Αυτοκινητιστικά νέα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Νομίζω πως βρήκαμε τον επόμενο Υπουργό Μεταφορών. Λίγα χλμ παρακάτω είχα παρόμοια φάση ευτυχώς χωρίς ατύχημα. Περίμενα σε φανάρι και με προσπέρασε τύπος ο οποίος ευτυχώς γλίτωσε στο τσακ το τρένο.

Τη γλίτωσε γιατί την έφαγε από την μεσαία κολώνα και πίσω και το τρένο είχε κόψει πάρα πολύ πριν τη διάβαση. Κλάσματα του δευτερολέπτου δηλαδή διαφοράς και θα ήταν one-way ticket.

• Like
Reactions: koupa

Νομίζω πως βρήκαμε τον επόμενο Υπουργό Μεταφορών. Λίγα χλμ παρακάτω είχα παρόμοια φάση ευτυχώς χωρίς ατύχημα. Περίμενα σε φανάρι και με προσπέρασε τύπος ο οποίος ευτυχώς γλίτωσε στο τσακ το τρένο.

Ο νέος ΚΟΚ έχω την εντύπωση ότι ορίζει εξαιρετικά αυστηρές ποινές για αυτά και καλώς.

• Like
Reactions: Maestro and koupa
Ο νέος ΚΟΚ έχω την εντύπωση ότι ορίζει εξαιρετικά αυστηρές ποινές για αυτά και καλώς.

Αυτό σκεφτόμουν μόλις. Αφού γλιτώσαμε τα χειρότερα, θα έρθει καμιά λυπητερή για τις ζημιές στο τρένο και τη διάβαση, ή θα πούμε πάλι ότι εντάξει, δεν έγινε και τίποτα, ας πάμε παρακάτω.

• Like
Πέρα από τα δημοσιογραφικά κλισέ για άμορφη μάζα (ενώ ξεχωρίζεις μέχρι και ποιο μοντέλο αυτοκινήτου είναι) και ότι γλύτωσε από θαύμα, και γενικότητες με ευχολόγια, it's plain physics.

.

Θα το ρίξω λίγο στην πλάκα και θα πω ότι ο ΚΟΚ σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λειψός. Απλά τον πετάς στο κλουβί με τα λιοντάρια και τελειώνεις. Πραγματικά δεν ξέρω αν μπορεί να συνετιστεί με κάτι.

Στα σοβαρά τώρα θα πρέπει να αλλάξει πλήρως ο ΚΟΚ και γενικά οι νόμοι. Πρέπει κάποια στιγμή να δούμε και τις ρημάδες τις υποχρεώσεις μας απέναντι στο κράτος και τους συμπολίτες μας όπως ορίζονται στο Σύνταγμα. Δε γίνεται να κάνεις τέτοιες βλακείες και ουσιαστικά να μη σε ακουμπά τίποτα. ΟΚ θα του αφαιρέσουν το δίπλωμα. Ποιος θα τον ελέγξει ξανά; Όπως ο πιτσιρικάς στο Βόλο πριν μερικά 2-3 χρόνια που θέρισε μερικούς; Και αυτός χωρίς δίπλωμα ήταν.

Δε θέλω να γίνω ακραίος αλλά μήπως πρέπει να παρθούν λίγο πιο αυστηρά μέτρα; Δε γίνεται να χρωστάς σε τράπεζα και να σου παίρνει το σπίτι και εδώ να είσαι εν δυνάμει δολοφόνος και να είναι όλα ΟΚ.

Αυτό σκεφτόμουν μόλις. Αφού γλιτώσαμε τα χειρότερα, θα έρθει καμιά λυπητερή για τις ζημιές στο τρένο και τη διάβαση, ή θα πούμε πάλι ότι εντάξει, δεν έγινε και τίποτα, ας πάμε παρακάτω.

Εάν κινηθεί νομικά η ΓΑΙΑ-ΟΣΕ που της ανήκει το τραίνο ή ο ΟΣΕ για το δίκτυο. Να εκκινήσει διαδικασία χωρίς προσφυγή δεν νομίζω.

Εδώ επειδή ήταν φυλασσόμενη διάβαση, πρόκειται για πρόκληση ατυχήματος μετά από παραβίαση κόκκινου συν το ότι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.
Φυσιολογικά θα πάει αυτόφωρο, να δούμε τι θα κρίνει ο εισαγγελέας.

• Like

Το πρόβλημα είναι ότι θα έρθει μεν η λυπητερή γι' αυτά, αλλά κοινωνικώς θα γίνει το ας πάμε παρακάτω, μέχρι το... επόμενο παρακάτω που θα είναι πανομοιότυπο.
Δεν είδες τη στιχομυθία των δημοσιογράφων; Μπορεί να είμαστε κουρασμένοι, ας προσέχουμε λίγο παραπάνω όταν είμαστε έτσι, άγιο είχε κλπ.

Έτσι θα πορευόμαστε.