Το έγραψα επειδή μπορεί να είχε διαφύγει της προσοχής σου. Κάνε ό,τι θέλεις.Σωστα υπαρχει, οπως υπαρχουν και αλλα κοινα θεματα σε αλλες κατηγοριες, οπως προσφορες, DIY, τι παραλαβαμε κλπ.
Εδώ σε θέλω. Αν έχεις αυτόματο πότισμα που σίγουρα θα λειτουργεί όταν θα λείπεις; τι θα κάνεις;Εγώ δεν το βρίσκω αποτελεσματικό αυτό το σετ εξοπλισμού. Στο σπίτι μου έχω 2 μπάνια, 2 WC, 5-6 βρύσες, κουζίνα, δυο πλυντήρια. Για να προστατευτώ από ενδεχόμενη εσωτερική διαρροή και κατά συνέπεια να πλυμμηρήσει το σπίτι θα πρέπει να έχω σε κάθε παροχή και έναν αισθητήρα, δηλαδή τουλάχιστον 13 αισθητήρες στο σπίτι για να 'πιάσω' ότι υπάρχει πλυμμήρα αφού έχει γαμίσει το δωμμάτιο νερό???? Είναι πάρα πολύ αργά νομίζω και αρκετά τα σημεία που πρέπει να ελέγχονται. Εαν αντί για τόσους αισθητήρες είχα έναν μηχανισμό να μου λέει ότι σε ώρα απουσίας μου στην κεντρική παροχή υπάρχει ροή .. νερού και να το κόψει τότε ναι θα είχε κάποιο ενδιαφέρον όλη η υπόλοιπη υποδομή
Καλά είναι και τα κινεζογκατζετακια σαν βοηθητικά όμως όχι σαν κύρια.Σε αυτά τα συστήματα τους εμπιστεύομαι τους Αμερικανούς. Κατασκευάζουν πάρα πολύ καλά και αξιόπιστα συστήματα τα οποία προσφέρουν προστασία.
Αντίθετα, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα κινέζικα γκατζετάκια της πλάκας
Μήπως μπορείς να μου στείλεις σε pm 43 αριθμούς από το 1 έως το 49 για να παίξω τους υπόλοιπους 6 στο ΛΟTΤΟ;Αντιθέτως, εγώ μπορώ να γράψω εγκυκλοπαιδια από ζημιές...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.