Αυτό είναι το λιγότερο, σημασία έχει τα πολλά προβλήματα των ΜΙΝΙ πρώτης και δεύτερης γενιάς να εξαλειφθούν.
...φανταζομαι οτι με παγο στο οδοστρωμα δεν παει κανεις (με συμβατικα λαστιχα) με 100...
Καλά ο πλευρικός αέρας είναι ιδιαίτερα ύπουλη κατάσταση. Με το Focus που πραγματικά στρίβει σαν τρένο και κρατάει όσο λίγα αυτοκίνητα (κανένα θα έλεγα στην κατηγορία του), μια φορά κοντά στην Ελευσίνα πηγαίνοντας με 130-140 μου ρίχνει μια δυνατή "σφαλιάρα" από αριστερά και τα χρειάστηκα... θα μου πείτε κακό του κεφαλιού σου ας πήγαινες με 120 που λέει το όριο... αλλά ξεγελάει.... και δε νομίζω και στα 120 να παρέμενε σταθερό οποιοδήποτε αυτοκίνητο, μόνο τα πολύ ποιοτικά...
είναι κρίμα τα νέα ΜΙΝΙ να είναι τόσο όμορφα εξωτερικά και να έχουν τόσο άσχημο εσωτερικό. ειδικά το ταμπλό και η κεντρική κονσόλα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουν.
είναι το πιο άσχημο σημείο του αυτοκινήτου.
τα R53 (απο το 2002 έως το 2006) ήταν πανέμορφα εσωτερικά.
τα R56 (απο το 2006 έως σήμερα) εσωτερικά είναι μια αποτυχία και μισή.
ας ελπίζουμε οτι κάτι θα αλλάξει στο νέο μοντέλο.
υ.γ όσο γιαυτό που λέει ο Σίμος έχει απόλυτο δίκιο.. τρύπιοι κουμπαράδες είναι τα άτιμα..
αλλά είναι σαν τις δύστροπες τις γυναίκες.. μπορεί να σου σπάνε τα νεύρα και να μην ξέρεις πως να τα κάνεις κουμάντο αλλά αυτός είναι ένας απο τους λόγους που τα ερωτεύεσαι σφόδρα!
Για να ''τσιτώσω'' λιγάκι
Ακόμα πάντως έχει δουλίτσα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.