AZBox Elite/Premium, part II

Aπλα θελω ενα vu+ (ή dreambox) με κορυφαια ποιοτητα εικονας απο π.χ sigma chip 8642 ή stm (σαφως οχι broadcom),οπως πιστευω και οι περισσοτεροι δορυφορομανεις.Aν θελει καποιος mediaplayer,youtube,browser κ.τ.λ υπαρχουν και αλλες καταναλωτικες συσκευες.

Last edited:
Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Σταύρο δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ρύθμιση.Σήμα θα δεις όταν συντονίσεις manual σε μια συχνότητα-κανάλι που υπάρχει ψηφιακό σήμα η κατά την αυτόματη ανίχνευση.Ποια η περιοχή σου?υπάρχει ψηφιακή εκπομπή εκεί?Αυτό πάντως που το βλέπει C αλλά είναι T που λες δεν το κατάλαβα...
Καλλιθέα (Αθήνα) είμαι και δεν έχω πρόβλημα με το σήμα.Όσο αφορα το C ο δέκτης μου (Elite) βλέπει το δεύτερο Tuner σαν DVB-C. Μήπως πρέπει να απενεργοποιήσω το RF tuner που έχει ενσωματωμένο; Τό μόνο πού κάνω βάζω το RF καλωδίο στο ΑΝΤ-ΙΝ και ψάχνω είτε αυτομάτα είτε manual.
Γνωρίζεις ποιες είναι οι ρυθμίσεις σε manual mode (Symbol Rate)?
Εκτος και εαν έχω πέσει σε ασυμβατότητα. Πάντως είδα στο Internet και κάποιους άλλους χρήστες που αναφέρουν ότι το βλέπουν σαν DVB-C αλλά βλέπουν ψηφιακά κανάλια

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα αυτό το me πολύ μου γυάλισε. Αν έχει και κάτω από 200 με βλέπω να ξανακάνω την κουτουράδα και να παίρνω AZBox.
Καλά ποιος στη χάρη μου: Robe de chambre, παντόφλα, ουίσκι malt, ξηροκάρπια και android... :smokin:

Φίλτατε nakata ανακοίνωσαν ημερομηνίες???

Απο την opensat μου ειπαν οτι θα κυκλοφορησει 1 Ιουνιου και τιμη γυρω στα 200 ευρω αλλα δεν ρωτησα αν αυτη η τιμη ειναι με φπα η οχι, εγω παρήγγειλα 2 κομματια μεσω των αδελφων Καλεμη για να μην ταλαιπορουμαι με online παραγγελιες αν θες παρε τηλ τον Καλεμη και συ

Last edited:
Καναμε ενα τεστ 1) azbox elite ε2 me και επιγειο στα 1080i
2) crystal audio επιγειος 1080i
3) tv pfl-429703d philips
4) kdl-46ex720 sony

δεν θα σχολιασω τις tv γιατι ειναι τελειως διαφορετικες παντως αυτο που με ενδιεφερε δηλ. το επιγειο του elite ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ME e2 μουνταμαρα απωλεια χρωματος και .........πικρα μεγαλη πικρα .....:afro::afro::afro: αρα παμε για αγορα επιγειου mpeg4 δεκτη ........ο crystal (ειναι το νεο μοντελο χωρις καμια επεμβαση μολις βγηκε απο το κουτι του) αψογος σχεδον ιδια ποιοτητα με το τυνερ της sony που μου φανηκε στα ματια μου (οχι οτι ειμαι και κανα ειδικος) οτι ειχε την καλυτερη εικονα απο ολους τους παραπανω συνδιασμους ................ααααα καλα αρχιζουμε να κακομαθαινουμε με το hd και να δουμε τι θα κανουμε το καλοκαιρι παλι με zdf,ard kai servus :Banane0::Banane0:tv θα την βγαλουμε και δεν τα παω τα γερμανικα με τιποτα ρε π.... μου μα με τιποτα .......

Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Καλλιθέα (Αθήνα) είμαι και δεν έχω πρόβλημα με το σήμα.Όσο αφορα το C ο δέκτης μου (Elite) βλέπει το δεύτερο Tuner σαν DVB-C. Μήπως πρέπει να απενεργοποιήσω το RF tuner που έχει ενσωματωμένο; Τό μόνο πού κάνω βάζω το RF καλωδίο στο ΑΝΤ-ΙΝ και ψάχνω είτε αυτομάτα είτε manual.
Γνωρίζεις ποιες είναι οι ρυθμίσεις σε manual mode (Symbol Rate)?
Εκτος και εαν έχω πέσει σε ασυμβατότητα. Πάντως είδα στο Internet και κάποιους άλλους χρήστες που αναφέρουν ότι το βλέπουν σαν DVB-C αλλά βλέπουν ψηφιακά κανάλια

Δεν υπάρχει symbol rate που το είδες αυτό???Στο βγάζει το δικό σου?Αν σου βγάζει τέτοιες παραμέτρους τότε είναι DVB-C και οχι T.To μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις τα 46-47-48-52 κανάλια αν η κεραία σου κοιτάζει Υμηττό.Αν δεν έχεις καθόλου σήμα είναι σίγουρα θέμα tuner.Σε μένα στον premium το βλέπει κανονικά σαν DVB-T.Nα το επιστρέψεις πίσω στο κατάστημα που το αγόρασες.Έχω επισκευάσει αρκετούς elite με dvb-t tuner και όλοι το βλέπουν κανονικά σαν T και όχι C.
Mια ερώτηση τα φις τι τύπου είναι σαν αυτό που έχει το rf tuner που έχει ο δέκτης όπως είναι στην tv δηλαδή η είναι δορυφορικού τύπου με F??

