Αυτοκινητιστικά νέα

Συγνώμη, ο νόμος δεν είναι ότι απαγορεύεται ιδιωτική κάμερα να καταγράψει δημόσιο χώρο είτε είναι σε πιλοτή είτε dash cam; Που κάνω λάθος;

Όχι, ο νόμος δεν απαγορεύει τις dashcam εφόσον χρησιμοποιούνται σύμφωνα με το GDPR, όπως τα εξηγεί η ΑΠΔΠΧ.

Τα συστήματα βίντεοεπιτήρησης που είναι οι κάμερες στις πυλωτές και γενικά όλες οι ΣΤΑΘΕΡΕΣ κάμερες και όχι οι dashcam, που κολλάνε;

Τώρα η κάμερα που καταγράφει δημόσιο δρόμο δεν είναι παράνομη;

Δεν πά να λένε ότι θέλουν τα gpdrsps. ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ κι ας χτυπιούνται όσο θέλουν οι λαμογιοδικηγοροι.
Μια χαρά τις δέχονται στα δικαστήρια για πειστήρια.

Παντα τετοια. Και να υπαρχουν δικαστες ακεραιοι στην υπηρεσια του λαου, που να καταπατουν την παραβατικοτητα, και τους δυναμη εγκληματιες.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Michael Schumacher in the SLS AMG tunnel experiment (long-version)
Marshall Mercedes-Benz

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Voyah Passion S 360° tunnel loop challenge
CarNewsChina

Εδώ και ένα μήνα περίπου στα οχήματα της T Ελλάδα, παίρνουμε σταδιακά native Grok.
OK, θα πει κανείς τι το θέλεις το AI στο αυτοκίνητο; Άλλη όρεξη δεν είχαμε από το να μιλάμε στο αυτοκίνητό μας (βέβαια όλοι παρακολουθούσαμε μαγεμένοι κάποτε τον KITT.) Ε λοιπόν, ζήσαμε να το προλάβουμε κι αυτό & είναι μαγικό!

Μερικά σενάρια:
  • Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, ξεκινάς να οδηγάς και του λες: Grok, πλοήγησέ με στην Ελλησπόντου 24, Νέα Ιωνία, και βρες μου στη διαδρομή το πιο κοντινό ζαχαροπλαστείο να κάνουμε πρώτα στάση. Όταν φτάσουμε στον τελικό προορισμό, υπενθύμισέ μου να πάρω ένα τηλέφωνο τον Γιώργο Τάδε.

• Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, ξεκινάς να οδηγάς: Grok, πες μου τον καιρό για σήμερα και αύριο, τιτλους ειδήσεων απο Ελλάδα και τον κόσμο και έπειτα βάλε να ακούσω το Rising των Rainbow.
Και δεν περιορίζεται μόνο στο να εκτελεί εντολές infomedia, να ρυθμίζει A/C, καθρέφτες κ.ά., καταλαβαίνοντας άπταιστα ελληνικά, αλλά μπορείς να πιάσεις και κουβέντα μαζί του (άμα έχεις όρεξη) και αυτό καταλήγει πολλές φορές (αν το θες) σε αστείες στιχομυθίες.

Προσωπικά βρίσκω πολύ χρήσιμο το AI στο αυτοκίνητο, διότι εκμηδενίζει κατά την οδήγηση σχεδόν οποιαδήποτε διεπαφή με οθόνες ή κλασικά χειριστήρια.

Αντέ και FSD πλεον...

• Like
Reactions: takisot
αυτη την επικινδυνη απατη με τις διπλωμενες πινακιδες την εχετε δει οπου ημεκτρονικα στον ελεγχο επανερχεται...
Η Ελληνικη αστυνομια τις εχει δει (φυσικα τις εχει δει)

Περναμε φαναρια, ορια ταχυτητας και μπαρες Αττικης οδου

Ελλαδισταν

1787656078695.png

Το big brother αλλάζει πίστα βλέπω. Τώρα οι υπάλληλοι της Tesla θα ξέρουν και τι μουσική σας αρέσει, που ακριβώς πας, κλπ.
Ζήτω τα προσωπικά δεδομένα. Τι είπατε; Δεν θα έχουν πρόσβαση; ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.

• Haha
Reactions: chocbhed
Το big brother αλλάζει πίστα βλέπω. Τώρα οι υπάλληλοι της Tesla θα ξέρουν και τι μουσική σας αρέσει, που ακριβώς πας, κλπ.
Ζήτω τα προσωπικά δεδομένα. Τι είπατε; Δεν θα έχουν πρόσβαση; ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.
γι αυτο το spotify κάνει παπάδες οταν μου προτείνει τραγούδια, γιατι εχει μάθει τι θέλω τι ψάχνω και τι μου αρέσει να ακούω!
Η google απο την άλλη με τα android κινητα ξέρει πολυ περισσότερα που πάω (όπως και για εκατομμύρια άλλους), χρόνια τώρα...
Οπότε...

Last edited:
αυτη την επικινδυνη απατη με τις διπλωμενες πινακιδες την εχετε δει οπου ημεκτρονικα στον ελεγχο επανερχεται...
Η Ελληνικη αστυνομια τις εχει δει (φυσικα τις εχει δει)
Υπάρχει κι άλλη λύση για αυτό. Η αφαίρεση του πίσω φτερού εμπίπτει στην τροποποίηση οχήματος. Άρα μπορεί να την μαζέψει και να την στείλει στο ΚΤΕΟ και να μην κυκλοφορήσει μέχρι να το φτιάξει. Αλλά όταν αδιαφορουν για κάτι αγροτικά παλιατζηδων που θα έπρεπε να πάνε για σκραπ, τι περιμένουμε;