Επειδή ψάχνω δεύτερο αμάξι για την σύζυγό, πήραμε μια προσφορά από leasing για ένα μικρό οικονομικο και μας είπαν για το panda. Έλα ρε παιδιά λέω το panda , είπαμε να μιλήσουμε για μικρό αλλά όχι κι έτσι. Καλά μου λένε πήγαινε να το δεις . Το grande όμως. Οπότε πήγαμε και είδαμε σήμερα το νέο grande panda.
Δεν είχα πάρει είδηση ότι υπάρχει τέτοιο μοντέλο (δεν ασχολούμαι γενικώς με τα μικρά) . Σοκ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα Panda που ξέρουμε. Αν μου εβγαζες το σήμα αποκλείεται να έλεγα ότι αυτό το αμάξι είναι panda. Φαρδύ, ψηλό, ευρύχωρο μέσα, ναι καλά διαβάσατε, φουτουριστικό , όλα ψηφιακές οθόνες, η μεσαία έκδοση έχει και ασύρματες φορτίσεις, gps , αισθητήρες μπρος πίσω + κάμερα πίσω και ωραίο trendy εσωτερικό. Για να κάτσω να σας γράψω για 23500 αμάξι, σημαίνει ότι μου εκανε εντύπωση.
Μιλάω για το υβριδικό. Δεν κάναμε test drive για να μην νευριάσω

Ειναι σίγουρο ότι σέρνεται , αλλά θα μου πείτε άλλος είναι ο σκοπός του.
Λέγαμε και για το Mazda 2 hybrid αλλά πραγματικά είναι κουβαδάκι σε χώρους σε σχέση με το panda. Και εσωτερικά το Mazda μοιάζει σαν προηγούμενης γενιάς.
Σας λέω για πλάκα μπείτε σε μια Fiat να το χαζέψετε. Τηρουμένων των αναλογιών πάντα. Μην περιμένετε δερμάτινες επενδύσεις και χλιδες. 23500 θυμίζω (έκδοση icon/tech)