγώ τόσα χρόνια στην δουλειά έχω δει χειρόφρενα να "λύνουν" μόνα τους !
μου έχει τύχει μάλιστα πριν προλάβω να σηκωθώ από το κάθισμα!
πιθανολογώ ότι ο οδηγός έκλεισε την πόρτα όταν βγήκε από το όχημα ενώ αυτό (το όχημα δλδ) είχε και 2ο τεχνικό πρόβλημα που δεν το είχε καταλάβει..
απενεργοποιήθηκε το ηλεκτρόφρενο που σε καμία περίπτωση δεν απενεργοποιείται αν δεν ακουμπήσεις το πετάλ του "γκαζιού"
επίσης σε καμία περίπτωση δεν απενεργοποιείται αν υπάρχει έστω και μία πόρτα ανοιχτή
οι βλάβες στα ηλεκτρόφρενα είναι ύπουλες και μπορούν να "παρουσιαστούν" ξαφνικά στα καλά καθούμενα, όπως και να "εξαφανιστούν" , βασανίζοντας τους τεχνικούς που δεν μπορούν να βρουν την αιτία...
φυσικά και μου έχει τύχει να "λύνει" ηλεκτρόφρενο με ανοιχτή πόρτα , ή να "λύνει" πριν ακουμπήσω γκάζι.. όχι μία, ούτε δύο.......
μετά ξαφνικά όλα καλά και άντε εξήγησε στους τεχνικούς τι έγινε αφού αυτοί δεν βλέπουν πια κανένα πρόβλημα...
πριν "σταυρώσουμε" λοιπόν εργαζόμενο, ας εξετάσουμε καλύτερα όλα τα στοιχεία...
αν αντι για 2000 κιλα, ηταν ενα σενταν των 1500, πιστευεις οτι θα ειχεις μεγαλη διαφορα;Τι λέγαμε για το βάρος?
Το βάρος των θηριωδών SUV στην
πόλη είναι αιτία για μεγάλες ζημιές,
ανεξαρτήτως τεχνολογίας,
γιατί τα ανθρώπινα λάθη καραδοκούν.. https://www.mononews.gr/auto/mercedes-gl-den-kyla-stin-katifora-an-den-kaneis-lathos
Άλλο 3 τόνοι, άλλο 1500 Kg, και άλλη ζημιάαν αντι για 2000 κιλα, ηταν ενα σενταν των 1500, πιστευεις οτι θα ειχεις μεγαλη διαφορα;
Εγώ δεν καταλαβαίνω, είναι τόσο δύσκολο οι ίδιοι αισθητήρες βάρους που προκαλούν συναγερμό για τη ζώνη όταν νιώσουν παρουσία ανθρώπου, δε μπορούν να δένουν και το χειρόφρενο στην αντίθετη περίπτωση; Δηλαδή, μιλάμε για μισή γραμμή κώδικα.
Σε αυτοκίνητο 15-20 ετων;
Αυτή η γενιά μετα βίας ειχε ενα distronic (ACC) και αυτο θα ηταν έξτρα, εξωτικό για την εποχή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.