Καναμε ενα τεστ 1) azbox elite ε2 me και επιγειο στα 1080i
2) crystal audio επιγειος 1080i
3) tv pfl-429703d philips
4) kdl-46ex720 sony

δεν θα σχολιασω τις tv γιατι ειναι τελειως διαφορετικες παντως αυτο που με ενδιεφερε δηλ. το επιγειο του elite ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ME e2 μουνταμαρα απωλεια χρωματος και .........πικρα μεγαλη πικρα ..... αρα παμε για αγορα επιγειου mpeg4 δεκτη ........ο crystal (ειναι το νεο μοντελο χωρις καμια επεμβαση μολις βγηκε απο το κουτι του) αψογος σχεδον ιδια ποιοτητα με το τυνερ της sony που μου φανηκε στα ματια μου (οχι οτι ειμαι και κανα ειδικος) οτι ειχε την καλυτερη εικονα απο ολους τους παραπανω συνδιασμους ................ααααα καλα αρχιζουμε να κακομαθαινουμε με το hd και να δουμε τι θα κανουμε το καλοκαιρι παλι με zdf,ard kai servus tv θα την βγαλουμε και δεν τα παω τα γερμανικα με τιποτα ρε π.... μου μα με τιποτα .......

Στον δικό μου premium πάντως σε samsung 32αρα νέο μοντέλο η ποιότητα και προχθές και σήμερα που παρακολούθησα για λίγο ήταν πολύ καλη σχεδόν ίδια με το ZDF-HD όταν είχα δει αγώνες.

Last edited:
Τα φις είναι όπως στην TV. Το θέμα είναι οτι το έχω αγοράσει από Γερμανία. Εαν σου στείλω φωτογραφία το Tuner μπορείς να καταλάβεις εαν είναι DVB-T η οχι;Γνωρίζεις κανένα κατάστημα στην Αθήνα που να πουλάει DVB-T?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Δεν υπάρχει symbol rate που το είδες αυτό???Στο βγάζει το δικό σου?Αν σου βγάζει τέτοιες παραμέτρους τότε είναι DVB-C και οχι T.To μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις τα 46-47-48-52 κανάλια αν η κεραία σου κοιτάζει Υμηττό.Αν δεν έχεις καθόλου σήμα είναι σίγουρα θέμα tuner.Σε μένα στον premium το βλέπει κανονικά σαν DVB-T.Nα το επιστρέψεις πίσω στο κατάστημα που το αγόρασες.Έχω επισκευάσει αρκετούς elite με dvb-t tuner και όλοι το βλέπουν κανονικά σαν T και όχι C.
Mια ερώτηση τα φις τι τύπου είναι σαν αυτό που έχει το rf tuner που έχει ο δέκτης όπως είναι στην tv δηλαδή η είναι δορυφορικού τύπου με F??

Στον δικό μου premium πάντως σε samsung 32αρα νέο μοντέλο η ποιότητα και προχθές και σήμερα που παρακολούθησα για λίγο ήταν πολύ καλη σχεδόν ίδια με το ZDF-HD όταν είχα δει αγώνες.

Τι φοραει ο δικος σου ε2 η της μαμας?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AZBox Elite/Premium, part II

Τι φοραει ο δικος σου ε2 η της μαμας?

Φοράει και τα δύο αλλά και τα δύο το βλέπουν σαν DVB-C. Εαν είναι DVB-C δεν θα έπρεπε να βρεί τα αναλογικά κανάλια;

Αρα αυτο που αγόρασα είναι DVB-C και οχι DVB-T όπως το παραγγείλα.
Ξέρεις που μπορώ να βρω DVB-T στην Αθήνα η κάποια άλλη πόλη;

Δεν έχω E2 πάνω αλλά της μαμάς.Η C μπάντα δεν έχει καμιά σχέση με επίγεια αναλογικά κανάλια.Είναι δορυφορικά κανάλια και για να την λάβεις χρειάζεσαι ειδικό LNB.Όσο για κατάστημα κοίτα και tronix - shls.

Η παρουσίαση του me και τιμές είναι κατ εκτίμηση 149 = MINI-ME και 189 για ME

watch

watch

παιδια μια ερωτηση υπαρχη περιπτωση να βγει fw σαν του me για τους δικους μας τους azbox?