Συγνώμη, ο νόμος δεν είναι ότι απαγορεύεται ιδιωτική κάμερα να καταγράψει δημόσιο χώρο είτε είναι σε πιλοτή είτε dash cam; Που κάνω λάθος;
Συγνώμη, ο νόμος δεν είναι ότι απαγορεύεται ιδιωτική κάμερα να καταγράψει δημόσιο χώρο είτε είναι σε πιλοτή είτε dash cam; Που κάνω λάθος;
Τώρα η κάμερα που καταγράφει δημόσιο δρόμο δεν είναι παράνομη;
Δεν πά να λένε ότι θέλουν τα gpdrsps. ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ κι ας χτυπιούνται όσο θέλουν οι λαμογιοδικηγοροι.
Μια χαρά τις δέχονται στα δικαστήρια για πειστήρια.
![]()
Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του βυτιοφόρου που έκανε επικίνδυνη προσπέραση σε τυφλό σημείο στη Λίμνη Πλαστήρα
Το βίντεο που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των Αρχών, δημοσίευσε στα social media ο δικυκλιστής που είδε τον... Χάρο με τα μάτια τουwww.protothema.gr
γι αυτο το spotify κάνει παπάδες οταν μου προτείνει τραγούδια, γιατι εχει μάθει τι θέλω τι ψάχνω και τι μου αρέσει να ακούω!Το big brother αλλάζει πίστα βλέπω. Τώρα οι υπάλληλοι της Tesla θα ξέρουν και τι μουσική σας αρέσει, που ακριβώς πας, κλπ.
Ζήτω τα προσωπικά δεδομένα. Τι είπατε; Δεν θα έχουν πρόσβαση; ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.
Υπάρχει κι άλλη λύση για αυτό. Η αφαίρεση του πίσω φτερού εμπίπτει στην τροποποίηση οχήματος. Άρα μπορεί να την μαζέψει και να την στείλει στο ΚΤΕΟ και να μην κυκλοφορήσει μέχρι να το φτιάξει. Αλλά όταν αδιαφορουν για κάτι αγροτικά παλιατζηδων που θα έπρεπε να πάνε για σκραπ, τι περιμένουμε;αυτη την επικινδυνη απατη με τις διπλωμενες πινακιδες την εχετε δει οπου ημεκτρονικα στον ελεγχο επανερχεται...
Η Ελληνικη αστυνομια τις εχει δει (φυσικα τις εχει δει)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.