AZBox Elite/Premium, part II

στο premium plus μονο το Ε2 1.0.30 παιζει με τα αλλα δυο ειναι σαν να μην δουλευει το τηλεκοντρολ!!!!

φιλε μου nakata επιτελους συνδεθηκα με το ρουτερ αλλαξα σε wpa και τωρα εβαλα κανονικα την 0.9.5020 επιτελους................

Έχω χάσει επεισόδια....

Ερώτηση προς Γιώργο Κρήτη : τι έγινε τελικά με το wifi ??????

Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Έχω χάσει επεισόδια....

Ερώτηση προς Γιώργο Κρήτη : τι έγινε τελικά με το wifi ??????

Αντωνιε. μια χαρα δουλευει το Wi-Fi. απλα η μ@λ@κι@ ηταν οτι δεν αρεσε στον δεκτη που στο ονομα του ρουτερ εγραφε OTE CONNX. ηθελε να ειναι OTECONNX...:slapface::slapface::slapface:

Νεώτερη ενημέρωση για Ε2

Since version 1.0.31 new FIX's are :

- VFD trough AzBoxVFD Plugin ( Channel name, Time etc. )

- Standby function

- HDMI Loop ( hotplug )

Υπάρχει τρόπος πλην του FTP να αντιγράψω αρχείο από τον εσωτερικό σκληρό δίσκο του δέκτη σε usb stick? Με wi-fi δίκτυο όπως κατλαβαίνετε, τα ζώα μου αργά....
Thanx

ο e2 πως τα παει με τα mkv?? δοκιμασε κανεις??ειτε ηχο dts και dolby και εικονα???
Το Ε2 καθιστά σχεδόν άχρηστο το multimedia τμήμα του δέκτη. Οποιος θέλει mkv, dts, υπότιτλους κλπ, κάθεται στο μανίσιο..

Υπάρχει τρόπος πλην του FTP να αντιγράψω αρχείο από τον εσωτερικό σκληρό δίσκο του δέκτη σε usb stick? Με wi-fi δίκτυο όπως κατλαβαίνετε, τα ζώα μου αργά....
Thanx
Φιλε μου δοκιμασες με flashfxp,αντι για maz η dcc?Οι ταχυτητες ειναι πολυ καλες,ακομα και στο wireless.

Re: Απάντηση: Re: AZBox Elite/Premium, part II

Το Ε2 καθιστά σχεδόν άχρηστο το multimedia τμήμα του δέκτη. Οποιος θέλει mkv, dts, υπότιτλους κλπ, κάθεται στο μανίσιο..

:afro:Αυτο ειναι το καλυτερο του δεκτη :grandpa: οποτε αναμονη αν και στο 1,29 εγω ειχα δει mkv:BDBDG54: και με υποτιτλους

Καλησπερα στην παρεα!!Διαβαζοντας για τον Ε2 στα διαφορα post που διαβασα και ειπα να τον περασω...Το εβαλα λοιπον σε ενα στικακι και μπουταρα τον δεκτη με τον Ε2...Αφου εγινε η εκατασταση προς εκπληξη μου ειδα οτι ο δεκτης δεν μπουταρει και μολις μπαινει μου λεει geeko :P και παραμενει εκει κολλημενο ...το τηλεχηρηστηριο δεν αντιδρα με τιποτα!!!!Δοκιμασα να βαλω το firmware 0.9.1172 το πιο αρχαιο της μαμας κατασκευαστριας AZBOX
μα παλι τα ιδια δεν μπουταρει και μου βγαζει συνεχως το ιδιο μυνημα "geeko :P......Τι μπορει να συμβαινει...Ειχε καποιος αλλος παρομοια εμπειρια?Μηπως ο δεκτης ???ΠΕΘΑΝΕ???Τι να κανω?:huh2:

Καλησπερα στην παρεα!!Διαβαζοντας για τον Ε2 στα διαφορα post που διαβασα και ειπα να τον περασω...Το εβαλα λοιπον σε ενα στικακι και μπουταρα τον δεκτη με τον Ε2...Αφου εγινε η εκατασταση προς εκπληξη μου ειδα οτι ο δεκτης δεν μπουταρει και μολις μπαινει μου λεει geeko :P και παραμενει εκει κολλημενο ...το τηλεχηρηστηριο δεν αντιδρα με τιποτα!!!!Δοκιμασα να βαλω το firmware 0.9.1172 το πιο αρχαιο της μαμας κατασκευαστριας AZBOX
μα παλι τα ιδια δεν μπουταρει και μου βγαζει συνεχως το ιδιο μυνημα "geeko :P......Τι μπορει να συμβαινει...Ειχε καποιος αλλος παρομοια εμπειρια?Μηπως ο δεκτης ???ΠΕΘΑΝΕ???Τι να κανω?:huh2:
Καταρχην χαλαρωσε... Τιποτα δεν εχει παει στραβα οπως το περιγραφεις. Μετα την ενδειξη geeko :P λογικα σου βγαζει και μια IP διευθυνση, ετσι; (θεωρουμε φυσικα οτι ο δεκτης ειναι συνδεδεμενος στο οικιακο σου δικτυο) Χωρις να βγαλεις το στικακι απο το δεκτη, τρεχεις απο τον υπολογιστη σου το προγραμμα AzUp, αφου του δωσεις πρωτα την IP του δεκτη. Το λογισμικο φορτωνεται ξανα και μολις ολοκληρωθει η εγκατασταση βγαζει μηνυμα οτι μπορεις να αφαιρεσεις το στικακι. Ο δεκτης κανει επανεκκινηση και φορτωνει σε 2-3 λεπτα το Ε2. Αν κατι δεν καταλαβες ή δε σου βγαινει εδω ειμαστε.