akai=takis
Established Member
- 23 April 2009
- 122
Έχω χάσει επεισόδια....
Ερώτηση προς Γιώργο Κρήτη : τι έγινε τελικά με το wifi ??????
Το Ε2 καθιστά σχεδόν άχρηστο το multimedia τμήμα του δέκτη. Οποιος θέλει mkv, dts, υπότιτλους κλπ, κάθεται στο μανίσιο..ο e2 πως τα παει με τα mkv?? δοκιμασε κανεις??ειτε ηχο dts και dolby και εικονα???
Φιλε μου δοκιμασες με flashfxp,αντι για maz η dcc?Οι ταχυτητες ειναι πολυ καλες,ακομα και στο wireless.Υπάρχει τρόπος πλην του FTP να αντιγράψω αρχείο από τον εσωτερικό σκληρό δίσκο του δέκτη σε usb stick? Με wi-fi δίκτυο όπως κατλαβαίνετε, τα ζώα μου αργά....
Thanx
Το Ε2 καθιστά σχεδόν άχρηστο το multimedia τμήμα του δέκτη. Οποιος θέλει mkv, dts, υπότιτλους κλπ, κάθεται στο μανίσιο..
Το Ε2 καθιστά σχεδόν άχρηστο το multimedia τμήμα του δέκτη. Οποιος θέλει mkv, dts, υπότιτλους κλπ, κάθεται στο μανίσιο..
Καταρχην χαλαρωσε... Τιποτα δεν εχει παει στραβα οπως το περιγραφεις. Μετα την ενδειξη geekoΚαλησπερα στην παρεα!!Διαβαζοντας για τον Ε2 στα διαφορα post που διαβασα και ειπα να τον περασω...Το εβαλα λοιπον σε ενα στικακι και μπουταρα τον δεκτη με τον Ε2...Αφου εγινε η εκατασταση προς εκπληξη μου ειδα οτι ο δεκτης δεν μπουταρει και μολις μπαινει μου λεει geekoκαι παραμενει εκει κολλημενο ...το τηλεχηρηστηριο δεν αντιδρα με τιποτα!!!!Δοκιμασα να βαλω το firmware 0.9.1172 το πιο αρχαιο της μαμας κατασκευαστριας AZBOX
μα παλι τα ιδια δεν μπουταρει και μου βγαζει συνεχως το ιδιο μυνημα "geeko......Τι μπορει να συμβαινει...Ειχε καποιος αλλος παρομοια εμπειρια?Μηπως ο δεκτης ???ΠΕΘΑΝΕ???Τι να κανω?:huh2:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.